Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net
En syk, syk verden
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Dyrkjøpt "guncontrol"


En mann med enorme magesmerter måtte opereres på Indiana University etter å ha svelget 80 quarters og 1,32 dollar i andre typer vekslepenger. Mannen hadde ment at det var nødvendig å svelge myntene "for å hindre at en pistol i magen hans gikk av".

Det var politi der
Patricia Morris, 24, fra Rhode Island i USA ble arrestert,siktet for prostitusjon. Det noe spesielle i henne situasjon var at hun skal ha forfulgt en sivilpolitimann som ikke ville avsløre sin identitet. For å skremme henne unna fortalte løytnant Richard Tamburini at han syntes han så en politibil, men Morris skal ha løpt etter ham mens hun ropte "Det er ingen politibil her, det er ikke politi her!". Hun ga seg ikke før hun løp rett inn i armene på Tamburinis kolleger rundt nærmeste hjørne.

Kuer med høy lønn
USA´s regjering subsidierer godt over 1000 dollar (ca 9000 kroner) per ku i statene, hvilket er mer enn den gjennomsnittlige inntekten til halvparten av jordas kuer.


Selv pengeforfalskere bør betale for seg
Pengeforfalskeren Jose Martins dager som bedrager ble foreløpig avsluttet etter at han ikke greide å betale ned avdragene på sin nye Canon fargekopimaskin. Da maskinen ble hentet tilbake fra hans leilighet i Ontario i Canada fant forhandleren deler av "arbeidet" hans fortsatt inne i maskinen.

Reddet hund og styrket ekteskapet
Danielle Dickleman må vel sies å eie et hjerte av gull. Ikke bare hindret hun sin mann i å ta livet av familiehunden, men hun ba også dommer Cynthia Rothe i staten North Dakota gi ham minst mulig straff etter at han skal ha skutt henne i stedet. Insidenten skal i følge den 27 år gamle kvinnen ha styrket ekteskapet.

Menneskelig brems
120 kilo tunge James Samuel Montgomery i Rhodesia stolte ikke på bremsene på sin trehjulede sykkel, så han hadde en innfødt tjener til å gå bak med et rep rundt sykkelen, som en slags menneskelig brems. Og ganske riktig, ned en bratt bakke begynte det å gå fortere og fortere, og selv om stakkars Montgomery ropte at tjeneren skulle holde fast, så måtte denne etter hvert gi tapt og mannen trillet ut over kanten på et stup ned i den sikre død.

Krydret våpen
Latinamerikanske innsatte i Orange County Jail i California har gått til sak mot myndighetene etter at det ble innført forbud mot chilipepper i fengselet. I følge fengselsvesenet kunne ikke fangene få sin sterke, krydrede mat da de mente at chilipepper kunne brukes som våpen.

Babylotion og frilansstripping
En mann i Dayton, beskrevet som middelaldrene og lubben, skal ha fått innpass hos diverse kvinnelige grupperinger, deriblant et kvinne-college, ved å påstå at han var en frilansstripper. Innenfor skal han ha tatt av seg alle klærne, smørt seg inn i babylotion og befølt seg selv.

Ran, avkledning og tartarsaus
Om det var samme mann som skal ha vært med på å rane to bussjåfører i Los Angeles vites ikke, men det spesielle med disse ranene skal ha vært at ranerne skal ha tatt seg tid til å kle av den kvinnelige sjåføren, bundet henne og klint tartarsaus over kroppen hennes.

Sulten fot
Chung Pang våknet en morgen av at kona hans holdt på å hakke av ham foten. Foten, som uforklarlig hadde begynt å heve i 1985, skal i følge kvinnen ha vært "besatt av demoner", og "måtte gå". Hun hadde blant annet også sett seg lei av at den spiste all maten i huset.

Grumpy old men
En krangel mellom rullestolbrukeren Vern Porter og hans 86 år gamle romkompis Joseph McMamamin om hvorvidt lyset skulle være på eller ikke, endte tragisk da førstnevnte stakk den andre ihjel. Om det var McMamamin som ville ha på lyset fordi han var redd for hva som kunne skje i mørket vites ikke.

Spytt på klysene
Det er tvilsomt om vikarlærer Sherry McDonald fra Indianapolis noensinne får være lærer igjen etter at hun skal ha arrangert en seanse hvor de snille elevene fikk stille seg opp i en rekke og spytte på de slemme.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish