Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net
Årets beste komiserie, ”Republikanernes landsmøte” har premiere søndag på CNN!
Av Niels Christian Brøgger Utskriftsvennlig versjon
Nå braker det løs: den prestisjetunge politiske satiren ”The Republican National Convention” holdes i år i New York. Her er det masse moro å glede seg til! Fra 29 august til 2 september dekker CNN denne hysteriske serien med politisk stand-up humor, og det live(!) flere timer om dagen!! Til og med norske medier som NRK og TV2 nyhetene kommer til å vise høydepunktene, for de som ikke har CNN… Vi kan forvente forrykende opptredener fra kjendiser som Arnold ”The Governator” Schwarzenegger, U.S.A.’s ”president” George ”Dubya” Bush og hans fantastiske side-kick Laura, Dick ”Dr. Evil” Cheney og mange flere!
Konseptet med ”The Republican National Convention” (kaller det RNC fra nå) er at tusenvis av fans av den velkjente skuespillertroppen ”the republican party” fester og hyller sine ikoniske ledere i klasseskillets, anti-abortens, anti-homsenes, krigens, rasismens, automatvåpnenes, og den hellige, uendelig nådefulle, tilgivende, allmektige Guds, ånd (De digger Gud skikkelig, ass!). Det blir vaskeekte Country musikk som vil få Heidi Hauge til å vete buksene, det blir lysshow, det blir autografer, det blir tom retorikk, det blir et brøl av fanatisk vitalitet som vil riste galaksen!

Det kan minne litt om politikk, men frykt ikke: det er bare på lissom! Det sier seg selv at så forskrudde folk som dette her ikke kan lede verdens mektigste nasjon! Det sier seg selv at noe som ligner mest på en blanding av en rockekonsert og en samling hjernevaskete kultmedlemmers sirkelronking ikke kan være ordentlig politikk!
Av høydepunktene forventes blant annet:

- Hysterisk kronglete anti-homo utsagn, forsøkt forankret i syltynne argumenter rundt definisjonen på et giftemål!

Ønsket om å fremme det de ”egentlig” (i anførsels tegn fordi dette er jo satire! Ingen kan i den moderne verden ”egentlig” tenke sånn som disse menneskene! Det er det som er så morsomt! HooHoo!) det de ”egentlig” har lyst til å si: ”Butt sex makes God cry! It is evil EEVIIL!! Hell is to good for the queer!”, er så tydelig på de utstuderte ansiktene og i deres liste-seg-som-søte-små-konservative-spøkelser-rundt-grøten setningsstrukurer at man nesten skulle tro de mente det alvorlig! Hahaha!

- Den alltid populære "satiriske klisjeens Jesus": Babykyssing!

Jeg gjetter på at de kommer til å kysses minst fire babyer. Det er liksom et ganske morsomt tall. Jeg er veldig spent på å se om de klarer å toppe ”Dubya’s” babykyss fra den årlige nyttårsrutinen, ”the state of the union adress”, som var nesten perfekt. Der kom nemlig en hemmelig agent bort til Bush med en baby, som han kysset med perfekt mekanisk likegyldighet (for en skuespiller!)... men dette var ikke en hvilken som helst baby, hehe, neida: det var en liten JENTE! Men ikke nok med det… JENTA var også NEGER! Hahaha, jeg holdt på a falle av sofaen da jeg så det! Det som er så morsomt er at det garantert ikke vil finnes en eneste svart person på hele RNC!! Haha!! De liker dem liksom ikke der!! Hihi!!

- Hvis vi er heldige, så trapper kanskje Arnold opp med ”Terminator” referanser som politisk virkemiddel!

Eller, hvis vi er ekstra, ekstra snille, kanskje han kaller Kerry ”Girlie-man!”, som han kalte demokratene som sto i mot hans California budsjett.

- Bush kommer garantert til å si noe utrolig dumt, som ”vi skal starte et korstog!”

I tillegg forventes han å fomle med kompliserte tostavelses ord og enkle ordtak, muligens vise ”ordentlig” forvirring mellom hva som er høyre og venstre hånd, eller rett og slett miste tråden og stå der som et mehe i 10 sekunder! Han er nesten like god som Mr. Bean!

- Kanskje får vi også med oss rabide kvinnelige ”pro-life aktivister”, de er noen av de morsomste menneskene i verden!

- Man kan forventer at variasjoner av uttrykkene ”God bless X”, ”God loves X”, ”God is with X”, hvor X er ukjent, vil brukes anslagsvis 63,459,706 ganger i løpet av uken. Hihi! U.S.A. har separasjon av stat og kirke! Disse gutta er bare altfor vittige! De liksom etteraper muslimske fundamentalister i sine retoriske virkemidler, de som liksom er "fienden"! Nettopp denne innlysende ironien er en viktig del av teknikken til disse eminente humoristene!

- Til slutt kan vi glede oss til masse såkalte ”skamløse løgner”:

(det er nesten som om de lyver med overlegg!) angående b. la grunnen til krigen mot Irak, resultatene der nede, økonomien, demokrater, utdannelse, og Bush administrasjonens suksess!

Se opp for en generell svulstighet som ikke har sin like noe annet sted på kloden!

Til slutt: Ikke la dere lure av norske nyheter som presenterer innslag fra RNC som om det er alvorlige saker man ikke skal le av: det er bare dead-pan humor. De bare later som!

Sjekk hjemmesiden: http://www.2004nycgop.org/Kommentarer fra brukere

S 29/08/2004 - 18:41

Joa, bedre å le enn å grine. :)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish