Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net
21 måter å plage folk på en lang busstur
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon1. Spør hva personen ved siden av deg heter. Når vedkommende svarer, si: ¿Wow! Det heter jeg også!¿ Still spørsmålet igjen 15 minutter senere, og si så: ¿Å ja... det stemmer, det.¿ Gjenta hvert kvarter.

2. Når du setter deg på bussen, pust lettet ut og si høyt: ¿Ahhh... det er jommen deilig å være hjemme igjen!¿ Ta frem en fjernkontroll, og lat som om du svitsjer mellom kanalene på tv-en. Fortell sidemannen at batteriene må være døde. Lat som du sover, og snork høyt. Våkn opp, og utbryt: ¿Hei! Jeg så på det der!¿

3. Bemerk til sidemannen: ¿Er det ikke ironisk at menneskene du dreper er de samme personene som du kunne ha trengt for å hente deg når du blir sluppet fri igjen?¿


4. Kommenter hele turen: ¿Han gikk bort til setet, og tok et mistenksomt blikk på den fremmede. Han bestemte seg for at dette var et like godt sted å sitte under den lange turen som noe, og plasserte seg på setet. ¿Hallo¿ utbrøt han, men den fremmede svarte ikke, i alle fall ikke med en gang¿...etc. etc.

5. Ta frem en tyggegummi-pakke, og si ¿wow - jeg er tett i ørene allerede!¿ Snakk om hvordan alle menneskene ser ut som maur fra denne høyden, og spør hvor det blir av flyvertinnen.

6. Spør om tillatelse for alt du gjør: ¿Har du noe i mot om jeg bytter sittestilling?¿ , Jeg var inne på tanken om å strekke på armen. Er det greit for deg?¿.

7. Snakk om hvor spennende du synes det er å kjøre buss. Syng sanger med ordet buss i teksten, som ¿en bussjåfør, en bussjåfør - det er en mann med...¿ mens du baser fornøyd rundt i setet. Hyl av glede. Ta bilder av alt.

8. Inngå veddemål om hendelser som allerede har funnet sted. Si ting som: ¿Jeg gir deg to til en i odds på at Bobbysocs vinner Melodi Grand Prix!¿

9. Spay rensevæske på setet før du setter deg. Plasser et lommetørkle på armlenet, og ikle deg gummihansker. Sitt så langt unna personen som mulig.

10. Utfør et intervjue med personen ved siden av deg. Si ting som; ¿Vi er straks tilbake etter pausen¿, og ¿..med det setter vi over til studio¿.

11. Heng en fiskestang ut av vinduet.

12. Spør sidemannen om han har noe smør å låne bort. Når noen svarer, si med oppgitt stemme ¿Åh, bare glem det - nå er det for sent, uansett!¿

13. Snakk med filmavis-stemme Bruk ord som ¿gamle kalosje¿, ¿rabagast¿ og ¿hurra-meg-runt!¿ spør ham/henne om de ¿liker rock´n roll musikk.... det er hva ungdommen lytter til nå for tiden, er det ikke?¿

14. Når sidemannen ikke sier noe, spør distrahert ¿Unnskyld, snakket du til meg?¿ Når de svarer; lat som om du ikke hører etter.

15. Hver gang bussen passerer en annen buss, spill forbauset og si høyt: ¿Jammen... hvordan kan jeg være inne i den... når jeg er her!?¿

16. Spør nærmeste medpassasjer hvor de har gjort av den gule hatten sin. Si at den forrige personen som satt ved siden av deg hadde på seg en gul hatt. Forlang høylytt å bli fortalt hva som skjedde med hatten. Lag en skisse av den forsvunne hatten ¿til politiet¿, og spør om noen har en gul fargeblyant å låne bort.

17. Syng hvert eneste vers i ¿99 bottles of Beer On The Wall¿. Forsett så med ¿Jeg gikk en tur på stien¿ - forsøk å få med alle på allsang.

18. Spør sidemannen om det er normalt å ha en navlestreng i voksen alder. Tilby deg å vise den frem.

19. Før bussen starter del ut skjemaer til alle passasjerene, og be dem beskrive på max. 200 ord hvorfor de er verdig å sitte ved siden av deg. Hold en trekning for å plukke ut den lykkelige vinneren.

20. Snakk med deg selv. Utbryt tidvis: ¿Jeg er ikke schizofren¿ Jo det er jeg!!¿ ¿Nei, det er jeg ikke, så!¿ Slå deg fortvilet i hodet mens du utbryter ¿vær stille der inne - jeg nekter å gjøre det, sier jeg!!¿

21. Fortell sidemannen alle ordene du kan som begynner på bokstaven Y. Beveg deg nedover alfabetet.

C. Kyria Crowley/15minutes/ESR.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish