Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net
Endelig! Verdens første Dommedagsvåpen bygges!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Den såkalte Large Hadron Collider (LHC) skal være klar i 2007. En underjordisk, sirkulær tunnel, 27 kilometer(!) i omkrets proppet full av 1300 15 meter lange magneter. Som kjøles ned til -271.2¤C, blir superledere og fører tidenes kraftigste elektromagnetiske felt (rundt 9 Tesla) i en partikkel-akselerator. LHC skal "simulere" forholdene rundt og etter "the big bang". En "simulasjon" av den gigantiske eksplosjonen som skapte universet, sier du? Mmm, og dette er ikke et supervåpen? Dere lurer ikke Propaganda, onde vitenskapsmenn!!LHC bygges ved det europeiske forskningsinstituttet CERN utenfor Geneve, som er et samarbeid mellom 20 europeiske land inkludert Norge og Sverige. LHC prosjektet koster rundt 50 milliarder kroner, of kostnaden deles av medlemslandene i tilleg til donasjoner fra bl.a U.S.A og Japan.

Det burde være rimelig innlysende for de fleste at dette prosjektet egentlig er enten:

a)En tidsmaskin

b)En enorm helvetesport (se bilde)
c)En prototype på en overlyshastighets akselerator basert på teknologi fra et ukjent krasjet romskip

d)En gigantisk superlaser som kan ødelegge planeter

eller, mest sannsynelig

e)Et tilsynelatende harmløst forsknings redskap, som med et par uforutsette, men enkle, program- eller sikkehetsmodifikasjoner kan overlastes med energi og skape et gigantiskt svart hull som reverserer "the big bang" og ødelegger store deler av solsystemet.

Det sier seg selv at det går en skallet, unaturlig blek forsker rundt omkring på CERN: med rar aksent og hviskende stemme, mørke vernebriller og nevrotiske fingre som han trommer mot hverandre mens han mumler og ler for seg selv og sier ting som "Exellent". Han er garantert en seniorforsker ved CERN, og har selvfølgelig bygget in et datavirus som vil gi han total kontroll over LHC når den første testen gjennomføres. Og da bør vi faen meg ha noen hemmlige agenter klare!Selvfølgelig kommer ingen til å høre etter eller gjøre noe med dette. Men når helvete bryter løs, husk at Propaganda forutså det hele. Så det så.

Før eller senere måtte noen prøve og ødelegge jorden, det er jo alle enige om, men jeg regnet med at første forsøk ikke skulle komme før rundt 2025. Men OK, "progress is progress"!

For mer om dommedagsvåpenet LHC, sjekk:

http://lhc-new-homepage.web.cern.ch/lhc-new-homepage/Kommentarer fra brukere

rebel 14/06/2006 - 12:57

visst tallet på mennesker i verden fortsetter i samme utvikling som den har gjort opp gjennom tidene kommer det til å bli forlite mat på jorden om ikke så alltfor mange år, visst vi hadde reddet "alle" fra sult hadde verden blit overbefolket på o,nix!!

Peo 30/03/2006 - 02:24

Nä4r ska du påstå att bilar är byggda för att
användas för befolkingsreduktion ?
Dvs att man byggt det för att folk ska dö snabbare
för att det ska bli färre gamlingar.
Eller änny bättre , att George Bush egentligen är en Ödle liknande rymdvarelse.

per 08/02/2006 - 14:49

dette er det dårligste jeg har hørt på lenge

nemo8135 21/12/2005 - 01:18

dene er no tull..ka e d enkentlig???

hello 15/12/2005 - 19:35

jeg er ikke helt sikke på om jeg tror på detta jeg.. er egentlig ganske sikker på at jeg ikke tror på det..

Jaja... 28/11/2005 - 19:19

Er ikke dere litt vel kritiske til det prosjektet? De kan vel prøve å simulere et astronomisk fenomen uten å bli anklagd for å skape dommedag??? :O lol. Dette går over alle grenser. Kanskje Satan er prosjektleder også??

kødd... 22/11/2005 - 21:50

driter i hva den gjør jeg....så lenge det ikke har noen kosnsekvenser så kan de sløse bort pengene sine på hva di vil..
hadde sikkert ikke brukt dem

Tøffen 14/11/2005 - 08:54

Suprise me! :D Endelig noe som skjer, Må vel melde meg inn i hæren snart da? så jeg får våpen o.l. til den tiden :D Men hvis den tingen skal dele ett egg, bør den jo komme i mindre modeller? :)

Sturm 29/10/2005 - 23:21

50 Milliarder på tull?
Tjaa, det de blant annet driver på med der nede er å prøve å finne ut en måte å kunne få til fusjonskraft. Altså ikke-forurensende kjernekraft, uten radioktivt avfall, ingen fare for nedsmelting og nesten ingen begrensning på råstoff.
Sult? Problemet er ikke at det ikke er nok mat, men at enkelte spiser mye mer enn de trenger, og brenner resten for å holde prisen oppe!!!!
Ozonlaget? Fusjonskraft vil føre til mindre forurensing og dermed mindre ødelagt Ozonlag.

Ingen spesiell grunn til å bygge den under noe spesielt, men det er greiest å ha den under jorda, og da velger man en plass det er greit å bygge den. Jeg regner med at de har en form for isolasjon til magnetene for ellers ville det vært umulig å opprettholde en så kald temperatur, så omgivelsene blir ikke kaldere, faktisk så er det mer sansynlig at de blir varmere.

Hvis dere lurer på hvordan og hvorfor, ta 2FY (og helst også 3FY) på videregående, hvis ikke kan du bare fortsette å leve i uvitenhet.

Øhm 11/10/2005 - 07:51

En lignende sak eksisterer allerede i Sveits, men den foretar seg atomkollisjoner og sånt..

Whow 01/10/2005 - 20:24

hm... vet ikke helt hva jeg skal si jeg.. men.. det må væer en spesiel grunn til at de bygger LHC under et vann eller en sjø eller hva det er fornoe.. men.. jeg tviler stærkt på at det er noe som vill komme til å skade noen.. men.. man kan aldri vite.. å når de kjøler ned magnetene så mye må jo også ting i nærheten fryse.. og kan det være tilfeldigt at de bygger det under et vann eller hva det er? siden vann har så lavt frysepungt og?

jøss.. 04/08/2005 - 18:43

En ting er å bygge en dum maskin som lissom skal gjenskape eller simulere en BigBang teori som ingen har bevist er en ting..
Å finne opp noe som kunne bekjempe sult, DET hadde vært noe. Kanskje noe som kunne redde ozonlaget, hele menneskeheten o.s.v. o.s.v.
Nå lider flere millioner, kanskje jeg skal være så drastisk og si milliarder av mennesker. Så bruker man femti milliarder DOLLAR på tull!?

Sosialister frykter vitenskap de ikke kan styre som en stalinist 06/07/2005 - 03:13

Dere har ikke peiling! Skeptikere til vitenskapen!

jøss.. 10/06/2005 - 13:39

bla, bla, bla...

Endre 08/06/2005 - 19:22

Hmmm... Veit dere i det hele tatt hva detta ER for noe? Verken eggedeler eller helvetesport...
Akseleratorer har hjulpet vitenskapen til å finne mange partikler som hjelper oss å forstå hva stoff består av og hvilke krefter som virker i alt stoff. Ved å kollidere elektroner og positroner som møtes med en fart tett opp under lysfarten med en kinetisk energi på 50GeV. 10^12 av hver partikkel møtes, og i et lite øyeblikk har vi antimaterie, som blir annihilert til andre stoffer. Idet dette skjer får vi 100GeV konsentrert energi(pure!). Energien er like konsentrert som da universet var noen brøkdels sekunder gammelt. Detektorer får med seg hva som skjer i øyeblikket partiklene annihileres og hvordan de vekselvirker med hverandre. Ingen tidsmaskin, helvetesport, utenomjordisk dings, superlaser eller dommedagsvåpen. Ikke som man veit om i alle fall... :-)

Håvard 20/05/2005 - 01:36

mente misbruk av LHC, ikke bygging...

Håvard 20/05/2005 - 01:35

Les Engler og Demoner av Dan Brown, det er en krimbok med et mulig utfall av byggingen av LHC.

Torstein 27/04/2005 - 23:29

lol.. partikkelakseleratorer er farlige greier. Det er i bunn og grunn magnetfelt bla bla som sender små partikler av gårde i kontrollerte former slik at resultatene fra partikkelkollisjonene kan observeres. Du blir daglig truffet av svært mange slike partikler som forekommer naturlig...

tror jeg! :p

NB har besøk akseleratoren i Hamburg, men alt jeg husker er at de hadde ok mat i kantinen.. ;)

Dr. Feelgood 25/04/2005 - 22:01

hvis vi skulle bli sprengt til bake til steinaldere er jo det bra, da kan jeg finneopp bensin og elektrisitet, og bli verdenshersker. MY TIME HAS COME..... HA HA HA .... nei faen heller det blir for mye jobb... ja ja god ide da...

maggi 25/04/2005 - 21:54

jeg sier kjør på, det kan bli gøy

jøss.. 18/04/2005 - 14:09

Jeg går for alternativ E.. men dele egg med dn eller heller ikke så dumt..

sau 17/04/2005 - 23:48

jeg går for alternativ A, eller så kan nok den tingen også dele egg, faktisk kanskje to samtidig

jøss.. 15/04/2005 - 15:15

Om det er et dommedagsvåpen som skal blåse oss helt ned til steinalderen, eller et idiotisk prosjekt som skal "gjenskape" noe dere kaller Big-Bang gir jeg blaffen i.
Min konklusjon er:
Man skal ikke kødde med naturen, og sprenge oss til steinalderen er heller ikke særlig nyttig....!

jøss.. 15/04/2005 - 15:14

Om det er et dommedagsvåpen som skal blåse oss helt ned til steinalderen, eller et idiotisk prosjekt som skal "gjenskape" noe dere kaller Big-Bang gir jeg blaffen i.
Min konklusjon er:
Man skal ikke kødde med naturen, og sprenge oss til steinalderen er heller ikke særlig nyttig....!

Adrian 03/04/2005 - 15:15

Ta bort bindestreken mellom "problem" og "s" i addressen, så havner dere på rett plass (i tilfelle noen vil orientere seg litt).

Adrian 03/04/2005 - 15:13

Siden lærere og skolebøker lærer big-bang-teorien, tror mange skoleelever at den er rett; den er allment akseptert og dermed antatt riktig. Men her er det jo snakk om en problematisk teori, og noen vitenskapsmenn tror ikke lenger på big bang: http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Bang#Standard_problem- s
Hva om vi skulle finne ut at teorien ikke stemte? Da ville jo dette ha vært et "bom-prosjekt".

skeptiker 10/03/2005 - 23:06

Magnetisme er jo gøy å leke med i liten skala, men jeg synes det blir litt skummelt når man skal begynne lage kunstige poler. Dessuten har vi datamaskiner nok til å simulere på. Og greit nok at dette kanskje ikke er et våpen, men hvis noen finner ut at det kan brukes som et våpen er det jo blitt et våpen. Ellers må jeg si meg enig med Evgenij.

hønemor 07/03/2005 - 21:31

det er MORD!

Simen... 23/02/2005 - 12:55

Er utrooolig enig m Jonny!! men demonene hans er litt overdrevet;)

melkemelke 15/02/2005 - 10:07

>Den tingen kan garantert dele ett egg.

eli 27/01/2005 - 17:42

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

.............................................................. 27/01/2005 - 17:41

jah ka f**n e d vits me??

..... 18/01/2005 - 20:56

hva er vitsen med å lage et dommedagsvåpen?? man ødlegger bare sitt eget liv og alle andres

Forklaring 15/01/2005 - 02:29

Mye usikkerthet ute og går her.. vil bare si at en denne maskinen sende atomer nær lysets hastighet imot hverandre, til de på et punkt treffes og splittes. deretter ses det etter spor av nye partikler. :P

lucien 15/12/2004 - 03:18

kan det tenkes at det er gud som står bak denne akseleratoren?

ssss 01/12/2004 - 19:12

JAMMAJ. dere er så ekle

wdwdw 24/11/2004 - 20:51

wqwd

1 som lurer på det 24/10/2004 - 05:15

hva er ironi??

komentar til fakta 27/09/2004 - 19:07

komentar til fakta: har du hørt om et begrep som heter ironi???
neivel tenkte mag det ja!!

Nelson 06/09/2004 - 09:04

Fakta: utrolig at du ikke hørte artikkelen da den suste over hodet ditt.

Fakta 05/09/2004 - 01:14

Fysikern

Tull. Sjansen er ikke der. Det du skriver er bare tullprat. En akselerator er ingen kjernereaktor og slår seg helt av når strømmen kuttes. Det er ikke noen brenselsstaver som ikke kan kontrolleres.

At artikkelforfatteren ikke er i stand til å forstå hva en akselerator er for noe og begynner å trekke inn overtro og våpen viser jo hvor utrolig lavt kunnskapsnivå vedkommende besitter.

Fysikern 31/08/2004 - 00:17

Faktisk er det en bitte liten sjanse for at forsøkene i LHC kan avslutte universet, ifølge dagens teorier... Sjansen er mikroskopisk, men er der.

Teh evul 1 23/08/2004 - 22:00

DEt er samme greiene som i doom 3

Jonny 20/08/2004 - 23:06

Satser på at den er himmelport jeg... En helvetesport hadde vært litt spennende... Kanskje en eller demon prøver å få til apokalypsen? Det hadde vært fett å slåss mot monstre da. Men ikke så fett å bli sugd inni stort svart hull..

Blir vel egentlig bare et pengehull men.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish