Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> Bøker
Mafiaofre øyner bokinntekter
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Mafia-leiemorderen Salvatore "Sammy the Bull" Gravano får ikke royalty-inntekter fra en suksess-biografi. Pengene går til hans ofre.


En høyesterettsdommer i Maricopa County, Arizona bestemte denne uken at slektninger av ofre for Sammy the Bulls ugjerninger skal få royalty-inntektene fra boken "Underboss: Sammy the Bull Gravano's Story of Life in the Mafia. Dommeren Mark R. Santana ga delstatsadvokaten i Maricopa retten til å legge beslag på Gravanos del av royalty-inntektene.

- Bokinntektene et resultat av kriminell aktivitet som bryter med Arizonas lover om pengeutpressing, heter det i begrunnelsen bak den rettslige avgjørelsen.


Bestselger-biografien av forfatteren Peter Maas fra 1997 har sikret Gravano 380.000 dollar eller nærmere 3,5 millioner norske kroner, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Gravano sitter for tiden bak lås og slå etter en narkotikadom og har her etter ingen rett til andeler av inntektene fra biografien. Salvatore "Sammy the Bull" Gravano, som har tilstått drapet på 19 personer, var en del av Gambino-familien i New York. Han dolket mafiahøvdingen John Gotti i ryggen for ti år siden, da han var et nøkkelvitne mot bossen.

FBI arresterte Gravano i fjor. Han blir nå sett på som hjernen, innkassereren og sjefen for et mindre syndikat i Arizona. Gravano forlot FBIs vitnebeskyttelsesprogram for å selge ecstasy i samarbeid med rike forstadsungdommer i distriktet.

Lager film


Forrige uke ble det kjent at en film om den beryktede mafiaskikkelsen ligger på tegnebrettet. Velkjente Joe Pesci forhandler om en av rollene. Filmselskapet New Regency planlegger en biografisk skildring av livet til Sammy "the Bull" Gravano.

Prosjektet bærer tittelen "Sammy the Bull". Pescis deltagelse kommer an på hvorvidt filmen lanseres på kino. "Sammy the Bull" kan kun bli aktuell som TV-film, og er dermed ikke fullt så attraktiv for den 58-årige stjernen fra New Jersey.

Joe Pesci kjent for sin innsats som gangster med kort lunte i "Casino" og "Goodfellas", forhandler om rolle i nok en mafiafilm. Pesci vant Oscar for sin "Goodfellas"-rolle i storfilmen fra 1990 og for birollen i klassikeren "Raging Bull" fra 1980.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish