Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
Black & White - kan vi vente?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Releasedatoen er etter mange om og enda flere men blitt satt til første juni i år. Hva er det alle snakker om, hva er det som gjør akkurat denne greia spesiell?Ikke mye har forandret seg siden sist. Fortsatt er dette spillet det vi venter på, mest av alt. Da er selvfølgelig allting som kjærester, giftermål, alkohol og venner unntatt. Det er ikke viktigere enn fotball heller. På topplisten kommer den vel kanskje på en tiende plass, men da er alt tatt med. Begravelser og sånn. Av de uviktige tingene i verden, kommer det iallfall på en soleklar andre plass. Spillet som etter sigende skal revolusjonere dataspill slik vi kjenner det, henter sin inspirasjon fra et middelaldersk føydalsystem, der religion (med andre ord, du) styrer hva som hender.


Du har nemlig inntatt guderollen, og du skal ved hjelp av mirakler, lyn og allmenn guddommelighet skremme og lure landsbyboere til å tro på deg. Som din høyre hånd har du et gigantisk dreiebilde av et vanlig dyr, og det er her litt av genialiteten bak spillet dukker opp. I beste Pokemon-tradisjon reagerer og vokser maskotten din utfra det du selv velger å lære den. Er du er snill og tilgivende, uten å kaste mennesker hit og dit, blir dyret ditt en velgjører, populær både nært og fjernt. I tillegg får han en aura av godhet og myke kvinnefarger.

Er du derimot en ond og hevngjerrig gud, kan du vente deg en maskot som ikke tar fem flate for å spise barn og bæsje i leirbål. En riktig ondskapsfull skapning, men husk bare at det utelukkende er din feil. Her er det mye å hente for småbarnsforeldre. Etter andres utsagn skal det være riktig fornøyelig å sitte med, samtidig som grensene mellom jobb og arbeid viskes ut.

Black & White integrerer nemlig i første rekke mail-programmet ditt i spillet, slik at nye mails i innboksen markeres ved at en av landsbyboerne kommer løpende ut av hytta si, mens han entusiastisk vifter med armene og roper: -You´ve got mail! Ennå er det uvisst om flere av dine vanligste arbeidsprogrammer kan integreres. Jeg tenker da på Word og Excel og denslags. Kanskje Katja endelig kunne få gjort noe arbeid også, i og med at hun først og fremst arbeider med Microsoft-kabalen. Det hadde vært noe, å kunne spille hele småspill-pakka i Black & White. Et spill i et spill, om du vil, er du snill. Og spiser sild og krill med Håkan Mild.

Nedenfor kan du laste ned en film av det nye spillet, men det er ikke å anbefale dersom du har dårlig oppkobling mot nettet. 44 megs tar sin tid, til og med dersom du har fastlinje. Derimot kan jeg love at det er verdt det.
Værsågod! En trailer
Les hva vi skrev i fjor!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish