Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
Warez 2: Livet med eller etter Napster...
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
I skrivende stund er rettsaken mot Napster i gang igjen, og det enda uvisst om Napster overlever det gigantiske søksmålet fra en samlet musikkindustri - med "It´s not because of the money..." Metallica i spissen. Men vi er optimister, og gir deg nok en bunke warez som følger i fotsporene til Napster... Av Stone Sandberry.


Bare tanken på å gå til sak mot alle sine egne fans er absurd. Det kunne bare være noen med så mye penger at penger i seg selv ikke betyr noe lenger, som gjør slikt. Men så har Metallica også fått så barten henger i de fleste sammenhenger. Det er mest kompisene deres i dress og stresskoffert som synes at Metallica var modige, og ikke bare pengegriske kynikere som våget å stå opp mot anarkiet på Internett og sine egne fans...

Men det er musikk på nettet, og ikke Metallica dette skal dreie seg om. Alle som laster ned musikk fra internett har selvsagt fått klørne i Napster og benyttet seg av dette geniale programmet. Men siden Napsters fremtid er høyst usikker, kan det lønne seg å gå til anskaffelse av noen alternative programmer som kan gøre jobben omtrent tilsvarende.


Napster kan du fortsatt laste ned her!

Det er her det vil være passende å introdusere: (Fanfare) Scour Exchange. Et nesten like bra konsept som Napster, bygd over omtrent samme lesten. Det som gjør Scour forskjellig, er muligheten til å søke etter og laste ned filmklipp på samme måten som man gjør med musikk. Ganske enkelt, ganske enkelt genialt.

Last ned Scour Exchange her!

Det finnes andre programmer som for eksempel Gnutella, som gjør det samme som Scour, men ifølge informerte kilder er sistnevnte langt bedre og absolutt å foretrekke. For all del, det er bare å laste ned og prøve selv. Det skader ikke å gjøre seg opp sin egen mening om dette, smaken er som kjent som baken...

Gnutella kan du laste ned her!

Siden vi er optimister, går vi ut ifra at Napster vil overleve - og derfor vil vi også få lov til å presentere et par ekstra programmer som bruker Napster som utgangspunkt. Det ene har fått det orginale navnet Wrapster, og brukes sammen med Napster. Et utmerket program for de som vil dele andre filer enn ren musikk med resten av verden.

Napster tillater i utgangspunktet ikke at man legger ut andre filer enn mp3, og vil faktisk automatisk sjekke filene om de er musikk før de blir tillatt vist. Det Wrapster gjør er å kamuflere utvalgte filer som mp3 filer og gjøre dem tilgjengelig for det store publikum. Deretter er det bare for folk der ute å laste ned den spesifikke filen du legger ut.

Wrapster finner du her!

Om mulig enda mer orginalt navn har Napigator fått. Et lite og rimelig marginalt program for de helt proffe musikksøkerene der ute. Dette programmet lar deg selv velge server etter eget ønske. Vanligvis blir du tildelt en server når du starter Napster, men denne serveren kan godt være treg, overbefolket eller rett og slett ikke ha akkurat det du søker etter akkurat nå. Derfor kan man skifte server og se om man har bedre hell et annet sted.

Du kan laste ned Napigator her!

OBS: ikke søk på alle serverene samtidig. Napster vil anse dette som dytting i køen og du kan faktisk bli nektet adgang senere. Lykke til med surfingen og husk, "Support your favourite site, click a banner today." Det koster deg ingenting, men holder liv i de gutta som gjør dette for oss alle.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish