Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
Jeg er en geek!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er som kjent mye moro man kan finne på uten midler i portemonéen, og en del av moroa kan finnes på nettet. Det er ikke noe problem å finne sjakk- eller backgammonsider, og har du i tillegg Shockwave kan du lure deg til å spille frekke spill der du selv er din verste fiende. Vi har tatt en ørliten titt, og bringer deg det beste av det vi fant.Yahoo

Adressen http://games.yahoo.com er kilde til mange ablegøyer. Sjakk er gøy hvis du er dyster og sinnsforvirret, og backgammon fenger mer dersom du spiller mot Kimoko i Japan eller Big Al i USA. Kort kan underholde, både spill mot de andre og for egen hånd. Selv velger jeg Blackjack og Poker mot idioter fra hele verden, og jeg kan med glede melde at jeg nå har nådd en samlet gjeld på godt over førti tusen dollar. Da er det godt å vite at de pengene ikke forsvinner ut av min bankkonto på årntli. Hvis Yahoo bare kunne la være å sende e-mails hele dagen. Jeg sier som Kenny Rogers: -Ya gotta know when to fold¿em.


The Zone

Til tross for illevarslende navn er www.zone.com levert av Microsoft, og alle vet hvor velmenende og ufarlig Bill Gates er. The Zone er en dyrere og mer velpolert utgave av games.yahoo. Ellers ingen forskjell. Før du velger the Zone over Yahoo, bør du tenke over hvem du egentlig støtter, og hvem du ikke bryr deg om. Er du derimot ikke så engasjert kan du slippe deg løs med kortspill og brettspill i alle former og fasonger. Her finnes også endel andre typer spill, samt chatterom. Har du et CD-ROMspill som kan spilles på nettet er sjansen også stor for at du kan gå gjennom the Zone.

World Opponent Network

Ikke et nettsted jeg har noe forhold til, men sidene ser greie og oversiktlige ut hvis du skal spille gratisspill. Skal du bruke internettfunksjonen på kjøpespillene dine er www.won.net absolutt en adresse å ta i betraktning.

Annet snacks

Det finnes en haug andre store portaler for gamle brettspill, men de nevnte er de best kjente. I tillegg finnes en mengde småspill utviklet av nerder og oppmerksomhetssøkende over hele verden.

Prøv www.eyeone.no/castrol for kjøremoro og uoversiktlig veiving på glatte veier.

www.sissyfight.com bruker småpiker i et intrikat spill om makt og trynefaktor.

Selv har jeg lastet ned et spillautomat fra Shockwave, med minst femten spill, kryssord, shows og musikk. Adressen er www.shockwave.comKommentarer fra brukere

Annonym 23/09/2003 - 11:39

sjekk ut www.playsite.com

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish