Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
Kjekt å ha warez
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
6. Hey, du har akkurat ramlet over en side med alle... vel, f.eks. Playboy-bildene som noensinne er produsert, og du må jo selvsagt ha alle sammen til samlingen din. Problemet er bare at forbindelsen er treg og det er ulidelig kjedelig å laste dem ned en etter en¿. Tattarata-ta-ta¿Filemagnet to the rescue. Et supert program som laster ned merkede filer smertefritt og lar deg bruke tiden til noe annet nyttig. Som å surfe mer. Et tilsvarende program med de samme funksjonene, NetVampire, kan også brukes men personlig holder jeg en knapp på Filemagnet. Shareware¿.


Last ned File Magnet.

Eller last ned NetVampire. Fritt valg.

7. Nå som du har så mange bilder på harddisken din, er det stor sjanse at du har lastet ned de samme bildene både to og tre ganger. Da er det jo greit å kjøre Dpeg, en kjekk liten sak. Sorterer alle bildene du har i en folder eller på harddisken din og forteller deg hvem du har to eller flere av. Programmet kan faktisk se forskjell på bilder med bare små variasjoner i motivet. Greit å ha¿. Shareware.

Last ned Dpeg.

8. Alle de overflødige bildene dine skal jo helst makuleres på en trygg måte, og ikke bare ligge og flyte i søppelbøtta di. Det er jo en kjent sak at Norton kan gjenopprette tidligere slettete filer, men FileShredder makulerer filene totalt og fjerner dem fullstendig. Greit å ha dersom du deler maskin med andre. Shareware¿

Last ned FileShredder.

9. Nå som du har sortert alle bildene dine, og makulert de du ikke vil ha er det greit å gjemme hele folderen ikke sant? MagicFolder gjemmer utvalgte foldere fullstendig og gjør det umulig å vite at den er der dersom du ikke vet det på forhånd. Selv ikke i DOS kan man se filene, bare folderene. Kjekt å ha for personlig korrespondanse og andre private filer.

Last ned Magic Folder.

10. Nå er det på tide å spille musikk. Man kan dele MP3 verdenen inn i før og etter Napster. Så revolusjonerende er faktisk dette programmet. Du taster inn navnet på det du vil ha, og Napster søker hele verden rundt og kommer opp med resultatet innen få sekunder. Og siden musikken ligger på private maskiner verden over, får du hele musikken og ikke bruddstykker slik som alle MP3 sidene hadde en tendens til. Ikke akkurat populær i platebransjen, men fremdeles tilgjengelig på nettet - og et must for alle som liker musikk på dataen. FREEWARE!!!

Last ned Napster.

En "mirror" finner du her!

Neste side!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish