Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
Halo 2 – detaljer
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
11 november blir en dag å huske på: da slippes nemlig Halo 2 på det norske markedet, etter utallige utsettelser. Den mest oppdaterte informasjonen om spillet finner du her…
Halo 2 kommer til å være et av de største spillene noen gang, både på enkeltspiller plan og på Xbox live. Bungie kommer ikke til å skuffe; så enkelt er det. Men hva er de viktigste oppgraderingene fra Halo?

For det første er kjøretøyer en større del av spillopplevelsen denne gang. Bungie hyret inn et annet utviklings team fra Microsoft som spesialiserer seg på bilspill for å ta seg av kjøretøydelen av spillet. Glem den litt tungkjørte Warthogen fra eneren: I Halo 2 er styringen mye mer kontant og treffsikker, og vi får nå en egen knapp for håndbrekk for ekstra kontroll. Dette skal gjøre kjøretøyene mer nøyaktige og derfor en større del av det taktiske aspektet ved spillet.


De gode gamle fra eneren er med, men med oppgraderinger over det hele. I tillegg får vi nå tilgang til Covenant Wraith tanks, bruk av Banshee flyet på Xbox live og splitscreen multiplayer, flere versjoner av Warthogen (med bl.a. Rocketlauncher i stedet for den tidligere MGen), pluss flere uannonserte kjøretøyer som visstnok skal bringe det totale antallet til 10. Kjøretøyene er nå destruerbare i grader: Warthogen kan punktere, og du kan skyte vingene av banshees og ghosts, og du kan sikte deg inn på spesifikke svake punkter på alle kjøretøyene.

Og noe av det feteste, som vist på bl.a. E3 traileren fra i fjor: Du kan nå kaste deg over piloten eller sjåføren i alle kjøretøyene og hive han ut, for så å kjøre videre selv. Gjem deg bak en stein mens en motstander kommer kjørende i en Scorpion tanks, hopp opp mot cockpiten, ta frem en plasmagranat og slipp den oppi. Kast deg unna og vent på smellet, og vips du har en tanks. Eller stå kaldt og vent på at noen prøver å mose deg med en Ghost, hopp opp på panseret, spark sjåføren i trynet og kjør videre.

En av grunnene til at kjøretøyer er gjort til en større del av spillet er at Halo 2 er fem ganger større en Halo, og at det derfor ikke nytter å traske rundt til fots hele tiden.

Våpnene som alles helt, Master Chief, har tilgang til har også blitt utvidet og oppgradert. Pistolen, som i Halo var et par hakk for kraftig, er blitt tonet ned til en ”Magnum”, som gjør litt mindre skade, har færre skudd i magasinet, og mangler ”zoom” funksjon. Rakketkasteren er nå målsøkende. The needler er blitt sterkere, og det finnes en Covenant sniper rifle og granatkaster. Fra menneskenes side er nå Assault Rifle byttet ut med den mer allsidige ”Battle Rifle”, som fyrer av 3 skudds serier til vanlig men som også kan ”zoomes” inn, som pistolen i Halo, hvor den da fyrer av et skudd av gangen. Og så er det da den råe maskinpistolen som vi så i E3 demoen, som også viste frem det nye ”Dual Wielding” systemet hvor håndvåpen nå kan dobles opp, en i hver hånd, og avfyres separat med høyre og venstre skulderknapp.Og til slutt: Plasma Sverdet. Husker du de gule jævlene som drepte deg med et slag av et svært energisverd i Halo? Vel, nå kan Master Chief bruke dette sverdet selv, for instant kills, og det kommer vel til å bli favorittvåpenet til mange.

Nye fiender inkluderer de store, rustningskledde ”brutes”, som bruker granatkaster som favorittvåpen og tåler mye juling. Så har vi de såkalte ”prophets”, prester og religiøse ledere for the Covenant. Vi vet lite om disse, dessverre.

Ryktene svirrer også om en annen rase med aliens. Da Halo 1 kom ut, var det ingen som viste om the Flood. Den merkelige reklame serien som begynner på www.ilovebees.com har en del hint som muligens refererer til en rase til som ønsker å ødelegge jorden, så vi får vente og se.

Det er på flerspiller siden at Halo 2 virkelig kommer til å ta tronen som konge av Xbox. De nye brettene er ifølge de som har spilt dem MYE bedre enn de vi så i Halo. Og større; det sies at de største brettene er mange ganger større en Sidewinder i Halo. Med mer fokus på bruk av kjøretøyer, og baser med MG stillinger som en del av mye mer ”realistiske” forsvarbare baser, vil vi nok se mer målrettet strategi i store Capture the Flag konkurranser. Tenk deg et 16 spiller CTF spill med Banshees, tanks, MGer og målsøkende raketter… det er nesten så jeg kjenner det kiler i skrittet…

Når det gjelder online ranking, har Bungie tatt en stor sjanse, men en som jeg tror vil betale seg for alle. Du har nemlig to muligheter når du skal spille Halo 2 online: Rangerte eller urangerte spill. Dette er ganske standard, iallfall på overflaten. Men la oss ta en nærmere titt…

I urangerte spill er det som forventet, med total frihet til selv å velge antall spillere, hvilke våpen og kjøretøyer som skal taes i bruk, brett det skal spilles på etc. Men, overraskende nok: I rangerte spill velges alt dette automatisk av Live systemet. Det eneste du kan bestemme selv er spill type, dvs. Slayer eller CTF, for eksempel. Hvorfor har Bungie valgt å gjøre det slik?

Svare er ”for å unngå juks”. Det er problem som mange online spill har, folk starter spill med kamerater eller med ”dummy” kontoer for å kunstig augmentere sin statistikk. Dette vil Bungie til livs, og kjører da dette systemet hvor DE kontrollerer hvem som spiller hvem, og hvordan spillet utarter seg. Det eneste du kan være sikker på når du går inn i en rangert kamp er tøff motstand; du blir automatisk matchet med folk med lignende ferdighetsnivå.

Det blir jo kult, dette her, å ha et rangeringssystem vi kan stole på. Norgesbeste vil være udiskutabelt Norges beste, og det kommer nok til å være MYE kniving om plassene. Det snakkes stille om spesial arrangementer fra tid til annen, med spesielle invitasjons kamper arrangert a Bungie, eller en helg hvor alle kamper f. eks kun foregår med Rocket Launchers… vi får stole på at Bungie har mye på lager.

Ellers er Overshield og Active Camouflage kuttet fra flerspiller. Og du har nå muligheten til å spille som Covenant Elites, hvis du ønsker det.

Grafikken i Halo2 kommer til å være det råeste på Xbox så langt, kontrollen kommer til å være den mest nøyaktige, og spillet kommer til å være helt sykt bra på alle måter. Ser dere på Xbox live 11. november!Kommentarer fra brukere

???? 03/02/2007 - 22:16

hvem gleder seg til halo wars

???? 03/02/2007 - 22:13

dere som synes halo 2 er enkelt prøv halo combat evolved

halo 2 suck balls 20/01/2007 - 22:46

Fuck dette spiller er gammelt asssssssa.....FUCKING LOSERS!

u are a cocksucker 20/01/2007 - 22:45

herregud----

fuck 06/11/2006 - 16:29

omafqpegnahahahhahahahaha

katalog 28/04/2006 - 21:28

det er jo så langt inne i granskauen bra

meg kenny 25/03/2006 - 20:04

kult spill

Master of life 01/02/2006 - 19:04

dette e d beste online spele på xbox... d e best... nomba one!

halo 18/01/2006 - 19:41

halo?

kampers 12/01/2006 - 13:56

Det blir fett når det kommer ut, men va er det dere klager over? Halo2 er et av de beste spillene jeg noen gang har prøvd(på XBOX).
så dere som ikke har prøvd det eller ikke fårstår det, ta å prøv det ok!...PS: Golden sun (gba) rules!

super gris 3000 28/11/2005 - 13:15

data sugre....

lars 20/10/2005 - 11:06

halo2 er det beste spelet!!!!!!!!

ole morten 29/05/2005 - 19:27

sory jeg er bare 11år beglager skrive feil halo 2 ruleeee:):):):):):):)

olw morten 29/05/2005 - 19:24

jeg er litt skeptisk dette er jo ikke bedre en the elder scrolls 3 morowind det e jo rpg dem e jo best

eirik 14/05/2005 - 09:34

dette spillet blir jo drit fett

en eller anna 08/05/2005 - 21:19

skaff dere et liv! Nørder, azz...
er enig i med at Halo 2 er bra spill, men spill burde faen meg ikke være det eneste dere tenker på, heller. gå ut og skate, heng med venner, osv...

halo motstander 17/04/2005 - 22:25

hater sanne drittspill som ikke gjir no mening

smiley devil 05/04/2005 - 10:30

halo 2 e d besta x-box spillet t nå ikje sant? e d noen som villa ha lan den 13 april elle? halo er nesten like bra mn halo2 er mye bedre eg har klart alle banene på legendarisk mn ikje på easy gidd ikje :) hahahahahahhahahahahahah hade må gå

den mystiske mannen 14/03/2005 - 08:49

jeg er en hemmelig mann.... hysj! ikke si at jeg er her, fordi puken er etter meg! hjelp! han er inni huset mitt nå! kan noen hjelpe meg?!?!?!?!

SPARTAN 2-117 10/02/2005 - 16:28

Er det ingen som vet om en elle annen konkuransse i Halo eller Halo 2?? Si fra til meg når den kommer, så skal jeg komme og slakte alle sammen som utfordrere meg :))

care bear 20/01/2005 - 13:07

jeg er tilbake
hvem vil ha en bamse *****

Anders 18/01/2005 - 13:51

Halo 2 er sef konge... men spille er for lett å klara ingen utfordring... einaste så er vanslig er på legendery.... for lett.. men sjefs spill.. blitt forbetra multiplayer. det er digg.... Send ein mail. til meg viss du vill diskutera meir..www.bladeisit@hotmail.com(msn) SNAKKES pace

SPARTAN 2-117 16/01/2005 - 17:40

HEJ DU DER "Master Chief", siden du sier du er så god med Sniper Rifle på Halo så er du sikkert det, men jeg er best i Halo, spesielt med Scorpion og Rocket Launcher!!

halo freak 14/01/2005 - 19:14

kan ikke dere begynne med å spille halo 1 til pc online igjen a?
ikke saa mange som spiller d lenger men d er jo et veldig kult spill , kom igjen a.....

SPARTAN 2-117 14/01/2005 - 19:11

Skulle trodd Halo 2 var bedre. Fortsetelsen av historien og banene er helt ute av spor, det er ikke Halo 2, og slutten er skuffende. HVIS DET ER NOEN SOM VET OM OG NÅR DET BLIR HALO ELLER HALO2 NM SÅ SI IFRA TIL MEG SÅ SKAL JEG KNUSE ALLE SAMMEN :)

straffern 14/01/2005 - 14:19

Satan - dere kan ikke være friske! Halo 2 rekker jo faen ikke HL2 til leggen engang! Jeg er ikke imponert for fem øre.. Ta en titt på HL2 hvis dere ikke har gjort det.

x-box Playa 11/01/2005 - 19:24

fy faen dette er nesten det beste spillet jeg har spilt!! satt klistra til skjermen i 1 uke ca .. ble egentlig litt lei meg når det tok slutt .. hvis Halo3 kommer er det mitt med en gang! hehe .. Halo2 anbefales på det sterkeste!!

PåL 07/01/2005 - 17:16

Haha Halo 2 er enkelt! Fikk det på julaften og hadde gått igjennom på 1. juledag!!

zushii 05/01/2005 - 12:35

Noen som har et bilde av Jason jones???? skulle likt å hatt et bilde av helten min!

William 31/12/2004 - 14:05

hallo

ali baba og de10000000 eslene 01/12/2004 - 19:21

hdjshdajdsaildsa jeg ikke kan nolsk men halo2 el bla jajaja bla

stian bakken 01/12/2004 - 14:12

bæsj meg

kyrre 01/12/2004 - 14:03

harry kommer

kyrre 01/12/2004 - 13:58

halooooooooo are you ther your focking peaple

kyrre 01/12/2004 - 13:55

fack up.............kyrre in the house

omar_sk8er92 01/12/2004 - 12:50

yo wazzz up!!!!!!!

omar_sk8er92 01/12/2004 - 12:49

halla øystein og amund dere er keilere.

bjørn even egge 30/11/2004 - 13:13

HALO2 INFRIDDE !!!!!!!!!

PROMPAGANDA 29/11/2004 - 13:41

BÆSJ ER SUNT!!!!! SJERP DERE! DERE MÅ SPISE BÆSJ! ELLERS DØR DERE ØPÅD ER DEN ENESTE SOM HAR RIKTIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oliathu92 29/11/2004 - 13:38

hold kjeft amund skodvind.

øpåd 29/11/2004 - 13:37

jeg liker å fiske i dassen etter bæsj å spise nam nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......................- ...... jeg puster promp spiser bæsj å drikker tiss!!!!!!!!!!

oliathu92 29/11/2004 - 13:35

halla knut jegg er i fishing lvl 45 og cooking 44 og magic 45 combat 40 jeg bruker addamant longsword og full mithrill.

øpåd 29/11/2004 - 13:34

jeg liker bæsj bæsj er godt å spise nam nam knask knask gomle gomle bæsj er sunt

PROPAGANDA 29/11/2004 - 13:33

IKKE SI HOLD KJEFT TIL MEG DERE VET IKKE HVA JEG KAN GJØRE MED DERE!!!!

oliathu92 29/11/2004 - 13:32

jo gangster

carebear 29/11/2004 - 13:31

aaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHa- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

oliathu92 29/11/2004 - 13:30

knut

oliathu92 29/11/2004 - 13:30

hvilket combat lvl er du i.

oliathu92 29/11/2004 - 13:27

hold kjeft a propaganda

kyrre123 29/11/2004 - 13:26

ahhhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhh alle gutter pul meg alle sammen

PROPAGANDA 29/11/2004 - 13:26

JEG TULLER IKKE!!!!

oliathu92 29/11/2004 - 13:25

halla gangstere har dere pult noen chickens i det siste

PROPAGANDA 29/11/2004 - 13:25

NÅ ANMELDER JEG DERE!!!!!!

oliathu92 29/11/2004 - 13:24

jokk meg i rompe stompen

carebear 29/11/2004 - 13:24

bluh

mujaffa 29/11/2004 - 13:23

halla, jeg er rårårårårårårårårårårårå tøøøøøøøøøffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!

oliathu92 29/11/2004 - 13:22

halla knut.

skater92 29/11/2004 - 11:00

pule

carebear 29/11/2004 - 10:59

jeg er homse og vil jokke alle gutter som fins men jeg syns malin er deiligst.

kyrre123 29/11/2004 - 10:59

derer er homser alle sammen

oliathu92 29/11/2004 - 10:58

hold kjeft knut skal jeg skrive noe om deg.

skater92 29/11/2004 - 10:57

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oliathu92 29/11/2004 - 10:56

jeg er homo

oliathu92 29/11/2004 - 10:56

øystein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

carebear 29/11/2004 - 10:56

jeg vil ***********e med alle som vill

skater92 29/11/2004 - 10:56

er dere der

oliathu92 29/11/2004 - 10:55

skating er rå bra ikke sant øystein (skater92)

carebear 29/11/2004 - 10:55

bamse knull moro knull sove knull knulliknull, kjen hvor godt det gjør deg nor du knull knull knull er en care bear

carebear 29/11/2004 - 10:54

jeg er kjempe deili hvem vill ********e meg

oliathu92 29/11/2004 - 10:54

runescape ruler jeg er i fishing lvl 45 og cooking lvl 44 og combat lvl 40 jeg tar 6 liv med sverd.

skater92 29/11/2004 - 10:54

måtte syoppe litt knut inspektør var her

kyrre123 29/11/2004 - 10:53

ja da

oliathu92 29/11/2004 - 10:53

halla knut jo carebeare.

carebear 29/11/2004 - 10:52

kan dere holde på en hemlighet?????????????........

carebear 29/11/2004 - 10:51

ahhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh aaahhhhhhhhh

kyrre123 29/11/2004 - 10:51

duster hele flikke de skriver ikke en dritt omar///oliathu

carebear 29/11/2004 - 10:50

min hemlighet er å få et knull

skater92 29/11/2004 - 10:49

halla omar

oliathu92 29/11/2004 - 10:49

halla øystein

kyrre123 29/11/2004 - 10:48

svar når jeg snakker...............skriver til dere da.

oliathu92 29/11/2004 - 10:46

svar da!!!

kyrre123 29/11/2004 - 10:42

jeg vet runescape ruler www.runescape.com

Kyrre123 29/11/2004 - 10:40

halo er du der ø,k


halo

oliathu92 29/11/2004 - 10:40

hallo er du der!!!!!!!

oliathu92 29/11/2004 - 10:39

det er omar vi sitter i 2 klasse

oliathu92 29/11/2004 - 10:38

halla knut

carebear 29/11/2004 - 10:36

ja jeg er her!!!!!

skater92 29/11/2004 - 10:34

knut er du der

fc lyn 29/11/2004 - 10:34

hva heter du "sk8er"??

skater92 29/11/2004 - 10:34

valla robin

sk8er 29/11/2004 - 10:33

jeg ruler fitta

fitte suger 29/11/2004 - 10:23

halla hva skjer a

stabek 92 26/11/2004 - 11:08

ja jeg vet jeg er skikkelig dust

PROPAGANDA 26/11/2004 - 11:08

HVIS IKKE DERE MELDER DERE UT NÅ BLIR DERE ANDMELT

stabæk 92 26/11/2004 - 11:07

det var bare kødd !!!!!!!!!!!!

carebear 26/11/2004 - 11:06

robin øverbye

zezima 26/11/2004 - 11:06

hei jeg ruler runescape

stabæk 92 26/11/2004 - 11:05

kødda da din kødd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

carebear 26/11/2004 - 11:05

robin øvebye

skater92 26/11/2004 - 11:03

kødda knut

carebeare 26/11/2004 - 11:03

fitte!!!!!!

oliathu 26/11/2004 - 11:01

det er bare knut som kødder han sier bare tull

stabæk 92 26/11/2004 - 11:00

jeg snakker til knut

carebear 26/11/2004 - 11:00

JEG ER EN PEVERS CAREBEAR

carebear 26/11/2004 - 10:58

jeg er en homse og elsker gutter

carebeare 26/11/2004 - 10:57

hummia hummia mu mu mu mu

carebear 26/11/2004 - 10:55

bæsj bæsj bæsj

oliathu 26/11/2004 - 10:55

knull deg selv din dritunge garaga misuna hurnima!

oliathu 26/11/2004 - 10:53

hurnimahhhurnimaurnimaurnimahurnimhurnimaahurnimahurni- mahurnima

carebear 26/11/2004 - 10:52

dfgyusdgfyu

oliathu 26/11/2004 - 10:51

halla knut du er en promp

stabæk 92 26/11/2004 - 10:51

ikke kall meg noldus!!! din dildo!!!1

carebear 26/11/2004 - 10:50

noldus?

carebear 26/11/2004 - 10:49

kjenner du bluh?

stabæk 92 26/11/2004 - 10:49

Pikken min er stiv

carebear 26/11/2004 - 10:46

ja

stabæk 92 26/11/2004 - 10:46

knuller du!!??

carebear 26/11/2004 - 10:45

hei robin

Stabæk 92 26/11/2004 - 10:45

hei knut hva gjør du!!!????

stabæk 92 26/11/2004 - 10:43

meg å knull meg!!!

carebear 26/11/2004 - 10:43

bamse knull moro knull sove knull, knullilull. ja kjenn hvor godt det gjør deg, når du knull, knull, knull-er en care bear

carebear 26/11/2004 - 10:40

mitt største ønske er å få et knull!!

knoly 25/11/2004 - 13:21

JEG ER KAM AMA JDHJEB MNRKHNK OG FURK ELLER

bluh 25/11/2004 - 13:20

amamamamamamamama

bluh 25/11/2004 - 13:18

bæææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææ- æææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææ- æææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææ- æææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææ- æsj

bnhoi 24/11/2004 - 20:48

pdmcpsmn

spiplle guden 24/11/2004 - 17:24

Jeg har spillt Halo1 råkult men! når kommer halo2 på pc jeg klarer ikke å vente så få det ut på pc får jeg blir helt koko!

bgviojhgiojhnghjogbniojghjiobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhhhjhjkg hjuyhjklghiojghionkgvoibngibvojzniohxg 24/11/2004 - 17:22

ygcshgfløaghtasxcgbsfdwagstfdstgdsaytdadrsgasblksdopia- såkdlaspkcxkzlpxjczlpak589i4asvlp45skz5kslpakm564lkdz5j- ksf8åld9jvl4cdck54påjl4ds8cl4jas6dcl4ajkasdaefdadawdaws- sadsnjvhjdshjdsfbvfdasmfsdmjhfbdsjvbdsjhcbds

tullebokken 24/11/2004 - 17:21

bla bla bla jeg hater dere som produserer propagonda helt ærlig liker jeg lemings bedre en halo2 fra tullebokken

spille guden 24/11/2004 - 17:19

jeg har enna ikke fåt gleden av og spille dette spillet men jeg gleder meg vilt! :)

BLUH 24/11/2004 - 14:04

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA...........SANANDREAS ER MYE BEDERE

PUSSYHUNTER 24/11/2004 - 13:59

HALO2 ER BEST MYE BEDERE EN DET FØRSTE

Raven chissa 18/11/2004 - 10:34

Ronny; stikk inn på xbox meny`n ---> settings ---> video, også bytter du til den som er i midten av de 3 alternativene...

halo kongen 16/11/2004 - 17:45

er det noen som vil vite mer om halo2 kontakt meg på e-mail

Ronny 13/11/2004 - 12:55

Er det noen som vet hvordan man får spilttscreen vannrett og IKKE loddrett på Halo 2????

Gardinen 13/11/2004 - 09:12

digg, toer'n er ute nå, har'n tilogmed jeg;), det eier

Small Master Chief 12/11/2004 - 14:53

Jeg skal kjøpe xbox får å få halo 2

Small Master Chief 11/11/2004 - 22:05

det hadde vært jævlig gøy hvis den gjør det

Small Master Chief 11/11/2004 - 22:03

kommer halo 2 til pc hvis den gjør det nar da?

Masterchief 11/11/2004 - 10:31

E'kke sikker, men tror det går an!!! tROR DET GÅR AN HELT OPP TIL 4 PERSONER SAMTIDIG.

Kneip 09/11/2004 - 23:45

Vet noen om det går å spille to på samme xbox på nettet samtidig???

Masterchief 01/11/2004 - 14:55

Bare en uke igjen!!!!

Masterchief 27/10/2004 - 12:51

Skulle ønske det fulgte med en mapeditor med Halo2 collectorsedition!!!!

Øby 22/10/2004 - 08:05

Vel, som sagt på HaloNorge, så blir det ikke noe nytt NM. Hadde jo vært morro med revansj, men vi får nøye oss med 110% Xbox LIVE rett etter den 11. :D

Ellers anbefaler jeg alle å følge med på HaloNorge.com, da vi kommer til å arrangere cuper/turneringer o.l. rett etter releasen av Halo 2 :)

Masterchief 19/10/2004 - 13:06

Bare 3 uker igjen...(x10)

Masterchief 19/10/2004 - 13:05

Bare 3 uker igjen...(x10)

Raven_chissa 14/10/2004 - 10:54

Dark Master:Halo 2 kommer i butikk hyllene 11 november...

Dark Master 08/10/2004 - 12:30

kommer halo2 11 eller 9 november i butikkene???
Gleder meg sykt til å spille multiplayer.. sykt bra

ole andre 08/10/2004 - 12:25

Jeg gleder meg innmari til halo2 kommer, eneren var drit bra og dette kommer til å bli 3 ganger så bra

Masterchief 07/10/2004 - 12:52

Hvis noen av dere vil se på Halo2 multiplayervideo (Zanzibar 16players), så kan dere gå på Mediaguide på Windows Media Player og søke på Halo 2 under Movies!!!!

Masterchief 07/10/2004 - 12:24

T minus 36 days!!!

devil 07/10/2004 - 10:07

halo halo 2!

Kris 06/10/2004 - 13:05

Til propaganda: sorry fikk ikke lest før nå.. bor på stabekk.. du?

chris boy 06/10/2004 - 12:00

Halo 2 eie assen deres

fuck fuck fuck 06/10/2004 - 10:14

det er ikke så morsomt

duf7g 06/10/2004 - 10:13

halo kommer til å revulosjonere spill verdenen

halo boy 06/10/2004 - 10:12

det er 37 dager igjen

duf7g 06/10/2004 - 10:12

samma her

cortana 06/10/2004 - 10:11

faen i hællvete jeg greier ikke og vente

abdul 04/10/2004 - 15:25

jeg gleder meg halo ruler!!!!!!!!!!!

Mordai 04/10/2004 - 12:22

Xbox 2 kommer ja. Men der har dem fjerna muligheten for chipping =/

Mordai 04/10/2004 - 12:21

Det va faen mæ på tide =)

Ølle 30/09/2004 - 21:39

Ja, Halo 2 kommer til å bli så RÅTT det...
Har runda halo på Legendary, men synstes det var litt vanskeli ja... Strevde noen timer med nest siste og siste brettet... Runda hele på easy bare med å slå folk, det var rått det... Gleder men noe sinsykt... Men er det noen som har hørt noen rykter om xbox 2?

plaxo 30/09/2004 - 13:35

Hei, sjekk her: http://halonorge.domenekongen.com/halonorge/modules.ph- p?name=News&file=article&sid=202
akkurat det jeg snakka om!!!

Raven_chissa 27/09/2004 - 10:16

Nope...Ledgendary er den høyeste vanskelighetsgraden i HALO (Hvis du har lyst å spille mot vanskeligere folk, da stikker du innom www.xbconnect.com)

Masterchief 27/09/2004 - 08:23

Vet noen om det gikk an å lokke opp enda en vanskelighetsgrad på HAlo1?

Raven_chissa 25/09/2004 - 12:48

Noen som hardcore gamere som er intereserte i Halo NM? da bør dere holde dere oppdaterte på www.halonorge.com ! Det blir et siste Halo(1) NM rett før eller etter Halo 2 slipper ut i Europa..so stay tuned.

Langballe 22/09/2004 - 13:51

Hei balletryner. Skaff meg en genser a

boobybave 22/09/2004 - 13:48

Please! Si i fra hvis noen vet om hvor man kan karre til seg en sånn hettegenser.

Trusestrikk 22/09/2004 - 13:46

Ja, faen. Det det der har jeg hørt også. Strange... Hadde vært kult med en sånn genser. Virker jo som det er begrenset opplag eller noe sånt. Gleder meg sinnsykt til Halo2. Så det på Spillmagasinet på lørdag. Kult.

plaxo 22/09/2004 - 13:32

ja, det der har jeg hørt også!hørte av en kar på spillegal at han hadde hørt om noen som hadde fått en fet Halo2 genser. han visste ikke hvorfor han fikk den, men den var jævlig fet.JEG OG VIL HA!

sajber 22/09/2004 - 13:18

Forresten noen som har fått Halo2 genser her? Hørt noen rykter om at enkelte har fått en kul og mystisk pakke med en fet hettegenser. Bare nysjgerrig... Noe må jo være i gjære...

Masterchief 21/09/2004 - 13:21

Både campaign og multiplayer delen kommer til å bli dødskult. Er det noen som synes "Heroic" og "Legendary" var enkele? Har rundet Halo1 på alle vanskelighetsgradene!!

Masterchief 21/09/2004 - 13:13

JEg garanterer at jeg er den beste på Halo Xbox. Ruler med sniperrifle!!!!

zaxo 21/09/2004 - 11:13

it is the best game ever

morten 21/09/2004 - 11:13

den er for fed

pher 20/09/2004 - 22:16

Halo 14 blir fett, har allerede hørt at det kommer ut 2089!! Flatt jæn!

willy 20/09/2004 - 19:09

kommer det til pc? digget halo1 til pc satt i tre dager klistret til skjermen! hadde vært deilig visst det kom til pc har aldri likt og spille fps spill med kontroll

willy 20/09/2004 - 19:09

kommer det til pc? digget halo1 til pc satt i tre dager klistret til skjermen! hadde vært deilig visst det kom til pc har aldri likt og spille fps spill med kontroll

20/09/2004 - 12:23

Jepp, var med i Halo NM - Jeg og partneren min tapte i første runde mot gutta som fikk annen plass, vant så 3 på rad før vi ble slått ut, så vi endte vel opp rundt 16de plass eller noe sånt ut av de hundrevis som var med... var vel egentlig sånn ålreit fornøyd. Jeg bor Oslo, spilte 16 spiller CTF link et par ganger i uken på fire projektorer i Jessheim inntil nylig - har ikke har hatt tid i det siste... men faen, når Halo 2 kommer skal jeg ligge på X-box live å banke alle.

Kris, bor du I Oslo?

Kris 20/09/2004 - 12:11

til propaganda: var du med i HALO NM... fikk ikke meldt meg på men vil gjerne ha deg med på en link (hvis du er god) Pleier å linke 2-3 ganger i uken... skulle ønske jeg kunne møte en overmann..

svar 20/09/2004 - 12:03

nei, det blir bare med toern... hvor kommer du fra??

20/09/2004 - 11:48

Er det forresten noen av dere som vet om det blir nytt NM i Halo før toeren kommer ut? Skulle gjerne ha revansj fra i fjor...

Kris 20/09/2004 - 11:28

jo, seff kan man skyte når mann sitter i side setet din kuk.. Hvis du hadde vært en dråpe fan hadde du vist det... Tror ikke man går lei av halo din neger.. Har hatt alo i 2 år spiller det som en gud fortsatt

Holy master of HALO2 20/09/2004 - 11:15

HALO2 kommer til å bli det beste som noen sinne har vært innen spille historien... Her får mann både smør på flesk.

Blærum 20/09/2004 - 08:47

Er det som skjer her inne da? Aldri noe nytt...
Dåli side.

MasterChief 20/09/2004 - 08:45

HAlO 2 ruler

moflugh 19/09/2004 - 20:56

noen som vet hvor mye halo2 kommer til å koste....?

pippip 19/09/2004 - 16:13

HALO 2 kommer til å rule. vurderer å kjøpe xbox pågrunn av halo2 jeg

THA BITCH 19/09/2004 - 13:21

Pfft ,, trokke du vet hva du snakker om jeg,, en liten cs-fanboy!! *sukk*

PFFt 17/09/2004 - 14:08

seriøst.. hva er HALO2 i forhold til HL2/CS2?

DET BLIR DIGG DET..
- selv om dette også ser ganske festlig ut, er det et spill akkurat som enern der man spiller det i noen timer, runder det, og man er lei..

fitte 17/09/2004 - 12:59

dette blir et knull'

per 17/09/2004 - 12:58

fett ikke sant

jorgen 16/09/2004 - 17:56

man kan jo ikke skyte om man sitter i passasjersete ved siden av sjåføren, men halo 2 kommer til å bli så ******* fett

Rocky 16/09/2004 - 17:44

Skyte mens man kjører?!?! Man kan jo det! Eller mener du fyren som kjører burde kunne skyte? Ville ødelagt alt... dessuten dreper man flere ved å kjøre over dem haha!
Kommer til å bli konngeeeeee!

Niklas 16/09/2004 - 17:06

Men èn ting lurer jeg på: Hvorfor i svarte kan man ikke skyte mens man kjører warthogen??

4.plass i halo nm 16/09/2004 - 14:26

dette må bare bli konge fett... kan ikke jeg heller

aleksander 16/09/2004 - 14:24

jeg kan ikke vente!!!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish