Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
Anmeldt: Fable (Xbox)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Ett av de mest etterlengtede rollespillene er endelig her. Dette er Microsofts svar på Nintendos Zelda franchise, i ett litt ufint forsøk på å utvide sin andel av konsollmarkedet. Selv om noen oppfølger ikke enda er annonsert, kommer det nok når salgstallene siden launch kommer inn – Fable har allerede tjent in flere hundre milloner kroner i USA. For dette spillet er meget, meget bra, med mye stil og personlighet. Men de virkelig genresprengende funksjonene som vi ble lovet, uteblir…
Forhåndsomtalene på diverse spillforum, samt intervjuer og pressemeldinger fra utviklere og sjefen selv, Peter Molyneux, har bidratt til at dette er ett av de mest ”hypede” spillene på lenge. Molyneux er kjent for å lage originale spill – det er han som står bak ”Populous” og ”Black & White” seriene, så når han snakker hører spilljournalister etter.

Vi ble lovet er rollespill av en dybde som skulle overgå det mektige Morrowind – et revolusjonerende interaksjonssystem mellom deg og andre aktører i verdenen, muligheten til å gifte seg, ha barn og spille videre med din sønn/datter, massevis av mulige hendelsesforløp, handlingsvalg – Alle valg skulle ha sine konsekvenser, som det heter i reklamen for spillet. Glem det – dette spillet er nå, i mangel av disse og andre funksjoner, ”bare” et utrolig bra action-orientert rollespill.


Dette er ett av de spillene som har masse små feil, som gjør at en anmeldelse fort kan høres som en klagesang – men det er for det meste småplukk, og det som ikke er det, er ting man venner seg til. Jeg vet dette høres rart ut; man burde vel ikke behøve å ”venne seg til” et fantastisk bra spill? Men sånn er det altså med Fable.

Fable utspiller seg i en ganske standard fantasiverden – magi, sverd, skumle skoger og huler, onde templer etc. Men Albion, som stedet heter, har en såpass god dose historie bygget inn i sin rimelige uinspirerte ramme at det hele faktisk funker veldig bra. Denne historikken og mytologien er å finne i bøker du kommer over mange steder i spillet, alle tatoveringene du kan anskaffe – de fleste tingene som kan plukkes opp eller brukes på noen måte har en liten beskrivelse som plasserer den i legenden om Albion. Dette, og den detaljerte grafikken, gir det hele et solid fundament.

Du begynner som liten gutt, på jakt etter en bursdagsgave til din søster – men blir kjapt kastet inn i hovedhandlingen når landsbyen du bor i blir raidet av banditter – og tragedien er i gang. Her finner du din motivasjon: hevn. Brutaliteten i denne scenen overrasker, fordi grafikken i spillet, ved første øyekast, er av en type som assosieres med spill for yngre. Resten av spillet handler så om enten en blodtørstig hevn eller rettferdighetens og lysets triumf.

Grafikk:

For å være ærlig, selv om det er upopulært å si: I begynnelsen virket grafikken middelmådig. Jeg hadde, etter flere måneder med skjermbilder og hype forventet meg en mer ”voksen” look på det hele. Det hjelper selvfølgelig ikke at de første par timene i ”Fable” spilles som liten guttunge, eller at spillet, trass moderne trender, er gjort i lysende farger. Men etter hvert innser man at dette formatet virkelig funker – og detaljene som ved første øyekast ble overskygget av ”Zelda”/Tegnefilm assosiasjonene kommer mer og mer frem.

Antallet polygoner som suser rundt på skjermen til enhver tid er vel ikke det største på Xbox. Landsbyboere, samt en del av de tidlige fiendene, som kjempeveps (akkurat så kjipe og uinspirerte som de høres ut som, ja) og banditter, blir veldig monotone ganske kjapt. Men ikke før du legger merke til at grafikken i Fable bare blir BEDRE jo nærmere innpå objektet du kommer – kjører du kameraet så nært som mulig opp i fjeset på hun søte dama i vertshuset, vil du bli overasket over detaljene som gjemmer seg der. De forskjellige skogs- og by områdene er også særdeles stemningsfulle og veltegnede - dette er et spill hvor storyboard folkene virkelig har gjort seg gjeldene og bidrar til et visuelt løft på en grafikkmotor som er over gjennomsnittet, men ikke helt på nivå med f. eks Ninja Gaiden eller Prince of Persia. Totalinntrykket er helt i toppsjiktet for Xbox. Spillet blir bare penere og penere jo lenger ut i det du kommer. Det er nesten som skaperne har planlagt denne utviklingen for å forsikre at man aldri blir lei av grafikken, men isteden finner nye ting å like hele tiden.Detaljer, detaljer...

Lyd:

Alt som er av dialog i spillet er fremført av middelmådige til genuint gode skuespillere. Dere som har erfaring med slike spill vet at i denne sammenheng er ”middelmådig” ett særdeles sterkt kompliment. Det finnes ingen dialog som ikke er fremført – ingen ”text-only” seksjoner, altså. Og det er overraskende, ettersom det er mye dialog i spillet. Igjen er denne kvaliteten et moment som forsterkes ettersom du kommer inn i spillet – det er også her et spørsmål om å venne seg til den humoristiske britiske stilen de kjører, og den intensjonelle klisjébruken som man til å begynne med kan misforstå, eller ikke ”skjønne”. Dette spillet er faktisk genuint morsomt ved en del anledninger. Men bakgrunnsfigurene i spillet har en tendens til å ikke holde kjeft med de samme one-liners, noe som kan bli vanvittig irriterende. Men total sett bra.

Musikken er perfekt. Orkesterfremført, skrevet av Danny Elfman (Spiderman 1 & 2, Men in Black), det sier seg selv at dette blir akkurat riktig stemning for et action-adventure. Mer er det ikke å si her.

Lydeffektene er helt greie, funksjonelle uten å stå frem på noen måte. Det er selvfølgelig grenser for hvor mye en ekstra bra ”svisj” lyd kan gjøre for et spill.

Har du Xbox’en tilkoplet et surround system, vil du bli fornøyd med bruken av Dolby lyd her, men det sier seg selv at dette ikke er i nærheten av like viktig i denne typen spill som i f. eks førstepersons-skytere (Noen må finne på noen bra uttrykk på Norsk for spillanmeldere. Det er faen ikke lett å få det til å høres naturlig ut!).

The game:

Så til de viktigste. Hvordan funker selve spillet?

For det første: måten kontrolleren er lagt opp på vil nok for de fleste skape mengder av frustrasjon i begynnelsen. Dette må være ett av de minst intuitive oppleggene i spillhistorien. Du angriper med X, greit nok… og blokkerer med Y(?!), av alle knapper. Kan du nevne ett spill som noen gang har brukt Y til å blokkere? Ikke jeg heller, og dette leder til masser av frustrasjon når du er omringet av 4 fiender og du trykker L eller R i ren refleks og får juling. Det tok LANG tid å virkelig bli komfortabel med bare dette ene momentet.

Men det blir ganske klart etter hvert at grunnen til at kontrollen er såpass forvirrende er mengden av ting som din karakter skal kunne gjøre kjapt, kombinert med kun 12 knapper på en Xbox kontroller.

Systemet bygger på seg selv i ”lag” – du legger selv opp til hvor visse funksjoner skal ligge, om det er på D-paden eller A,B,X og Y. Så aktiveres disse forksjellige ”lagene” du legger inn ved å holde R inne. Uten R inne, kan D-pad oppover være f. eks ”Spise biff”. Med R inne, blir det kanskje ”Ond latter” eller ”grav i bakken med spade”. Men uheldigvis er R også knappen som aktiverer magimenyen, så det hender at du mitt i en kamp plutselig stopper opp midt i en ildkule og promper eller lager vulgære hoftebevegelser. Som kan gå en på nervene ganske kjapt.

Det som virkelig gjør dette til et problem, er den latterlig tynne instruksjonsboken. Jeg har ikke for vane å trenge denne – som en ganske gammel og hardbarket gamer tar jeg vanligvis nye spill på strak arm. Men etter utallige instanser hvor magimenyen min plutselig forsvant, følte jeg det nødvendig å strekke meg etter boken. Uten hell. Bare kast den med en gang. Den er ren dødvekt.

Men etter noen timer sitter systemet ganske bra. Ikke perfekt, på noen måte, det fortsetter å være jævlig kronglete å navigere menyene med eiendelene dine, blant annet, og den Y knappen blir for meg aldri naturlig - men du føler etter hvert at du har tilnærmet full kontroll på sakene, og alt begynner å gli ganske greit.

Du har tilgang til tre arketypiske konsepter innen sjangeren: Magiker, kriger eller Tyv/Bueskytter, men noe av det geniale med Fable er at valget mellom disse aldri blir tatt direkte. Hvis du bruker mye magi, blir du flinkere til det. Bruker du svære sverd, får du ferdighet her samt store muskler. Skyter du mye med bue, får du stødigere sikte osv. I stedet for å velge en klasse fra start, som i diverse D&D baserte rollespill, forandres karakteren din kontinuerlig etter måten du spiller på. Dette var noe som ble lovet, men som heldigvis også ble levert. Og det funker utrolig bra.

Fiendene varier i kvalitet og originalitet fra standard til ganske bra. Det mangler noe i toppsjiktet her; de baddeste fiendene du vil møte er ”Balverines”, og de har egentlig mer preg av midt-på-treet fiender fra andre spill enn følelsen av noe virkelig skummelt. Men "bossene" er ganske spektakulære til tider, gigantiske og imponerende animert - om noe enkle å slå.

De forskjellige områdene i Fable er alt for restriktive. Det finnes stort sett bare en vei igjennom hvert, og det er vanligvis bokstavelig talt en vei du følger. Så noen form for utforskning er ganske enkelt fraværende – du går på skinner hele tiden, omtrent som i Ninja Gaiden, men enda mer så, da ingen av områdene har noen store åpne flater. Dette er ikke helt hva man forventer av et rollespill som markedsføres sterkt på sin ”frihetsfølelse”.

Hvert lille enkeltområde tar ikke mer enn en 10-15 sekunder å løpe igjennom fortest mulig (noe du selvfølgelig ikke vanligvis gjør), før du må laste neste... Dette tar alt fra 10 til 30 sekunder, og er ærlig talt direkte fuckings irriterende. Dette er ikke nødvendig – spill som Morrowind, GTA og KOTOR har vist oss hvor mye som kan lastes opp på en gang. Særlig hvis du, grrr, går litt feil, som ofte skjer, da kartet er særdeles misvisende til tider. Det er ikke uvanlig å måtte stoppe 10-15 ganger for lasting på ett halvtimes oppdrag. Heldigvis kan du teleportere nesten fritt rundt i Albion etter hvert.

Oppdrag er delt inn i tre grupper: Hovedhistorien (main quest), sideoppdrag (side-quests) og en og annen tidsbasert greie du bare kommer over.

Hovedhistorien er overraskende kort for et såpass ambisiøst rollespill. Du kan, hvis du vil, sikkert suse igjennom det på 10 timer. Her burde det vært minst det dobbelte, ikke minst fordi når det virkelig begynner å ta av, er det hele over. Jeg trodde faktisk, da jeg i realiteten var 90 % ferdig med spillet, at nå begynte det virkelig å bli spennende, ”jeg lurer på hva som ligger bak denne tydelige sidekicken som messer med meg.” Men det viste seg at sidekicken var sjefen selv, og vips var spillet over. Standard intro, etterfulgt av et par av de mest innlysende vendinger i spillhistorien, og så et vanlig klimaks før slutt. Det funker, men er absolutt ikke imponerende. Ståkarakter, ikke mer.

Sideoppdrag er det, enkelt og greit, heller ikke nok av. Disse er av typen ”beskytt X fra Y”, eller ”finn X i hulen” og lignende, men de er kortvarige og står vel ikke for mer en 4-5 timers spilletid.

De beste oppdragene finner du ved å traske tilfeldig rundt i Albion og prate med folk. Det er verdt å ikke teleportere for mye, da du misser mange geniale scener og muligheter på den måten.

Det som virkelig spiser tid og helse, er rett og slett å traske rundt i Albion å kødde med folk. Her glimter nemlig den friheten vi ble lovet til. Du kan eie alt som er av hus og butikker i alle byene, selge dem, drive dem, kjøpe møbler eller leie dem ut. Du kan gifte deg, ha sex (med både menn og kvinner, selv om du, av en eller annen grunn MÅ spille en mann), ofre kona eller mannen din til onde guder, bryte deg inn og stjele fra alt og alle. Du kan grisebanke små barn i et barnehjem, eller du kan donere penger til gode formål. Du kan skaffe deg masser av forkjellige klær, frisyrer og tatoveringer. Karakteren din blir eldre med tid, feitere hvis du spiser mye pai.

Det er her spillet virkelig viser sitt geni. Måten du bruker alle disse overnevnte mulighetene på, kombinert med bruk av magi og våpen, gjør at din karakter blir unik og forksjellig fra noen annens. Jeg ble igjen og igjen overasket av hvor gjennomført denne Sims-aktige byggingen av karakteren var, hvor mange variabler som fantes. Er du ond, vil du over ti utvikle horn, glødende øyne og læraktig hud. Blir du truffet av et sverd i ansiktet, får du arr som sitter i flere år. Er du mye i solen, blir du brun. Løfter du tungt, blir du stor. Dette er virkelig vanedannende og tilfredsstillende i lengden.

Ett tips – du kan spille videre i verdenen, og leke deg med disse mulighetene, men kun vis du ser hele rulleteksten på slutten, av en eller annen uforståelig grunn. Og dette er ingen vanlig rulletekst – dette er et monster på nesten ET KVARTER. Men det er verdt det, for å komme tilbake til verdenen som enten deres store helt eller onde tyrann.

Spillet er litt for enkelt for mange – hvis du gidder å kjøpe nok potions, er det direkte vanskelig å dø. Og det at du ikke kan spille jente, vil jeg aldri forstå – dette er nemlig egentlig ikke noe typisk ”guttespill”, så jeg skjønner ikke hvorfor det ikke er lagt mer til rette for det smartere kjønn. Ja, hovedhistorien er for kort, og det er for få side-quests. Men dette blir overskygget av en fantastisk levende spillverden, som du kan drømme deg bort i så lenge du ønsker.

Terningkast 5Kommentarer fra brukere

gta fan ikke wow fan 05/12/2006 - 21:41

dokker e nån idiota det sug !!

fable-lover 05/05/2006 - 13:57

verdens beste spel da:P de beste e he spelt tru e....litt kort da, men alt va berre bra! bra du kan forandre personligheten hans!

LES!!! 19/04/2006 - 21:54

For alle Fable fans som ikke har fått med dere dette: Prøv Fable:Lost Chapters, det er kommet ut på X-Box... Inneholder flere oppdrag og noen nye kostymer og stæsj....

Kong mad 04/04/2006 - 18:18

Har dere hørt om spilet oblivion. er det et bra RPG spill, eller er det bare et stygt lite dårlig spill!!!

jakiim 16/03/2006 - 10:21

Det har jo kommet et nytt fable for lege siden. the lost chapters. det er jo ikke kort som mange folk klager på. wow er bra men fable er og så bra. jeg liker begge deler men er ike avhengig

Kristine 18år 28/12/2005 - 23:26

Må si jeg har sugla etter Fable siden det kom, men får aldri skrapa sammen nok penger til å kjøpe X-Box... Triste meg kjøpte nok GameCube fordi jeg samler på Zelda, og ble grundig skuffet over "The Wind Waker". Kjøpte WoW på slump, det er dårlige reklamer her i landet på det spillet der, men jeg må si at selv om WoW har mange gode sider, mange jeg savner i de nyere Zeldaspillene, har det til stadighet flere og flere downsider. Mye lag, fulle servere og aaaaltfor lang tid å laste ned patcher. Fable virker som et kult spill, med noen "Sims"-elementer, men jeg syner det trekker kraftig ned at det visstnok skal være lett å kjøre gjennom, og tar for kort tid. Det er akkurat disse tingene det har blitt dårligere med for tiden hos Zelda. Hadde bare Nintendo fått inn i skallen at vi trenger et blodig og "M"-merket Zelda-spill ville ikke hverken X-Box eller Playstation hatt noe å si!! Drit i de tette kommentarene under her, dette var en bra artikkel, og kjøp Fable, for det har jeg lyst på!!!!

(er forøvrig jente og mener diverse mennesker under her kan begrense seg litt i å skjære personer og brukere av WoW under en kam. Dem som ender opp som vrak aller venneløse etter å ha spilt WoW ville blitt det av andre spill også. Jeg har bare flere venner etter å ha kjøpt det, er utrolig fornøyd og mener det er noe kjekt å snakke om. Så det s ;P)

Kremt 01/12/2005 - 20:01

@ Oppskrytt

Kan ikke si jeg ler =/

Bård Tufte 14/11/2005 - 18:36

d e jo ikke d.. d e jo bare en fleibede abekatt :)

Kake 14/11/2005 - 15:49

Har runna spille 4 ganger uten di kodene som folk alltid legger ut på nette.
Jeg vet om en ypperlig side som heter:
Cheatplanet.com
Sjekk sida

M 11/10/2005 - 10:21

Jeg må neasten le av alle idiotene her som nare MÅ få frem at WoW er så mye bedre. Wow er et ONLINE spill, Fable er et SINGLE PLAYER spill i OFFLINE modus.. Get it? Og før noen av dere kjøtthuer svarer på dette, lær dere å stave riktig!
Mvh. M

M 11/10/2005 - 10:20

Jeg må neasten le av alle idiotene her som nare MÅ få frem at WoW er så mye bedre. Wow er et ONLINE spill, Fable er et SINGLE PLAYER spill i OFFLINE modus.. Get it? Og før noen av dere kjøtthuer svarer på dette, lær dere å stave riktig!
Mvh. M

Rzero 29/09/2005 - 18:54

WoW er freaky, bleikfjomper som sitter å geeker og aldri får seg dame.. Fable derimot er vinner verdig ;) ingen misliker fable, det fins bare folk som ikke innrømmer at de liker det. alt er gra med fable bortsett fra lengden på spillet -_-

Snipe ... er medlem av Propaganda 25/09/2005 - 12:44

NAHA, Zelda er mye bedre en dette

jokk 08/09/2005 - 12:20

ku clox clan

tommy 08/09/2005 - 12:20

klæbu super team rule!!!!!!!!!!!!!!!

nigga 08/09/2005 - 12:16

2pac sug neger

jokkum 08/09/2005 - 12:15

jokkum rule.

homo 08/09/2005 - 12:14

homsa hele gjengen.lol(kom te klæbu)

2r@nd3rj4v31 13/08/2005 - 14:36

ass... ps2 rocker p.g.a. dens gode utvalg av heftige og begeistrede spill.. Pc er også å foretrekke pigeeai dens mulighet til å utnytte grafikken mye bedre! øøøhøøøu!!

2R@ND3RS ... er medlem av Propaganda 21/06/2005 - 18:28

Spill bedre spill x-box er ikke noen verdig "spill maskin" du e ein JÆVLA idiot ass
TOSK

2R@ND3RS ... er medlem av Propaganda 21/06/2005 - 18:27

KOTOR e så mye bedre asså. Både 1 og 2

poplus 10/06/2005 - 10:42

wow er bare noe drit i forhold til fable.

poplus 10/06/2005 - 10:38

det er drit fett!!! men det er litt kort da skule vert mye lengere. det er ein av dei beste spilla eg har spilt. det er konge. dritt bra spill

jk 09/06/2005 - 20:48

Fable sux! World of Warcraft eier alt! beste spillet som er laget faktisk, prøv det å du blir hekta garantert :P:P

Skillz 02/06/2005 - 14:56

Fable er for all del et bra spill, men burde vært MYE lengre og lagt mer arbeid i det med tanke på hvor stort og bra det skulle være, og at selve spillet ble omtalt som genialt allerede for noen år siden.

30/05/2005 - 22:13

hiløjkløjkljkghjkgkuy

FABLE FREAK 24/05/2005 - 21:49

Fable er rå-kult, det er litt kort men grafikken er bra.
PS: det var bra det med at du kan forandre på personligheten hans.

Alexander 05/05/2005 - 13:11

kan jegspille runescape nå

Halofreak 03/05/2005 - 09:51

Fable er dritbra, ikke diss! Men det kan være noen få ting de burde ha retta på, og spillet er litt kort. Fable er IKKE det beste spillet til X-Box, men ligger høyt oppe. HALO ER BEST! Og hvis dere har dårlig tid og har lyst på et kort og utrolig tynt spill, test ringenes herre: to tårn, tok meg 6 timer å runne.

en som hater de som hater fabel 26/04/2005 - 10:36

de som hater fabel kan bare ta å **** seg i ****
fabel er det kuleste spillet uten om sw bf og sw rc

Experion-fagmon-----Zero 20/04/2005 - 10:03

Va faan er galt me fable da....

Glowheart 20/04/2005 - 10:01

Rautlass er ingen homo, men det er han som brukte navnet hans, altså Tony Johansen Lian på hitra. fillan

Rautlass 20/04/2005 - 09:59

har jeg vært en av menneskene i spillet skulle hadd sex hele natta lang....Golwheart er den største hommon så han trenger ikke å si NOE;)

Rautlass 20/04/2005 - 09:57

den fyren som skreiv til slutt er bare sååååå teit azza (susse)

Glowheart 20/04/2005 - 09:55

fable er et av mine VERSTE spill! det er så syyykt baad laga, jeg er så lei av det!!! Ninja Gaiden ruuuler!!!!! fable suuuger...... hlsen Eirik

Daniel 20/04/2005 - 09:55

det er d råeste spille jeg har spillt i verden...fyyyfaan meg så rått at jeg får orgasme når jeg spiller d...blir aldri lei av det...jeg har runnet d 1000000 ganger blir ikke lei...det er bare så råt...;-)

-=v-z4pp=- ... er medlem av Propaganda 04/04/2005 - 17:06

Spillet er alt for enkelt..Jeg satt og spilte en dag og pluyselig var jeg ferdig..Og rulleteksten er altfor lang!! Jeg savner multiplayer delen som ble lovet, hadde vært ganske fett:P

halla balla 21/03/2005 - 17:01

det er fetttttttt

Smeti 10/03/2005 - 18:23

Fable er utrolig bra spill! er ikke veldig langt.. kan bli litt ensfoldig i lengden.. men men.. flott grafikk kunne gjort det litt lenger.. "klapp klapp" for micrsoft for det... men Wow er mye bedre .. måtte gjenta det

blablabla 10/03/2005 - 16:48

Kjeften, megge. RuneScape er no dritt. et latterlig javaspill som går utrolig treigt.

Fable var greit nok det, men for kort. ble ferdig etter 8 timer...

For ekte kvalitet må du spille World of Warcraft. Det eier.

stabæk_92 05/03/2005 - 16:26

sex kommer etter vært

heieeieie 02/03/2005 - 09:55

domeste historie

neexit ... er medlem av Propaganda 28/02/2005 - 21:58

fable er simpelt det beste spillet i xboxs historie

???? 15/02/2005 - 12:34

Hvordan kan man ha sex på fable???

megge 14/02/2005 - 19:05

det ser kult ut, men dere MÅ prove RuneScape hvis dere liker online spill!! www.runescape.com.
det er gratis å spille vanlig, men det er 30 kr i mondten for å bli medlem!!! (navnet er joachim1991)

jaja.. 09/02/2005 - 16:23

Fable er veldig kjedelig har det selv...må spille True Crime street of L.A!!!!

Kabir 02/02/2005 - 19:59

Drit rå spill anbefales...men WOW er mye bedre...

Van-Dal 25/01/2005 - 17:49

Jeg sier bare..
World Of Warcraft.

Oppskrytt 16/01/2005 - 12:10

oppskrytt spill. De som har spilt Zelda, Morrowind, Gothic2 vil le av dette spillet.

Musti-lo!! 13/01/2005 - 16:58

driitfett spill!!Dette må dere bare prøve:)!!!

oga boga 07/01/2005 - 09:41

Fable er dritkult ........... spelsene er dritkule
det re et 6 spill

janedoe 28/12/2004 - 14:40

spørsmål: kan man spille som jente eller er det bare for gutter-å spille FABLE eller?

joker 08/12/2004 - 14:08

Fett spill!! hovedpersonen kan sjenke seg med pils

DUUUDE 23/11/2004 - 18:21

Virka fett d minner meg om Morrowind...
Bare det er mye bedre JEG VAR DEN FØRTSE WOHO

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish