Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
Mens vi venter på spill
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Dataspill er så morsomt at ¿jeg nesten tror jeg må gå og legge meg nedpå litt¿, som Spirit sier det. Samtidig er det få ting som varer kortere enn et middelmådig dataspill. Hvert år åpner med nye visjoner fra spilldistributørene, vi skal bli underholdt mer enn noensinne, vi skal gråte, vi skal le, vi skal tenke, og, i mange tilfeller, ikke tenke, bare føle. Da er det viktig å skjære gjennom oksebæsjen, og finne seg noen titler man vet man kan forvente seg noe fra. Som for eksempel:Red Alert: Renegade
Alle kjenner vel Command & Conquer- titlene fra Westwood. Red Alert har rullet over oss i det som virker som en mannsalder nå, og med lanseringen av Red Alert 2 var det ingen ende på moroa. Westwood-gutta har sannsynligvis sett seg lei på å lage strategititler, for det ryktes at et first person-shooter spill skal lages med bakgrunn i C&C-verdenen. Hihihi, jeg gleder meg voldsomt, i og med at strategi ikke er min sterkeste side, mens reaksjonsevnen og konkurranselysten derimot er på topp når det er snakk om håndvåpen og 3d-grafikk venner og venners venner som stiller som slakt. Oioioi, så moro det skal bli.


Black and White
Denne har jeg skrevet om før, jeg har også sett demo-versjonen, og dette kommer til å fullstendig revolusjonere dataspill as we know it. Du er Gud, med en liten hjelper som gjør som du gjør, og det er vel ikke satt opp noen spesielle mål og greier, du skal styre en liten landsby, redde dem fra alskens uvær og monstre, og du skal få dem til å tilbe deg slik du aldri er blitt tilbedt før. Ellers kaster du lyn og greier og gjør det klart at gatene skal flomme over med blodet av de vantro etc.

Og, som alltid, de nye sportstitlene fra Electronic Arts
Jeg kan aldri få rost disse spillene godt nok. Hvert år venter jeg tålmodig på nye versjoner, og jeg blir ikke skuffet. Hører dere, JEG BLIR IKKE SKUFFET! Hvert år er som julekvelden på kjerringa når det nye spillet pakkes opp, uansett om det er FIFA, NHL, eller NBA. Dere får kritisere meg så mye dere orker, jeg driter i det, sannhaten er at dette er det ypperste av dataspill for sportsfanatikere.

Så er det bare å benke seg ned foran PCen og vente på moroa. Imens kan dere spille de nye titlene som er kommet, og som kommer, som Master of Olympus, Delta Force Land Warrior, og det mangfoldet av spill som finnes der ute.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish