Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
HVORDAN GI JENTER DEN STORE O’EN?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Er du blant de gutter, som med hånden på hjertet kan si at du er en skikkelig tiger på soveværelse? Da mener vi en real nytelsesprins? Har du fått reelle tilbakemeldinger på at du er en tiger, eller er dette mest en forestilling som ligger i ditt eget hode?

Vi nordmenn er ganske så stillferdige og beskjedene når det kommer til sex og samlivs biten. Får vi spørsmål om intime detaljer blir vi ofte sprut røde, eller så skryter vi på oss en flott merittliste.
Det sørgelige faktum er at skremmende få kvinner får orgasme under selve akten, og enda færre vet hva de skal gjøre for å oppnå en.

Vi må gi guttene en del kreditt med tanke på ansvar for egen nytelse. De fleste gutter undersøker sin kropp med stor fryd i ung alder. Vi jenter gjør jo også det, men det ser ikke ut til at vi er like ivrige til å meddele dette til omverdenen. Med fare for å tråkke ut på meget tynn is ved å dra opp gamle holdninger her, er onani blant jenter fortsatt et ganske tabubelagt område. Det er her vi jenter må begynne hvis vi virkelig vil ha et tilfredsstillende sexliv det oser av.
Jenter som forventer at gutten automatisk skal trykke på de rette knappene og sende dem til himmels, begynner i feil ”ende”. Hvis du ikke vet hvordan du trykker på dine egne knapper, hvordan skal da han vite det som ikke engang har de samme knappene? Mannen er ikke innstilt med telepatiske antenner, som til en hver tid fanger opp signaler om hvor du er på orgasmekurven. Her er kvinnene faktisk nødt til å si ting med ord! Fortell ham direkte, og så konkret som mulig, hva du liker og vil han skal gjøre. Tro for all del ikke at han blir fornærmet, de fleste menn vil legge seg i selen for å gjøre deg fornøyd hvis du viser initiativ. Blir han sur så er han en tørrpinn, og følgende råd er: Spark ham ut!

Så var det dere gutter da. Har dere lest det forestående, har dere oppdaget at mye av hemmeligheten ligger i kommunikasjon. Siden vi jenter kan være litt trege til å forlange i sengen, må dere altså spørre oss. Ikke gå i fella og tro at så lenge dama du har med deg hjem ligger med et tilfreds smil om munnen, så har du gitt henne en tilfredsstillende opplevelse. Hvor trist det enn høres ut så er det mange fakere der ute. Det er her du har sjansen til å skille deg ut fra mengden, og bli en tigergutt. Vi kvinner trenger også lenger tid, både på forspillet og selve akten. Ikke fordi vi ikke tar av oss klærne før vi har ring på fingeren, men av den enkle grunn at vi er fysiologisk utrustet slik. Vi kvinner er ikke så usikre på oss selv at du må kjappe deg som en gal, for at vi ikke skal ombestemme oss. At vi har blitt med dere hjem betyr ikke at dere har klart å lure oss.

Så til alle dere råtasser der ute, kommuniser med kvinnen du begjærer, så kanskje hun også vil fortsette å begjære deg, og husk……JENTER PRATER!
Kommentarer fra brukere

Unknown 08/04/2008 - 19:34

Er det slik at jenter i et forhold trenger kjærlighet og nærhet for også å få orgasme?
Jeg tenker - gir han ingen "løv" så det bare blir ren sex er det vel også vanskelig å "komme".
Noen som kan hjelpe meg med dette?
Vil gjerne at han skal vise at han er glad i meg med Nærhet og Kjærlighet.
Action speaks louder than words folks!

hmmm... 07/05/2007 - 05:49

Merkeligt... Høres ut som d er veldig vanskelig å gi enkelte jenter orgasme har ikke d problemet damma mi få veldig let orgasmer ofte flere under et samleie (knul) plus hun er veldig god til å gjøre jobben ps:veldig gode blow jobs :D hehe.
Men eg har vel bare fonne nålå i høye jeg da .

Stran 11/02/2007 - 21:38

hehe dere folk burde se 3 amigos..det er et stand up show hvor han siste Carlos (-ett eller annet) prater om akurat dette her, og det han sier er faktisk fakta!

Ancka 07/11/2006 - 22:49

vi jenter må jo lære å fortelle litt om hva vi liker.. xen min hadde et lengre forhold før min tid,og han gjorde akkurat samme tingene med meg som han gjorde med henne. (snakker om timeplan osv på den fyren) 1. det var ikke særlig bra.2 han påsto at det var slik man skulle gi jenter orgasme. 3. han nektet forandre noe som helst. dette endte ganske greit med at jeg droppet sex med han. trenger ikke ha sex som er så kjedelig at du heller vil se nyhetene i reprise vel?:D

pøk 28/08/2006 - 14:24

halelujah

NotaBimbo ... er medlem av Propaganda 27/04/2006 - 15:11

Det er kanksje bare jeg som opplever det sånn, men som jente liker jeg det hvis jeg blir bedt om å eksprimentere for å tilfredstille ham. At gutten tar initiavtiv gjør det faktisk lettere å få orgasme. Jeg sier ikke at gutter skal gjøre alt, for det er ikke meninga. Det blir kjedelig for begge i lengden. Noen synes kanskje det er flaut å prate om det når man har sex, så det er kanskje lurt å snakke med hverandre også før man legger seg i senga. Alle har forskjellige lyster og forskjellige måter å finne ut av dem på.

OI! 27/03/2006 - 19:10

tuller dere må man snakke med de man har sex med?! der lærte jeg jammen no nytt... du kjenner jo forhåpentligvis den du ligger med så godt at dere kan fordele litt etter erfaring ol. og til alle gutter sett dama i hovedsete gjør deres beste for å tilfredsstile henne.

kongen 09/03/2006 - 11:24

høglpyg

Anja 13/02/2006 - 16:08

Du Richard. Ikke gre alle jenter under samme kam. Ikke tør å berøre oss selv? Hvem tror du at du er, som kan komme her og fortelle alle jenter hva vi tør og ikke tør? Det der er bare piss! Mulig det er mange jenter som er late i senga. Men det er fremdeles ikke alle. Ja, det er gutta som jobber mest, er mest fysisk aktive med kroppen og blir mest slitne. Men det betyr heller ikke at jenter bare ligger der som en død potetsekk og stønner. Vær så snill og tenk deg om:)

gutt 15 08/01/2006 - 21:18

herregud meste parten an jentene er faktisk med men så sant det er noe bare som lgger der bruk fantasien og litte råd ikke gå rett på sak hehe:D

Hanzi 29/12/2005 - 20:33

Fy faen... den som har skrevet dette innlegget har ikke tenkt seg om ass..
Gutter er ikke noen svin som bare tror at du kan få hva du vil,når du vil..
det er det dere jenter som er.. det er bevist!
så nestegang du skal skrive noe sånnt tenkt deg litt om....

GUTT 10/11/2005 - 19:02

GUTTER PRATER OGSÅ!

pule 25/04/2005 - 18:56

gå inn på www.89.com

anette 24/04/2005 - 16:34

jeg mener att begge parter skal vere like aktive i senga!! blir for domt viss bare gutten skal gjore noe!! jenter burde og vise innteresse og vise hva de kan!!!!

Provosert 01/03/2005 - 13:45

Nei det er det ikke!!! Der tar du FEIL. Kama Sutra spillet er til for å lære! Ikke for å genialiseres! Punktum Finale!!

666 18/02/2005 - 12:08

mitt råd er: spill et spill! kama sutra spillet:) det er genialt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tor i Auckland 08/02/2005 - 10:18

Har hatt ei kinesisk jente haer i new zealand nu i over ett aar, aa foerrst nu har ae sjoennt att ae e ikke naa supermann i saenga, men ho lika mae spesiellt paa andre omraada....Trur man maa taenk paa andre ting som e tiltraekkanes ogsaa aa foerr all del, mine kjaere maskuline m=landsmenn, bruk nette, laer om jentan, laes ka de skriv, aa dokker kan vri trenden om att nordmenn e doedstroett i saenga....

mafia 27/01/2005 - 09:21

fak det pul uten kondom;) det er følesen vettu;9

Til nysgjerrig 26/10/2004 - 14:02

ehh stimulerer klitoris, ikke orgasme he he

Nyskjerrig 25/10/2004 - 21:09

Hva er den beste måten å gi en jente orgasme på?

til andy og scythe 07/10/2004 - 01:17

det er jo nettopp det det står der jo, at jenter må bli flinkere til å si fra, men ofte klarer ikke gutten å være tålmodig nok. mange gutter jeg har forklart hva jeg liker til har liksom bare kjørt sitt eget løp likevel, egoer!en annen ting er at vi jenter ofte blir sett på som "horete" hvis vi er for pågående, dette gjelder selvfølgelig ikke alle gutter, men mange sier det. og en gutt jeg hadde sex med sa til meg at jeg gav ham dårlig selvtillit siden jeg ga ham små hint om hvordan jeg likte det....makan til dust

andy 06/10/2004 - 23:51

Er litt lei av at det alltid ska være guttene som skal tilfredsstille jentene...Det verste jeg vet er jenter som bare ligger der og overlater alt til oss...Vær aktive og ta gjerne kontrollen!!!!:)

scythe ... er medlem av Propaganda 24/05/2004 - 03:43

Det er da ikke gutta som sitter med hele ansvaret for å gi jentene "den store O'en" hele veien??
Jenter, dere kan ikke bare regne med å få og få, og hvis ikke dere får så blir dere gretne?!
-Dere har vel så mye ansvar som guttene for å ha det bra in bed, så dere kan ikke vente å ligge der og bare "bli tatt hånd om".
-Nei, det er like mye opp til dere! Så skrik ut, forklar åssen det skal gjøres hvis han ikke klarer det ;)

Colin 04/05/2004 - 10:06

SEX e fantastisk!!! men som mange seie, så må dokkor jenter ver litt mer engasjerte når d gjelde ka slags stillinger dokkor vil bruke osv... eg anbefale 69 te alle her inne!! Oralsex for begge på likt... Magnificent!!! Mmmmmm....

bippe 17/04/2004 - 04:44

ehmmmm kjæresten din gav deg 7 kjærester med fingrene?????? oida gavmild han gitt hahahaha

Juni 16/04/2004 - 19:18

jeg klarer helt fint å si ifra hvordan jeg vil ha det, men det er fordi jeg og kjæresten min er åpen mot hverandre. på det meste har han klart å gi meg 7 kjærester iløpet av én runde, og utallige på rekke og rad med munn og fingre=)

jess :) 14/03/2004 - 23:49

helt enig :) utrolig kjekt når jenta sier ifra om hva hun vil ;) å erik... ikke skriv noe så teit da? :P

sexgal 02/03/2004 - 16:48

bra skrevet..... og jenter plizzz kom fram og si ka dokk vil for det er veldige vanskelig for oss gutta tæ å forstå

el fakeo 02/03/2004 - 15:56

du skal ikke se bort ifra at hun faket 8 og en halv av dem LOL

el ericho blekowich 02/03/2004 - 10:42

er ikke jeg en tiger i senga? synes sex er morsomt... på det meste har jeg gitt min kjære 9 orgasmer i en akt... hun elsket det....
er vel ikke mange som klarer det?

helle 23/02/2004 - 21:59

erik hvis du synes jenter er dumme så find deg en gutt da!

Kaja 19/02/2004 - 11:43

Deter vel gutten som er dum Erik, hvis jentaer nødt til å mase for at han skal tilferdsstille henne

erik 19/02/2004 - 00:58

Dette ver jo bare piss. Damer er dumme, mange klarer ikke å får orgasme, fordi de maser så jævli eller fordi de fleste er treige ogtilbakeholdne. jeg vil oppfordre alle jenter tilå ta kontollen i sengen 99% av gangene. det er de som her det beste våpenet, nemlig kroppen sin.

nitehwk 18/02/2004 - 19:59

kvinnen trenger ofte lengre forplay enn oss menn, derfor: bruk tid på din kvinne og lytt til hennes ønsker,prat gjerne om hva dere liker og vil, også før dere kryper til køys, dette vil glede dere begge, gir også kvinnen større lyst til og glede mannen litt extra, min erfaring vertfall....

Kozejenta 16/02/2004 - 17:51

Ditta va veldi bra ditta! mn kn du ikke skrive noke BARE til ozz jenter??? plizzz.... ??? SEX RULA!!!

Vendett 10/02/2004 - 08:23

Jeg blir fullstendig matt av disse sidene. Hva er poenget?

Leona 09/02/2004 - 18:30

Solveig: bra dame du! Du har vel noen tips å gi Marilyn da?

Leona 09/02/2004 - 18:28

Marylin: Synes du skal gi opp fyren...ikke sexlivet!

marylin 08/02/2004 - 20:30

ja men faen da... hver gang jeg sier i fra, og på en konstruktiv måte ja, så gir jo gutten opp jo... hva er det for slags innsats???

solveig =) 03/02/2004 - 20:19

kommer med gode tips her, men herregud!! vi jenter må slutte å ta oss selv så høytidelig! kan det være så jævla vanskelig da? ut me språket folkens! å kan du ikke snakke så VIS da vel for faen!!!!!!

berta 03/02/2004 - 19:59

syntes denne artiklen var bra jg.. helt riktig vi jenter må lære å si i fra hva vi vil!!

freddy 02/02/2004 - 20:11

sex er best! men jentene må forklare guttene litt bedre va de vil at vi skal gjøre!!

hmmmm... 02/02/2004 - 14:12

ikke helt enig i det mich! impulsiv sex er ofte like så godt og opphissende som et langt vorspiel! prøv og se...

MICH 01/02/2004 - 21:59

Jeg føler på meg hva gutten vil at jeg skal gjøre, d kan dere også, bare bruk deres intuitivitet jenter og gutter!!!
3 gode råd
1. laaangt vorspiel
2. Intuitivitet
3. kommunikasjon
love from me..........

takk 01/02/2004 - 21:24

bra råd!!! veldigt bra skrevet og!

Grums 31/01/2004 - 13:24

Ja æ va faktisk vældig smart...PANG...det va et slag

martin 30/01/2004 - 18:16

no va du vældig smart, VÆÆÆLDIG SMART

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish