Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
Mobiltelefoner, luksus for menigmann
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er ikke lenger noe særlig problem for hvermannsen å inneha en mobiltelefon som folk misunner og imponeres av, problemet er at i morgen er den allerede gårsdagens nyhet.I løpet av det siste året har det vært fett å ha Nokia 6210, 3310 og 8850. For ikke å snakke om 8210. Ericssons T28 hadde sitt øyeblikk mot slutten av sommeren i fjor, men ble raskt utkonkurrert av Siemens M35. Nå er det Siemens SL45 med innebygget MP3, WAP og et utall melodier som teller, rett rundt hjørnet venter Ericssons T20e-modell og alle venter på at Nokia skal dukke opp med noe nytt. Dermed blir det snakk om å vente til det kommer et fett tilbud på en litt staselig modell, kaste pengene over disken og nyte vennenes beundring noen dager.


I gamle dager var det lett. Du kjøpte en telefon som var betalt av telenor mot binding av abonnement, meldte den stjålet i løpet av et halvår og kunne med forsikringspengene (som var mye høyere enn den sponsede prisen du en gang betalte) kjøpe en fetere modell. Dermed hadde de av oss med litt fantasi og tiltak mulighet til å surfe på en bølge av nye, fete modeller, mens resten satt igjen med sine mursteiner og antikviteter.
Men så altså ikke i dag. Nå kan alle få det hippeste av det hippe, fordi alle har litt penger mellom henda og går man glipp av dagens nyheter har man sikkert spart seg opp midler i god tid før neste bokstav- og tallkombinasjon tar over.

Akkurat nå rangerer imidelertid denne journalisten, delvis i samråd med de andre journalistene i Propaganda, Siemens SL45 som ferrarien blant mobiltelefonene. Nokia 8850 er fortsatt Rolls Royce, mens Ericsson T20e er den nye spreke fra Nissan. Men våren er ung, og vi kan love deg at vi skal gå igjennom telefonene for deg for at du skal få vite hva som er luksuriøst, lettvint, deilig og tøft. Følg med videre.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish