Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone
The Gathering er i full gang!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Akkurat nå er i underkant av 5000 ungdommer samlet i Hamar for å... Ja, hva gjør egentlig så sinnsykt mange mennesker i et opp-ned vikingeskip utstyrt med koffeinholdige drikker og datamaskiner?The Gathering er for mange en tradisjon ¿ man drar med seg det man kan få med seg av datautstyr og sitter i vikingeskipet på Hamar i fem dager. Her treffer man likesinnede, omtrent uansett til hva man bruker datamaskinen. Terrabyte på terrabyte (1000 GB, eller en million million bytes) med programvare, musikk og spill blir kopiert.

I tillegg til store mengder mer eller mindre legal filbytting blir det gjennomført en mengde spennende konkurranser. Første konkurranse ut var Fast Tracker konkurransen. Dette vil si at man får utdelt en pakke med et visst antall lydsamples eller instrumentlyder, om du vil, og man får to timer til å sette dette sammen til en komplett sang. Det bør selvfølgelig nevnes at lydsamplene blir delt ut klokken 05:00 om morgenen, og at deadline for konkurransen er 07:00

På The Gathering går det døgnet rundt ¿ de fleste klarer seg på 3-4 timers søvn i døgnet, mens resten av tiden brukes bak dataskjermen eller i toalettkø.

Bildet: Spesielt om kvelden dukker den spesielle stemningen opp; en skøytehall lyst opp av dataskjermer kan egentlig ikke beskrives... det må oppleves


I fjor og årene før var det flere problemer enn toalettkø og temperaturen i hallen: det gikk sport i å ha med de største høyttalerne. 24 timer i døgnet med øredøvende støy i form av en salig blanding av rap, punk og billig listepop. De av oss som var så heldige å ha med oss ørepropper klarte å få noen timers søvn.. For å gjøre denne situasjonen litt bedre har TG nå innført regelen om at høyttalere ikke får lov å være høyere enn skjermen.. Og plutselig var det betraktelig lettere å få seg litt søvn.

Åpningsseremonien på TG blir bare mer og mer forseggjort for hvert år, og The Gathering 2001 er intet unntak. To fakirer, to akrobater, tre perkusjonister og femti (!) høyttalere laget basis for et utrolig åpningsshow.

Slik det ser ut nå så setter åpningsshowet takten for TG ¿ høyt tempo og lite søvn er nøkkelordene.. Vi kommer tilbake snart med mer fra TG!

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish