Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone-> Anmeldelser
Colin Mcrae rally 2.0:
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
9/10


Dette er et av de spillene jeg gledet meg mest til å få. Det virket som et av de beste rallyspillene noensinne (etter det jeg hadde blitt fortalt), og jeg ble ikke skuffet.
Colin Mcrae rally er et ekstremt bra bilspill og det var lett å forelske seg i bilene der. Selv falt jeg for en Peugeot 206, en utrolig digg bil å håndtere. Det var stor forskjell på bilene når det gjaldt både styring, grep og så videre. Noen biler var bra på noen måter og andre biler på andre ting. Men alt i alt var Peugeot¿en best, synes nå jeg. Det er også bra at etter hvert som man klarer forskjellige mesterskap, får man flere biler. Noe som jo egentlig er et must i alle rallyspill (mener vel de aller fleste).

Grafikken i spillet er også nesten genial. Det er grei grafikk på bilene, men når det kommer til detaljer i veikanten, som trær, busker osv. er det en helt annen side. Buskene er 2D og firkantet, og trærne er
en stor tekstur.
Noen små irriterende feil (som kunne ha blitt rettet på), er det i dette spillet også. Som for eksempel trærne. Når man kommer i 150-200 km/t er det skikkelig irriterende å treffe et bitte lite tre (som man vanligvis kunne ha tråkket ned) og fly flere meter i lufta for så å lande opp ned. En annen ting er at når man kjører på buskene, kjører man bare rett gjennom dem som om ingen ting skulle ha skjedd. En ting til er at man ikke har noe speil så man kan se bak seg på dette spillet, men man kan jo alltid sette kameravinkelen slik at man ser bakover.
Men spillet har også sine lyspunkter. Som for eksempel en kartleser som sier hvilken vei man skal svinge og hvor krapp svingen er. Det er rimelig digg når man kommer opp i den farten som man gjør i dette spillet. Men kartleseren kan også bli litt irriterende etter hvert. Så heldigvis går det an å skru det av.
Dette spillet har både en rallymode og en arcademode. Det vil si at man kan spille det slik som det foregår i virkeligheten, og som på spillemaskiner. Forskjellen er bare det at hvis man spiller arcademode får man høre musikk og slipper kartleseren.
Alt i alt er dette et veldig bra spill, med stor variasjon på banene og bilene. Helt grei grafikk, men med noen småfeil. Stor spilleopplevelse, og jeg levde meg veldig inn i spillet. Det var sånn at jeg holdt meg fast i skrivebordet når jeg skulle ta en skarp sving. Kongen blant rallyspill mener nå i hvert fall jeg, så jeg gir den en velfortjent 9 av 10.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish