Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone-> Anmeldelser
The Typing of the Dead
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Sega)


Velvel, kanskje ikke den mest åpenbare oppfølgeren til House of the Dead, det skal Sega ha for. Samtidig ikke den mest vellykkede.


Karakter: 4/10


I roteesken på kontoret ligger en plastpistol og den opprinnelige utgaven av House of the Dead. Med muligheten til å skyte på skjermen er det noe av det mest vanedannende jeg har prøvd på datamaskinen. Slik er det ikke med oppfølgeren. Hør plottet:

Du er utstyrt med et keyboard og en ryggsekk med et gigantisk Duracell-batteri. Hver eneste gang du treffer på en zombie o.l. dukker det opp en boks som inneholder et engelsk ord. Du får poeng etter hvor fort og nøyaktig du taster ordet. Taster du feil skjer det gjerne at du blir angrepet og dør. Hør resultatet:


Jeg tastet for harde livet, og hadde ikke sjans til å klare meg. For en av den gamle skole, der touch-metoden er erstattet av en jeg kaller "sirklende ørn", er det svært, svært vanskelig å komme seg gjennom. Ingen av monstrene var heller spesielt originale i forhold til den første verjonen, og det ble til at jeg la fra meg spillet kjapt etter tredje gangen.

Spillet har faktisk en viss opplæringseffekt, fordi det følger med et touch-kurs. Dermed er det forsvarlig å kjøpe inn et spill som det her til poden, selv om mengden gørr, slim og blod gjerne er litt i overkant. Ideen er iallfall ikke så dårlig, men det er synd gjennomføringen, plottet og ideen ligger langt under pari. Hadde jeg brukt penger på det her, hadde jeg følt meg skikkelig dum.Kommentarer fra brukere

anonym 11/02/2008 - 21:52

gjør litt mer research før du skriver slike artikler.. dette spillet er ikke oppfølgeren til house of the dead, det er en kopi av det. og hvis du hadde sjekket litt mer og spilt det litt lengre hadde du oppdaget humoren i spillet. får eksempel gjorde de stemmene med vilje dårlig, og det er få som klarer det på en bra måte.
vanskelighetsgraden hadde jeg også problemer med, helt til jeg fikk meldingen "very easy mode unlocked" (eller noe sånt) etter det gikk spillet ganske lett.
et spill for spesiellt interreserte, men hvis du liker spill med bra dårlig humor burde du se på det minst en gang. anmeldesen ovenfor er opplagt skrevet av noen som ikke er av den typen som liker slikt, og hvem liker anmeldelser som er skrevet av folk som ikke liker sjangren engang?

i mytt syn burde spillet få 8/10. minst

spillet kan nesten ikke finnes lenger, og er derfor "abandonware" og kan lastes ned herfra http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=4973

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish