Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone-> Anmeldelser
Mechwarrior 4, Vengeance:
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
8/10


Microsoft.


Spillet foregår i året 3063, hvor menneskeheten har kolonier over alt i universet. Krig blant mennesker har brutt ut og forskjellige klaner er dannet.

Du spiller en som nettopp har kommet hjem fra krigen som en helt, og blir møtt av kaos. Familien din har blitt myrdet, tronen er tatt over av noen andre og det er brutt ut borgerkrig på planeten din. Det er tid for å ta hevn.
Dette er storyen til spillet. Ganske kort og tynn, men det er jo ikke så viktig ettersom spillet er så flott som det er.
I likhet med de tre andre Mechwarriorspillene sitter man i en stoooor robot som du må styre selv. Robotene kommer i forskjellige størrelser, og med forskjellige våpen. Du skal sloss mot alle mulig slags fiender, men det er for det meste andre roboter, eller Mech¿er som de heter. Mechene er utstyrt med en rekke våpen som kan byttes etter hvert som man spiller. Jeg forelsket meg litt i laseren på den ene Mechen. Den hadde en ganske kraftig rekyl og tok lang tid å lade opp, men den var verdt det.

Lydene i spillet har lite å si for stemningen, de er faktisk ganske ensformige, men hva kan man vente av store roboter som løper rundt å skyter på hverandre med lasere. Tramp¿ tramp¿zoom¿bang, disse er vel omtrent alle lydene man hører i spillet, så du kan tro du blir fort lei av dem. Men man kan jo også skru av lyden hvis man ikke liker den.
Grafikksiden i spillet er av den imponerende sorten, selvfølgelig blir den ikke like bra som Black & White eller Sacrifice, men den er likevel imponerende. Mechene er utrolig detaljerte og det skytes ut et lysshow fra kanonene deres, som får nyttårsaften til å virke som barnemat. Fargene og konturene i spillet er også flotte, og skyggeleggingen trekker ikke akkurat ned den heller.
Banene er varierte, detaljerte og store (selv om det av og til kan bli litt for mye på en planet). Dette er noe som trekker opp en god del.
Mechwarrior 4, Vengeance er og blir et bra spill. Flotte detaljer og lyssettingen er så nær perfekt som det går an, men spillet har også sine dårligere sider, for eksempel er styringen litt klossete, men man vender seg til den. Man kan forresten også velge hvordan man skal se Mech¿en. I 3.person eller 1.person. Jeg brukte for det meste 1. person når jeg spilte. Da minner det om en 3d shooter med store roboter. Lyden trekker ned og styringen trekker ned, men ellers er dette et fantastisk spill (hvertfall multiplayerdelen), så jeg gir dette en 8 av 10.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish