Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone-> Anmeldelser
Heavy.com
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Ta et nettmagasin og en multimedia-site. Kombiner dette, og du får en direkte rå løsning. Heavy har gjort dette - og de fullfører med stil.

Det er lett å la seg imponere. Det hele mer ser ut som MTV enn en site på Internett. Dette gjør magasinet unikt og ganske så ulikt alt annet du har sett på nettet tidligere. Du får egentlig servert alt på en gang - artikler, musikk, tegnefilmer (flash-teknologi),
TV med mer. Nærmere fremtidens underholdnings-konsept tror jeg neppe du kommer i dag.

Det første som møter deg er en sumobryter som vil vite om du sitter på et modem/ISDN (noe de fleste av dere har) eller kabel, ASDL eller annet store greier (som de fleste av dere ikke har). Forskjellen er selvsagt at det kommer en del mer lyd og bilde hvis du velger den beste varianten. Dessuten er del TV-stuff som ikke vises. Under følger et utvalg av hva du kan finne på heavy.com:


Behind the music that sucks
Britney Spears, Shaina Twain, Puff Daddy, Kiss og mange fler. Alle har til felles at de har blitt en del av Heavys animasjons-spalte "Behind the music that sucks". Her fortelles det en helt unik ´biografi´ om hver av artistene. Hvordan de hadde det som barn, hvordan de ble populære osv. Om Britney Spears får vi høre om hennes tragiske barndom og den reelle historien bak hennes mye omtalte pupper. Med andre ord en god parodi på hennes virkelig liv.

Heavys TV
Her ble jeg sittende og titte i halvannen time. Heavy har utrustet en del sprø mennesker med små håndholdte kameraer. For å nevne enkelte momenter: De kler ut en småfrekk dverg i supermannsdrakt og sender ham på byen, spiller golf i ørkenen, drikker en "gallon" (rundt 4 liter) med melk på under 6 minutter (mye? da skulle du sett mannen spy!), viser endel coole skateboardklipp osv. De tar vår kjære bizarro-del (som gjør hverdagen verdt å leve) og kjører sjangeren fullt ut. Nice!

Games
I spillet "Bitchslap A Rockstar" kan du, som navnet tilsier, banke dritten ut av popstjerner. Selv slo jeg Britney Spears til blods med bare knyttnevene og fikk respons som "Oh no, don´t hit me again!" - "I´ll think you popped one" og da hun endelig seilte om: "I´ll never make a hit again." Fint for dager der du ikke får endene til å møtes.

I "Iron Stomach" kan du konkurrere mot enten en kompis eller mot PC¿n. Konseptet er det samme som i gode gamle tetris, men her må du også kjempe mot motstanderen i form av tid og utholdenhet. Det er om å gjøre å få i seg mest mulig føde, brikkene er nemlig forskjellig typer mat. Grafikken er smooth og deilig (øyeh, ikke sånn!) og spillefølelsen er god.

Munchyman & Fatty
Per 1. september 2000 er første episode lansert. Munchyman & Fatty er en ganske sprø tegnefilm om to liberale dophuer, hvorav den ene tilfeldigvis møter sin barndoms store flamme. Problemet oppstår imidlertid når en tidligere rival og fiende samtidig prøver å stanse ham i sin sjekking. Her spares det ikke på noe, egentlig...

Ellers er ¿American SUCK countdown¿ også god tidtrøyte. Her kåres artistene som suger mest. Dagens vinner for eksempel N¿Sync. Metallica er også på listen fordi de saksøker Napster, et program som tilrettlegger svært godt for ulovlig musikkopiering på nettet. Heavy er i det hele tatt imponerende både innholdsmessig og ikke minst hvordan og hvor godt alt blir presentert. Vil vi noen gang se like gode interaktive nettsteder i Norge? Stikk innom sumobryteren, velg kokosnøtt og showet er i gang.

www.Heavy.comKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish