Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone-> Anmeldelser
Microsoft Links 2001
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonHører du til en av dem som kunne tenkt deg å spilt golf fordi du har lyst til å kle deg i klær designet av mentalt forstyrrete klovner? Vel, nå har du muligheten til å gjøre det, uten å måtte gå ut av døren.
Karakter: 6 av 10Før jeg gir meg i kast med beskrivelsen av spillet vil jeg gjerne benytte sjansen til å forbanne Microsoft ned i helvetes mørkeste avgrunner. Og for de av dere som ikke kjenner Microsofts produkter fra før, skal dere nå få en liten forklaring. Etter å ha installert spillet prøvde jeg å starte det, bare for å oppdage at en vesentlig fil manglet. Ja vel, tenkte jeg, den ligger sikkert på en av de fire CD¿ene som fulgte med. Etter å ha saumfart samtlige, viste det seg at filen ikke eksisterte, men at den måtte lastes ned fra Internett. Greit nok. Men det var ikke nok, da jeg endelig fikk startet spillet, viste det seg (etter at det hadde hengt seg opp for syvende gang) at jeg måtte hente enda en fil fra nettet, atter engang uten forklaring. Halløi! Har Microsoft kjennskap til begrepet ¿brukervennlighet¿? Noe forsinket kom jeg da i gang med selve spilltesten, og jeg hadde kanskje ikke de varmeste følelsene for spillet der og da. Det må likevel innrømmes, jeg har alltid vært litt svak for golfspill. Alt som kan spilles mens man prater med svigermor på telefonen, uten at det merkes for mye på samtalen, får pluss i min bok. Selve introen til spillet var hysterisk morsom. Med rask kryssklipping og hvesende gitarer går en gjeng med dårlig kledde, litt tykkfalne, middelaldrende herrer rundt og prøver å slå en ball opp i et lite hull. ROCK ON! Det var et godt forsøk, men beklager, golf blir aldri hockey, uansett hvor hvasse gitarene er. Spillet i seg selv er ganske så klassisk, to klikk med musa avgjør hvor ballen havner, ett for å bestemme styrke, og ett for å bestemme retning. (Det finnes masse andre finurligheter også, men for oss purister så er det bare snakk om å slå en ball i en bestemt retning.) Grafikken var utmerket, men jeg la merke til at de fleste golfbanene utmerket seg med høye fjell, trange daler og en helvetes masse trær. Men for de av oss som kommer fra et land hvor høye fjell, trange daler og en helvetes masse trær utgjør mesteparten av naturen, kan akkurat det bli litt kjedelig. Jevnt over et greit spill, og jeg ser faktisk frem til min neste samtale med svigermor.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish