Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura-> GameZone-> Anmeldelser
THE SIMS: LIVIN´ LARGE
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[EA]


Helt siden Sim City dukket opp har jeg likt tanken på å herske over klodene og dens innbyggere - det føles ganske enkelt naturlig. Det er gøy å være Gud i noen timer, men så mister jeg interessen. Men nå har det kommet en "add-on" som holder interessen min noen timer til. Kanskje noen burde lage en "add-on" for Gud, også?


7 av 10
The Sims var et måtelig morsomt spill som ga oss muligheten til å detaljstyre livene til en samling små datamennesker. Da den dukket opp i vinter var jeg så gira etter å teste ut spillet at jeg kjøpte det på Tanum. Og det er noe jeg ikke gjør hver dag. Hodet var fullt av alt det artige jeg kunne gjøre med de stakkars menneskene, men The Sims hadde skuffende mange begrensninger - og før jeg fikk testet ut halvparten av grensene gikk jeg rett og slett lei. Jeg har kanskje ikke et liv selv, men jeg har i alle fall ikke tid til å utforske alt omkring syntetiske personer uten personlighet. Da hadde jeg sikkert sett mye mer på Baren på TV3, men uansett. The Sims var ikke helt min greie, rett og slett.

Nå har det i alle fall kommet en "add on"-pakke, som det vanligvis gjør for populære spill. Denne gangen kan man velge mellom fem forskjellige karrieremuligheter: musiker, overnaturlig etterforsker, "slacker", hacker og (passende nok) journalist. Dette kan i følge manualen lede til 50 forskjellige jobber, med et utall av muligheter og omgivelser. Selv har jeg bare testet ut noen av dem. Jeg mener, hvordan skal jeg kunne holde orden på livet til en liten datamann, når jeg ikke engang klarer å holde orden på livet mitt?

Jeg kan nesten skjønne at Gud har gitt opp, men jeg har i alle fall noen ideer til andre yrkesgrupper hvis Electronic Arts bestemmer seg for å lage nok en "add on"-pack. Hva med: pornostjerne, diktator, politiker, brannmann, toller, kultleder, seriemorder eller crack-hore? Etter å ha holdt på et par dager som "paranormal" har jeg i alle fall funnet ut at jeg neppe egner meg åndelig bløffmaker - selv om det var artig å se den eksploderende hagegnomen. Hagegnomer er gøy. The Sims er også ganske artig, særlig hvis du har mer tålmodighet enn meg.

ESRKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish