Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jailhouse Rock in Rio
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Rio de Janeiro: Fredagens konserter med Sepultura, Iron Maiden, Rob Halford og Queens Of The Stoneage på Rock In Rio skremte vekk alle vonde minner som måtte ligge igjen etter torsdagens pop-show med Britney Spears, Five og N´ Sync.


Desverre ble det bevist en gang for alle at de gamle i hvert fall er gamle. Legenden Jimmy Page (Led Zeppelin) skulle etter sigende opptre sammen med Iron Maiden, men måtte trekke seg i siste liten grunnet en ryggskade. Dermed ble det Nick Oliveri fra Queens Of The Stoneage som stjal overskriftene. Han entret scenen som så mange ganger før naken, med bare gitaren foran utstyret. I Brasil er det imidlertid ikke særlig stor begeistring for offentlig nakenhet - spesielt ikke når mange av de 150 000 publikummerne er under 18. Bandets manager klarte midtveis i konserten å få Oliveri til å ta på seg bukser, noe som likevel ikke hindret det lokale politiet fra å arrestere Oliveri rett etter konserten.


Musikalsk var det heavy-rockerne Sepultura som ble høydepunktet. På hjemmebane fikk de det til å koke blant publikum. Brasils suverent mest kjente band leverte varene også denne gangen, og skaper store forventninger til det nye albumet som slippes denne våren.

Konsertene natt til søndag bar preg av at høydepunktet oftest kommer til slutt. Dave Matthews Band gjorde jobben sin. Sheryl Crow var søt og hyggelig, hun synger bra, og hennes positive karma så ut til å smitte over på publikum. Men som alle amerikanske syngedamer blir hun lett kjedelig og monoton. 1 time 15 minutters strafferunde med Sheryl Crow, er over en time for mye, og ga meg stor forståelse for hvorfor Eric Clapton (Crows eks.) dumpet Sheryl Crow.

Neil Young rundet av natten, langt ut i de små timer, og det er ingen tvil om at det fremdeles liv i the Crazy Horse. Det var tøft, tett, og intenst. Makan til orgier i gitarsoloer har Rock In Rio ikke sett, og gitar-fetischister langt opp i årene fikk akkurat hva de hadde håpet på. Det til tross hadde lørdagens konserter færre tilskuere enn de andre dagene. Bare noe over 120 000 må sies å være skuffende. Det tyder nok på at mange sparte pengene til avslutningsdagen, søndag, hvor Red Hot Chili Peppers fikk æren av å avslutte den ti dager lange folkefesten.

Og guttene i Red Hot Chilli Peppers virket svært så opplagte.
Fra sikkert hold fikk vi høre at en av bandets medlemmer under pressekonferansen sendte en lapp til den peneste kvinnelige journalisten i forsamlingen, for å invitere henne med til hans hotellrom.
Dessverre (og heldigvis) fikk jeg ikke oppleve Chilli Peppers live på den ene eller andre måten. For redaktøren har tydeligvis fått innsyn i mitt pengeforbruk her på Rock in Rio, og har framskyndt min retur slik at under Flees gitarsolo, sitter jeg på billigste fly hjem.

Sist gang det ble arrangert Rock In Rio var for ti år siden, og ingen vet når den neste blir. Derfor holder nok brasilianerne etterpå-festen gående lenge utover uken og det uten Propaganda tilstede.
Hva er Rock i Rio?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish