Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Napster borte - men hva gjør vel det?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Napsters dager syntes talte, men det gjør egentlig ingenting fordi nettet er mer enn Propaganda, Reality TV og porno. Vi gir deg her en oversikt over og anmeldelse av Napsters mulige arvtakere!


Testutvalget vårt besto av fem kjente og mindre kjente låter, som det ikke skulle ta Napster stort lenger enn tjue sekunder å finne. Eminems "Stan", Motorheads "Ace of Spades", Radioheads "Karma Police", Hurra Torpedos "Tøff i pyjamas" og Coldplays "Yellow" var de fem låtene som ble testet på flere av de mest kjente, med varierende hell.


Sharetraxx

Karakter: 2/10

Kun søkemotor på nettet, og ikke et dedikert program på harddisken. Fant Eminem etterhvert, med fire forskjellige låter. Suger ræke, og er uoversiktlig. Greit nok at den er norsk, men den behøver ikke være ræva for det. Motorhead hadde de visst aldri hørt om heller. Fortjener en svak toer for Grammy-opptaket av "Stan".Limewire

Karakter: 9/10

Den rake motsetningen til Sharetraxx. Man laster ned rundt seks mega, og får (etterhvert) tilgang til en mengde audio, video og tekstfiler av en annen verden. Fant derimot ikke Hurra Torpedolåta, men noe som liknet, og med over 1100 treff på Eminemlåter vant den greit vår lille test. Ser litt lekker ut også. Minus for ikke å ha egen spiller i programmet.


Newtella

Karakter: 1/10

Testens taper. Fant etter omfattende testing ingenting av interesse. Fortjener ikke engang omtale.


KaZaA

Karakter: 7/10

En helt grei, ålreit maskin. Du kan søke på hva som helst av bilder, video, porr og software, og du finner som regel det du leter etter. Fant dessverre ingenting om Hurra Torpedo, men det var også det eneste. Midt på treet, hverken mer eller mindre.


Toadnode

Karakter: 8/10

Hverken vanskelig å finne på nettet, laste ned, eller sette seg inn i. Toadnode er absolutt en aktør du kommer til å høre om i den nærmeste framtiden. Den har, derimot, en viktig feil. Den er uholdbart treig. Propaganda fant alt de lette etter, men det tok så lang tid at det nesten ikke var verdt det.


Bearshare

Karakter: 7/10

Denne tok også svært lang tid, og er i tillegg testens mest oppskrytte. Fant ingenting om Hurra Torpedo der heller, men lot meg rive med av den naive stilen, med bjørnen som titter lurt på meg fra en mildest talt uoversiktlig side. Kanskje det er en ide å slenge seg med på de mest populære søkemotorene? Det blir iallfall flere maskiner, og mer å finne.

Direct Connect

Karakter: 5/10

Den mest teknisk utseende av dem alle, med vinduer som popper opp, og all mulig informasjon du egntlig ikke behøver, og uten mye av den informasjonen du trenger. Mye vanskeligere å finne fram enn på Napster, og uten spesielt mye flaks er det lite du kan få utrettet her. Ikke min favoritt. Vi fant fire av filene, men hadde ikke mulighet til å laste dem ned, av forskjellige grunner.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish