Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Nytt Travis-album!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
11. juni slipper det britiske bandet Travis sitt nye album "The Invisible Band". Propaganda fikk muligheten til en eksklusiv lytt, og spør du oss, er det bare å glede seg:Travis har gjort stor suksess det siste året med albumet "The Man Who", og har mer eller mindre vært et av foregangsbanda for den britiske, semiakustiske scenen som hviner ut av ethvert radioapparat om dagen. Sammen med Coldplay og Badly Drawn Boy har de vist at det er vel så både vellydende og salgsbart med rolig popmusikk med harmoniske gitarer.

I forkant av Travis nye album slippes singelen "Sing" til radio 17. april. Høyst sannsynlig en hit, tross gjennomgående noe ukonvensjonell bruk av banjo. Selve banjoen er riktignok ikke uvanlig, men sammen med intens og gnistrende vokal, britpop-gitarer og en fantastisk fengende melodi, låter det litt på siden av hva man hadde forventet. Uansett en knallåt.


Alt i alt er det 11 spor på albumet, som er produsert av Nigel Godrich. Betydelig mer variert enn deres forrige, både produksjons- og låtmessig, og med opptil flere gode singelspor. For eksempel på "Flowers In the Window" hører du tydelig referanser til både Beatles, Byrds og Beach Boys, men likevel med en videreføring som tydelig er gjort i dag. Refrenget er intet mindre enn fullstendig overveldende, og undertegnede måtte knipe for ikke å briste ut i fullstendig gledesutbrudd av begeistring.

Andre spor som i hvert fall utmerket seg etter denne ene gjennomhøringen, er blant annet "Last Train". En desperat kjærlighetssang med falsetten på maks. I¿m gonna buy me a gun, shoot everything and everyone, går den ene linjen. Sterke saker.
"The Cage" er en annen rolig låt, med massive vegger av kassegitarer. Heller ikke til å kimse av.

"The Humpty Dumpty Love Song" avslutter ballet med en lang kakofoni av majestetiske kirkeorgel, mens den noen minutter tidligere startet med Casio-beats og pipende leketøysinstrumenter. You got the glue, gotta give my heart to you, synges det. Gode ord til god avslutning.

Refreng betsående av ofte bare et ord, mye gitar, ettertenksomhet og gode melodier får vi fortsatt. I tillegg en litt mer spennende produksjon. Gled eder, o¿ britiske gitarer-folk. 11. juni vil sannsynligvis bli en gledesdag for flere av dere.

Følg også med fremover for både anmeldelser og intervjuer. Propaganda gjør hva vi kan for at dere skal få hva dere ønsker.

Sjekk ut www.travisonline.com for mer om både bandet og plata.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish