Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Øyafestivalen stadig fetere
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
For det første er årets utgave av Øyafestivalen fra 9. til 11. august flyttet til Middelalderparken i Oslo, og artistlista allerede imponerende. 16 nye band er i tillegg kommet til, og et overveldende program vel i havn.


Mens band som Backyard Babies, The Hives, Cato Salsa Experience, Jr Ewing, Sondre Lerche, Beat Tornados, Xploding Plastix, Silver, Cadillac, Thulsa Doom og Lano Places for lengst er i boks, har flere nye navn kommet til. Det musikalske spekteret har dessuten blitt betydelig utvidet, og hip hop og elektroniske navn slipper rikelig til på de to scenene. Det sistnevnte også nytt av året.


Claes Olsen mente at denne festivalen vil bli legendarisk! Folk kommer til å snakke om den første Øyafestivalen for alltid!, på en pressekonferanse i anledning de nytilkomne navnene.

Enda mer nytt for året er at det torsdagen 9.august i tillegg til det ordinære programmet vil bli avholdt klubbkonserter på Paragrafen, Last Train, Mono og So What. Inngansbilletten har man allerede dersom man har besøkt festivalen på dagtid, og vil i så måte være et godt, og gratis kveldstilbud.

Enda to norske og et utenlandsk navn vil sannsynligvis komme til før det legges lokk på bookingen, og vil i følge Olsen være skikkelige godnavn.

Her har du en liten oversikt over de nye banda. Sjekk ellers ut www.oyafestivalen.com for mer informasjon.

-Blonde Redhead(øverste bilde), amerikanere som vil gjøre sin eneste konsert i Nord-Europa på Øyafestivalen. New York-band som spiller praktfull art-rock som kan minne noe om Sonic Youth, og som dessuten er et av Guy Picciotto fra Fugazi sitt favorittband.

-Danko Jones(bildet), amerikansk turborock med eksepsjonelt dametekke.

-Seven, norsk pophåp som allerede har blitt tatt vel imot for sitt debutalbum "At The Sixes And Sevens".

-Faze Action, semielektroniske briter som trår i spor til både latin, jazz, afrikanske rytmer, funk, disco og house. Kan bli et skikkelig høydepunkt.

-Mobbade Barn Med Automatvapen, kontroversiell og kompromissløs hip hop, som allerede har gjort seg bemerket utenfor Sveriges grenser for ekstreme skills. Ikke bare festivalens feteste navn, men også sannsynligvis et av høydepunktene.

-Warlocks, norske rap-veteraner under TP Allstars banner, som igjen er i studio med nytt album på trappene til høsten.

-Pen Jakke, Fredrikstads fremste hip hop-representanter som allerede har grymt live-rykte i ryggen.

-Equicez, F.Em One og Cast representerer Holmlia og Kolbotn med stadige imponerende live-opptredener. F’Em One har dessuten vunnet Straight Spittin’ to år på rad. Bare å glede seg. Igjen.

-Whimsical, klar med debut-12", og allerede spådd stor fremtid av hip hop-Norge.

-Illumination, Per Martinsen og Nick Sillitoe imponerte stort med "This Is Illumination2 fra 2000, og er i tillegg med på den seneste "Cafe Del Mar"-samleren, Serve Chilled 3 og "Club Quart". Legender innen house-relatert musikk, og eneste konsert i Norge denne gang.

-Perculator, triphopdrumnbassdubdiscojazzfunklatinelektronika-sjarmører som slapp albumet "Sergenat Major" (bildet) for ikke lenge siden. Har satt konserthjerter i brann tidligere, og kan garantert gjøre det igjen.


So What:
-Loosegoats, svensk lettpopcountryband med glimrende, ferskt album i butikkene. Må-høre, må-se.

-Vidar Vang, sjeldent begavet låtskrivertalent fra nord, med suksess fra by:larm i ryggen, og dampende, fersk kontrakt med EMI i gitarkassa.

-Jake Ziah, norske alternativ-lo-fi-country som trår forsiktig. Kanskje ukjent, men - dersom man kjenner festivalarrangørene riktig - et navn vi vil høre mer om etter dette.


Paragrafen:
-Don Juan Dracula, de slemme brødrene i Remington Super 60 spiller punkete casiopop.

-Lorenzo, enda et band som har imponert by:larm-publikummet med særegne melodier med særegen vokal vi ikke har hørt siden 60-tallet.


Mono:
-First Floor Power (bildet), genialt bra og svensk skranglepoporkester vi har gledet oss til å oppleve live siden vi første gang hørte deres siste album "There Is Hope". Sinnsvake melodier i en ypperlig sjarmerende innpakning sørger for årets klubbkonsert.

-Jessica Fletchers, nosrk pop-band med noe bortimot legendestatus blant landets pop-nerder. Mest av alt fordi de er veldig bra, og litt fordi man aldri vet hva de holder på med bortsett fra å spille gode konserter.


Last Train:
-Team spirit, norsk punk/hardcore-band som er inspirert av blant annet Circle Jerks og Black Flag. Singelaktuelle på Tellés underlabel Primitive records, og med album i vente. Kan bli en real bombe.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish