Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Stemningsrapport fra Roskilde - dag 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Så kom fredagen, og Roskilde var som bare Roskilde kan være. Sola skinte, kroppene var bare og musikken dundret ut fra samtlige scener. Hos Propagandas utsendte var humøret på topp etter en uspiselig frokost og en flaske varm øl.
Det er ikke mange steder som kan konkurrere med Roskilde en vakker sommerdag (på samme måte som det er det siste stedet i verden du har lyst til å være hvis det plaskregner.) Sommer, god musikk og billig øl kan få selv den mest innbarka grinebiter til å trekke på smilebandet og kaste skjorta. Vi var littebitt reduserte etter gårsdagens bravader og gjensyn med gamle venner, så vi droppet Briskebys konsert til fordel for nevnte frokost. Har du sett Briskeby, så har du sett dem, tenkte vi.


Så etter en lat morgen begynte vi forsiktig oppvarmingen til en lang kveld med fransk/egyptiske Natacha Atlas. Akkurat passe poppete og etnisk, deilig stemningsfullt og lite masete. Det varte imidlertid ikke lenge, for Madrugada sto klare på den oransje scenen med tung og dyster rock. Kanskje litt for dystert for den fine været faktisk. Men noen var fornøyde, vi andre styrte mot festivalens absolutte høydepunkt ifølge Ruben: Burning Spear. Et av Jamaicas legendariske reggaeband og nesten like stort som å se Bob Marley. Stort var det, og tusenvis av reggaefans lyste av intens lykkerus mens Burning Spear gjorde det helt umulig å stå stille.

Humøret kunne ikke bli stort bedre hos undertegnede. Beck var nestemann ut, og konserten var bra den. Selvom Beck ble barnlig furtete da noen passerende luftballonger stjal oppmerksomheten vekk fra hans høyhet rocketsjernen i et par minutter. Svette ble iallfall, temperaturen lå stødig på en tredve varmegrader og elleville fans hoppet og hoppet man hadde egentlig ikke så mye annet å gjøre enn å hoppe med.

Etterpå gjorde Nick Cave sitt beste for å få oss til å innse hvor trist alt igrunnen er, men han gjorde det bra. Og festivalpappa Neil Young spilte sine egne coverlåter til stor glede for alle over tredve. Vi under tredve, derimot, var klare for litt trøkk og morro, så vi lot oss rive med av Big Bad Voodooo Daddys og Dj the Smiling Shamans pulserende rytmer. Vi rakk også å få med oss alle taxisjøførers favoritt, algeriske Khaled.

Og før vi visste ordet av det var sola borte og mørket senket seg over en festival som på dette tidspunkt hadde en promille langt over gjennomsnittet. Fullest av alle var som vanlig svenskene, og flere hadde duppet av i et mer eller mindre stille hjørne. Ølkassene var tomme og bare Plaid holdt koken til glede for noen danseglade som slett ikke var villige til å gi opp. Propaganda satte kursen mot teltet med håp om å få noen timer på øret før man ble vekket av en ubunnhørlig sol som gjorde teltet til en badstu og litt til. Det er som kjent alltid en dag i morgen, og på Roskilde kan man være sikker på at morgendagen bringer massevis av nye opplevelser.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish