Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Quartfestivalen i gang
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Dag 1 ble som den skulle bli. Vi ankom med cabriolet i steikende solvarme, og ved hjelp av Klovner i Kamp, Deftones, Lok og Stereo Mc’s holdt varmen seg langt inn i natta og den dype rusen.Vi rakk egentlig ikke å få sett så mye av Klovner i Kamp, men det lille vi så befestet deres posisjon som Norges viktigste hiphopere hva denne journalisten angår. Unge piker på vei fra konserten kunne dele denne oppfatningen, og dersom gutta ikke skulle få seg noe i natt så manglet det i hvert fall ikke på tilbud og muligheter. En påfølgende politianmeldelse hva deres alder angår ville ha vært en helt annen sak. Men nok om det. Klovnene var kule og festivalen var i gang.

Med Henning haltende på krykker ble det etter hvert en prøvelse å måtte rase fram og tilbake til og fra konserter, men det gjorde vi likevel. Til min store fornøyelse og hans fortvilelse. Selv om gleden ved en svett, sliten moldenser er kortvarig.
Vi fikk med de to siste låtene til Lok, noe som begynte å minne svakt om en svært minimalistisk tilnærming til festivalen. Da jeg etter noen timer greide å komme helt på tampen av også Deftones-konserten begynte det nesten å se svart ut. Men det er da derfor man har øl. Så før jeg visste ordet av det var jeg rett og slett full. Deftones var for øvrig utrolig tøft. Med coverlåter av Weezer, Limp Bizkit og Gorillaz var festen fullendt på Idrettsplassen. Det passet egentlig ganske bra i og med at Stereo Mc’s var alt annet enn tøft. I hvert fall i store doser. Og det ble det i går. Den eneste konserten jeg fikk sett helt ut var selvsagt den kjedeligset.
Heldigvis gikk jeg glipp av Wyclef Jean, i og med at han holdt på i noen timer. Henning ble innesperret i konserten og kunne melde at det ble litt i kjedeligste laget. Mannen er mer klovn enn artist.

Kvelden fortsatte ut i natta på båt med City Connections og Uro, men de greide ikke helt å bergta store mengder, svært fulle mennesker. Som alle hadde kommet på båten og forsøkt seg med passordet "kenguru". De skal ha fest på båten hver dag, så tar du turen så prøv "kenguru"-trikset. Det funket bra i går.
Jeg narret til slutt Henning med til Kick, hvor festen var over før vi ankom. Dermed bar det tilbake til hotellet hvor Ruben og Birte endelig hadde ankommet etter tannverk og påfølgende tannlegebesøk.

Alt i alt en god begynnelse på en festival som overstrømmes av pent vær, pene mennesker og kald drikke. Det er deilig å være norsk i Kristiansand.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish