Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Quartfestival - andre dag
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Der første dag var preget av god musikk, mengder med drikke, sol og sommerlykke, skulle den neste dagen bli fylt av... vel, omtrent det samme. Bare mer. Og som dag nummer en endte den plutselig og brått i dyp, vond fyll. Som seg hør og bør.


Når dette blir skrevet er det etter en vaffellunsj på hotellet. Nenvte vafler sikret at gårsdagens alkoholrace er i ferd med å omsettes i en forferdelig kvalme, og bare en punktering hindrer meg egentlig å kjøre hjem til seng og lun hjemmekos.

Men heldigivis er musikken med på å gjøre tilværelsen lettere. I går spilte The Hives opp til fest på ettermiddagen. De er det største vi har fått fra Sverige siden Jämtland og Härjedalen, og de vet å fortelle om det. "Dette er vår senaste singel. Ni harm inte kjöpt den ennu. Men det kommer ni at gjöra!" proklamerer blant annet vokalisten, ulastelig antrukket med dress og hvitt silkeskjerf. Etter en times konsert måler han blant annet konsertstemningen til 5 av 5 ("som vanligt altså") og han formerlig herjer med publikum fra scenekanten. Med et utseende et sted mellom Mick Jagger på 70-tallet og Malcolm McDowell i "A Clockwork Orange" er det en sann glede å la seg herje med. Absurd og morsomt, men ikke minst er det et drivende rockeshow.


Gluecifer får den vanskelige oppgaven å hoppe etter Bokløv, og de greier det bare nesten. Biff Malibu & Co er ganske tøffe i trynet, men de er ikke så overbevisende som sine svenske venner.
Uansett er imidlertid rockefoten satt for kvelden, og det går først og fremst utover Dandy Warhols. Dandy fikk hard medfart etter å ha ruset i stykker Roskilde-gigen, og denne gang stiller de i hvert fall tilsynelatende sobre.
Men som sagt etter at rockeren har våknet i meg lar jeg meg ikke fenge av det halvdaffe popekstravagansaen.

Dermed er Queens Of The Stoneage å foretrekke, og jeg lar igjen rockehelvete voldta sansene mine. Fantastisk fett rett og slett. Joshua Homme og Nick Oliveri har ikke den samme typen attitude som The Hives, men de trenger det heller ikke da musikken taler sitt tydelige språk. Hovedandelen av konserten er fra "Rated R" som kom i fjor, og høydepunktet er Feelgood Hit of the Summer.
Deretter vanker det Coldplay, som har noe av den samme effekten som Dandy fikk etter Hives og Gluecifer, det blir litt tamt egentlig. Så når Motorhead runder av etter hvert synes det klart at Rock’n’roll vant klart over popen denne gangen. Dermed går jeg glipp av Ash og jeg vier meg til fylla i stedet.

Som gårsdagen tar jeg turen til City Connection-båten, og derfra til Kick hvor jeg etter mye om og men greier å skravlekrangle meg inn uten å betale for meg. To tomler opp for meg.
Kveldens mest absurde forestilling var imidlertid noen timer tidligere på CC-båten. Her er det en fyr som sier:
"Mats? Det er deg? Mats Schølsberg eller noe sånt? Det er du som er drittsekken!" Deretter nekter han kjæresten sin å snakke med meg og han reiser seg brått og plutselig mens han gjentatte ganger forteller at han har hørt mye dritt om meg.
Hva i all verden...?
Dagen i dag går med på å få bilen reparert, og så skal jeg se Manic Street Preachers. Til slutt kanskje jeg får meg en blodskvett av Mayhem, hvem vet, vi får se.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish