Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Kaos og kalas (på Quart)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Onsdag var dagen jeg skulle slappe av. Krykkehoppingen begynte å gjøre seg gjeldende i muskler og ledd, og vannblemmene var også et betydelig problem. Veldig rolig ble det dog ikke.


Det startet med at jeg og Mats skulle ta en liten tur til bensinstasjonen for å reparere det punkterte dekket. Der fikk vi beskjed om at bilen ikke var klar før dagen etter, noe som var svært ugunstig for undertegnede siden bensinstasjonen ikke akkurat lå sentralt til. Jeg måtte bare bite tennene sammen og humpe tilbake til sentrum, der jeg slo meg ned ved Petre-området. Ting ble bedre derifra, folk serverte meg vannmelon og solen stekte. Jeg så lysere på ting. Det mest slitsomme jeg gadd å gjøre, var å planlegge tyveriet av utstillings-vannmelonen i matsalen på hotellet, som lå pent og pyntelig under en motorisert glassmonter. Jeg og Mats hadde for lengst funnet (og testet) kontrollen til monteren, og vi var helt sikre på at dersom vi bare ble fulle nok, så skulle det her gå bra.


Etter en liten stund kom min kamerat Rune spankulerende, og sammen kokte vi opp en plan for dagen. Noen detaljert oppskrift var det ikke, det eneste vi var helt sikker på var at vi hadde en flaske whiskey, og at vi skulle på butikken for å kjøpe øl. Etter en tur til hotellet, med misbruk av minibaren og uautorisert besøk i middagssalen, endte vi på vorspiel i Kingsize sitt hus litt utenfor byen. Allerede her begynner minnene å bli sporadiske, så den delen hopper jeg glatt over. Vi endte opp på City Connections båt, der jeg til min store skuffelse ikke greide å prate meg inn gratis, til tross for tårer i øynene, brukket ben og forsikringer om at "redaktøren min har ringt og snakket med dere". Skuffelsen svelget jeg raskt, da båten viste seg å være tidenes party. Etter noen hasardiøse turer opp og ned de stupbratte trappene, endte jeg inne i hoveddelen av båten, der det skulle være liveoppvisninger på scenen. Og oppvisning ble det.

Først ut var Kleen Cut, som dro på i god stil. Han fikk etter hvert selskap av MadCon og Paperboys, og det svingte noe helt utrolig. At hr. Redakteur kom løpende med en flaske champagne han hadde stjålet nede på lageret, var bare prikken over i-en. Jeg brølte rett og slett av begeistring, og jammen kom ikke Rune også sjanglende med en god fangst fra vertenes kjølerom. Gutta på scenen rocket sammen og alene, og DJ´ene som tok over etterpå greide også å følge opp. Det strømmet godlåter ut av anlegget, rommet var fylt av dansende mennesker, og selv begynte jeg å bli helt euforisk. Selvfølgelig endte jeg opp på dansegulvet, hoppende på en fot men strålende glad.

Hva som skjedde deretter er litt uklart. Jeg prøver fortsatt å fatte hvordan man greier å hoppe på krykker hjem når man er så dritings, men det hadde jeg i hvert fall gjort. Faktisk havnet Ruben og kompani i bråk på veien hjem, men det gikk jeg glipp av. Jeg gikk nemlig i forveien (!), og stod og ventet lenger opp i gata. Vel hjemme på hotellet fant vi Mats utslått på sengen i bare boxershortsen, men vi lot oss ikke stoppe, og slo oss ned rundt han. Jubelen stod i taket da vi fant ett stykk maltraktert vannmelon liggende på gulvet ved sengen, samt en kartong med 48 porsjonspakker Nugatti. Mats hadde vært på raid.

Det var bare å innse at kvelden var over. Jeg var sørpe dritings og ute av stand til å holde meg våken. Etter mye strev og strabaser fikk jeg rullet meg ut av klærne og stupt til sengs. Jeg sovnet momentant, og drømte om fredagens utrolige konsertprogram.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish