Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Hip hop med masse stopp - Quart
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Fredag var den store hip hop-dagen på Odderøya. Med hovedattraksjoner som Lootpack, Big Daddy Kane, og Common var det duket for et kalas av sjelden grad.


At navn som Beck og Bob Hund spilte på den andre scenen, gjorde at det var adskillig mer plass i Bendiksbukta enn på de foregående kveldene. Mange av hip hop-hodene hadde tydeligvis festet hardt kvelden før, det var ekstra glissent foran scenen på de tidligste konsertene. Jeg var for så vidt en av dem, og kom opp til området ved slutten av Gatas Parlament. De få låtene jeg rakk å høre var helt greit levert, men ikke noe mer. Noen meldinger til forsvar for opptøyene i Gøteborg fikk de også slengt ut før deres tilmålte tid var ute.

Neste gruppe ut var MadCon, som tidligere har vist sjarm og humor når de har opptrådt. For så vidt også denne gang, men det blir til tider litt mye mas. Gutta er blant de mer vokalt konsise i norsk hip hop, men kan virke litt ufokusert til tider. De dro også med seg Paperboys på et par låter, og det fungerte greit nok. MadCon ble avløst av Feven og GFX, som Propaganda også fikk sett på Hultsfred. Gjengen har jo rutine nok, men var noe fantasiløse i sine forsøk på å dra i gang publikum. Også dette var en grei, men ganske flat affære.


Kutmaster Kurt svingte faktisk mer, med bouncy og svingende låter. Med seg hadde han en eller annen mc, som kunne sine ting men ødela inntrykket med gjentatt skyrting av sitt vennskap/bekjentskap med Kool Keith. Humøret steg litt utover i settet, blant annet på grunn eksepsjonell cutting. Kurt levde opp til navnet sitt.

Grand Agent var neste ut, et navn jeg må innrømme jeg ikke hadde så god kjennskap til på forhånd. Igjen et helt greit sett, men uten de store høydepunkter. Ting tok seg opp utover i settet, med mer feel-good stemning over låtene. Noe særlig fres ble det likevel aldri, men som med de andre konsertene hadde det mye å gjøre med det lave publikumsantallet. At publikum var slitne gjorde også sitt.

Ved slutten av Grand Agents sett kom de dårligere nyhetene. Big Daddy Kane var avlyst, selvfølgelig grunnet "sykdom". Som min kamerat Jens poengterte, "de har jævlig skrøpelig helse, de derre hip hop-folka". Banneordene haglet over området etter hvert som nyhetene spredte seg, Kane var helt klart den mange hadde kommet for å se. Saken ble ikke bedre av den skammelig lange ventetiden før Lootpack, og det var slettes ikke den første pausen denne dagen. Det kunne umulig vært vanskelig å få en dj til å fylle tomrommet i mellom konsertene. Et par opptredener av Petres Karategjeng gjorde saken litt bedre, med blant annet imitasjon av pornofilmer og "den tissatrengte sjøulken" som faktisk pissa på seg og jaget publikum, men det ble som en dråpe i havet i forhold til all ventingen.

Endelig var det Lootpacks tur, og de dro på dagens hittil beste sett. Også de ble bedre utover i settet, og i tillegg var de hakket flinkere til å engasjere publikum. Skuffelsen over avlysningen begynte å legge seg litt, og smilene dukket opp igjen i ansiktene til folk. Flere folk begynte det også å bli, det hele var litt mer konsertpreget nå. Likevel greide jeg ikke helt å få opp formen, både grunnet forrige kvelds utskeielser og det at jeg hadde sittet i solen i mangfoldige timer. Men med en artist som Common å se frem til var det ingenting å klage over. Se egen anmeldelse her.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish