Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
AALIYAH R.I.P.
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Søndag morgen fikk vi den triste og sjokkerende nyheten om at r&b-sangerinnen Aaliyah har gått bort. Det var på Bahamas, der hun var for å filme sin nye video, at flyet som skulle bringe henne og syv av hennes medarbeidere tilbake til Miami, eksploderte rett etter at det hadde lettet.Aaliyah Haughton ble bare 22 år gammel, men hadde allerede rukket å bli en veteran sitt fag. Hun slapp sitt debutalbum, "Age Ain’t Nothing But A Number", i 1994, og oppfølgeren "One In A Million" kom to år senere. Deretter har hun bidratt på en rekke soundtrack til filmer, og selv også medvirket som skuespiller i "Romeo Must Die". Hennes etterlengtede tredje album "Aaliyah" ble sluppet for bare noen uker siden, og hun hadde flere filmprosjekter på gang, bl.a. skulle hun medvirke i oppfølgerne til "The Martix".


Det ble raskt klart at Aaliyah var en artist utenom det vanlige. Tross sin unge alder viste hun helt fra starten en modenhet som skilte henne fra resten av hopen. I tillegg til sitt utvilsomme talent som sanger, viste hun også en unik teft til å velge riktig, men annerledes. Hennes første album ble skrevet og produsert av R. Kelly, og det samarbeidet ledet til et meget kontroversielt og kort ekteskap. Senere fant hun sin musikalske sjelevenn i produsent Tim Mosley, bedre kjent som Timbaland. Han ga henne tilnavnet Baby Girl, og sammen har de to frembrakt noe av den mest eksperimentelle og grensesprengende musikken som har blitt laget innen svart urban musikk. Sanger som "Are You That Somebody?" , "Try Again" og "We Need A Resolution" er allerede betegnet som klassikere. Dette er musikk ulikt alt annet. På sist siste album valgte hun også andre samarbeidspartnere, men gikk fortsatt sine egne musikalske veier.

Utenom det vanlige var også hennes eleganse og profesjonalitet, hennes musikkvideoer, koreografi, og klær. Hun var en visuell trendsetter, så vel som en musikalsk. Hun var kjent som en særs sofistikert, fornuftig og jordnær artist. Aaliyahs død er et stort tap for alle som er opptatt av god musikk. Hun var virkelig "one in a million", og vil bli savnet.


Les også
- Brandy - Full Moon


Kommentarer fra brukere

Sweet22 05/06/2007 - 18:50

?
Ho var en kjmpe flink sanger^^
Skjønner ikke hva du mener "Laila"

Laila 05/06/2007 - 18:49

Neei driit i henne da!

Nadia 05/06/2007 - 18:49

RIP!

tina 28/01/2007 - 16:28

jo=(

stine 08/05/2002 - 16:25

var det ingen som brydde seg om at aaliyah døde eller? ingen kommentarer her jo... rip, sier nå jeg. beste soulsangerinnen ever!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish