Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Hit Awards, Oslo Spektrum
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 16. sept, 01] Kim Mohn og medbragt fotograf tar sportslig på seg oppgaven å dekke årets Hit Awards på en halvtimes varsel. Les mer om den dramatiske fortsettelsen.


Det er viktig å gi uttrykk om at man er vant med å intervjue/henge ut med kjendiser, så jeg presset Riff Randall, til å bistå meg i den visuelle jungelen som det er der ute. Meget bra arbeid, Riff!

Vi ble hintet om både mat og øl, men måtte ta til takke med en banan, noen saltstenger og brus. Stusselig!

Kjendisene rullet inn i presserommet fortløpende, og det ble desverre liten tid til å bedrive skøyerstreker for å terge de skinnhellige journalistene som hadde møtt opp. Neste gang!

Årets fjortisshow er i gang, og Mari Boine åpner med den samme remixen som er representert på "Café Del Mar 8". Hun var meget fornøyd med at hun hadde fått være med på en så prestisjetung CD, og trodde at det skulle hjelpe musikken hennes med å nå ut til flere.


Så kjører Magne Furuholmen igang playback av den ekstremt elendige sangstemmen sin. Shit, Magne! Det låter temmelig grusomt. Morten Harket kommer inn i presserommet og føler seg sinnsykt digg. Riff og jeg merker at vi blir kvalme. Vi spurte om han hadde noe forhold til Zuma. Litt vel pompøst konstanterte han at han aldri hørte på annen musikk en sin egen. Han ble rett og slett lei musikk når dagen var omme. Inspirerende! Hvis alt går som det skal, er det ny a-ha-CD i salg i Mars.

D¿Sound er enig med de fleste andre artistene at det var riktig å avvikle Hit Awards, tragedien i USA tatt i betraktning. Så kommer supersøte Nina Persson inn. Siden A Camp liksom ikke er så fryktelig spennende i forhold til Cardigans, lar jeg det ligge.

Vinnerne: Bertinemor (Bertine Zetlitz) dro jaggu en ny pris i år igjen! Årets kvinnelige norske artist. Det var vel hyggelig? Briskeby ble årets norske gruppe. Det kom vel ikke som en bombe. Heller meningsløse priser som Årets internasjonale kvinnelige/mannlige artist og gruppe gikk til hendholdsvis til Madonna, Backstreet Boys og Ronan Keating. Espen Lind ble vinner av årets norske mannlige artist. Årets artist(er) ble A1. Årets hit: "Lovin Each Day" - Ronan Keating

R¿n¿b-håpene Vincents og Hanah la ikke sjul på begeistringen rundt det å stå på en enorm scene med skrikende fans i salen. De må vel kanskje begynne å venne seg til det hvis vi skal tro plateselskapenes ønsker.

Så kommer Cape. Blide, pene og regiserte til margen. Riff og jeg merker at vi blir litt kvalme en gang til. Selv om undertegnede er litt misunnelig på at de er kjendiser. Men har de æren i behold? De har hvertfall solgt 30.000 skiver. Jeg har ikke kjøpt.

Sondre Lerche er jo veldig flink. Og så disser han Geri Halliwell. Litt bajasnykker er jo lov og ærlig talt. Hvem kjenner noen som syns hun er digg?

Harald Swart, for tiden aktuell med filmen "One Night at McCools" tittet innom presserommet med innsideinformasjon om tittelen på sin neste film; "Supernatural Law"

De to nypopstjernene i Zuma var vel blandt de mer spennende intervjuobjektene. De liker tydeligvis å bølle med pressen og da blir det ganske morsomt.

Her går kameraet tomt for strøm, og Riff og meg selv bestemmer oss for å kaste inn håndkleet. Det blir vanskelig å skrive masse om showet da vi på en måte aldri fikk sett noe særlig på det. Vi var jo så opptatt med å knipse og intervjue disse celebre menneskene som hadde tatt turen enten for å spille playback eller dele ut priser.

Vi dro avgårde for å snike oss inn på nachspielet på Hotel Continental. Selvfølgelig et hinsides håpløst prosjekt. Hvorfor jeg ikke hadde billett er en gåte som kun Hit Company kan løse. Neste år!?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish