Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Hva gjør At The Drive-In nå?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
I fjor kom amerikanske At The Drive-In inn på banen som et av rockens store nye håp. De skulle redde oss alle med sin frenetiske og uimotståelige rock, men bare noen måneder etter at kritikerroste "Relationship Of Command" kom ut, ble det plutselig stille.


At The Drive-In er et band som har turnért trolig mer enn de fleste andre band i sin 7 år lange levetid. Europa ble besøkt 5 ganger, og USA var de igjennom flere ganger enn du kan telle på 2 hender. Med sitt ekstremt intense live-show og stilige fremtoning, falt først og fremst undergrunnen for deres føtter i årene før "Relationship Of Command". På tross av at bandet ofte har klaget på deres manglende støtte i undergrunnen, var det her de la grunnlaget for deres hyppig økende fan-skare. Men når dette albumet kom ut etter sommeren 2000, ble det hyllet som "The Best New Rock Band On Earth" på NME’s forside, de spilte utsolgte konserter over hele verden, fremførte låter på Letterman og Conan O’ Brian, og var plutselig oppe i stjernehimmelen.


Det var med sjokk vi leste på At The Drive-In’s hjemmeside (www.atthedrive-in.net) at medlemmene hadde lagt det hele på is på ubestemt tid. Ifølge ganske sikre rykter var det den gode, gamle storyen med alt for tett tidskjema med tanke på promotering og konserter, noe som skapte sterke friksjoner innad i bandet. Dette var så skjebnesvangert at bandet dro hjem midt i sin siste 6 ukers turné i Europa, etter en svak konsert i Holland.

Det store spørsmålet er jo da hva medlemmene bedriver i disse dager. De to mest markante medlemmene i bandet, Omar Rodriguez og Cerdric Bixler gikk videre til sideprosjektet Defacto. I motsetning til ATDI’s intense rock, tok de ned det hele her, og lagde et band med hovedbasis i dub og reggae, ikke ulikt King Tubby. De har gitt ut en EP på Grand Royal, som forsåvidt desverre ble slått konkurs forrige uke, og Defacto ga nettopp ut fullengderen "Megaton Shotblast" på undergrunns-selskapet GSL (profil på dette selskapet kommer snart).

Men når det gjelder disse to gutta og rock, får de deres utløp gjennom det veldig nystartede The Mars Volta. Heller ikke her har alt gått som smurt. The Mars Volta hadde planlagt å følge med San Diego-bandet The Locust på deres pågående Europa-turné i 3 uker, men ifølge ryktene sluttet trommisen (kjent fra bandet Dazzling Killmen) på dagen pga den gode gamle jegvilhamedkjærestenmin-historien. Dette gjorde at de måtte avlyse denne turnéen, til manges vrede, og lete etter ny trommis. 2 låter har blitt spilt inn med dette prosjektet, men disse låtene vil visstnok aldri se dagens lys grunnet konfliktene med medlems-skiftet. Undertegnede har hørt disse to låtene, og de var meget spennende. Vi skal holde dere oppdatert.

De tre resterende medlemmene fra At The Drive-In; Tony, Paul og Jim, har visstnok nettopp startet bandet Sparta (www.spartamusic.com) med en person til. Lydfiler fra dette prosjektet er å finne på hjemmesiden deres. Vi skal nok holde dere informert om dette prosjektet.

Noen av oss tviholder fremdeles på håpet om at At The Drive-In en gang vil gjenoppstå fra asken, men den sjansen er visstnok desverre svært liten. Så vi får vente i spenning på at deres nye prosjektet tar form, og håpe at det sparker like godt ifra seg. I mellomtiden bør du sjekke ut bandets tidligere utgivelser.

*At The Drive-In-intervju
*At The drive-In, Electric Ballroom, London
*Over og ut for Grand Royal
*Hva synes DU om At The Drive-In?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish