Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
To plater for helgen
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Helgen er endelig her, og lite er bedre enn å fylle den med god musikk. Propaganda har funnet to vidt forskjellige, men svært givende plater det kan lønne seg å sjekke ut om du skal ha noe nytt for helgeøret.Mange forbinder reggae med sol og sommer, men tro meg, det fungerer faktisk utmerket resten av året også. Har du enda ikke skaffet deg Innocent Crews ”Innocent” eller Elephant Mans ”Log On” er det på høy tid. Det kunne like gjerne vært en av dem det skulle stå om her. Eller, la meg anbefale deg dem også. Fire for helgen tenker jeg vi sier.

Den utvalgte er likevel Wayne Wonders utmerkede ”Schizophrenic” [AO!/MNW]. Først og fremst selvsagt fordi det er flott musikk, men også fordi Wonder byr på et innholdsmessig variert album som skulle kunne ha noe å tirre de fleste type reggae-vennlige ører med. Låta ”Tragedy” er en rimelig myk sak, men med en strålede melodi, og en seig, men spenstig riddim. Vil du ha hard dancehall reggae, switcher du bare til ”You Don’t Know”, en seriøst hardtslående killer perfekt for både fredag- og lørdagskveld, og ypperlig for enhver rumpe som føler for å riste litt på seg.
Tempoet tas opp og ned, det samme intensiteten. Hele veien er det likevel lite å utsette på helheten.

På en fullstendig annen planet finner du Glenn Campbell. ”Rhinestone Cowboy – De beste 1967-1990” [EMI] har vært i butikken en ukes tid nå, og muligens har foreldra dine på grunn av denne allerede latt seg minnes sine yngre dager som resultat av tung promotering. Er du så heldig er det bare å sette av lørdag formiddag med denne plata. Hvis ikke bør du likevel ikke la deg skremme av foreldrereferansene.
Jeg er en countrygutt som synger, ikke en countrysanger skal 63 år gamle Campbell ha sagt om seg selv og musikken. Legg til ideen om sanger du garantert har hørt uttallige ganger, men aldri klart å helt sette fingeren på, og du nærmer deg. Smak på tanken om 70-tallssødme tilsatt musikk, en liten dose halvsviskete pompøsitet, litt cowboystøvler og en hel mengde melodi, og du er garantert ganske nærme.
Kryss fingrene om at det er sol når du står opp på lørdag og søndag, og med denne på steroen, vil dagen garantert bli en slager.

God helg.


Les også
- To plater for helgen


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish