Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Kaizers til Roskilde
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Første norske band som er konfirmert til Roskilde blir de kritikerroste gutta fra Bryne som utgjør Kaizers Orchestra. De skal spille med blant annet Red Hot Chili Peppers, Chemical Brothers, Spiritualized og Garbage. Les om alle banda som hittil er booket.


Pressens nye kjeledegger fra Rogaland, Kaizers Orchestra, kommer til å spille på årets Roskildefestival. I en bolk av bans om ble oventliggjort i dag kommer blant annet Norges første bidrag. Tidligere har Red Hot Chili Peppers, Garbage, Rammstein, Steve Earle & the Dukes, og The Savage Rose blitt annonsert nå kommer også The Chemical Brothers, Spritualized og Antipop Consortium, fra Sverige kommer Millencollin, fra Finland HIM og Saybia er lokale størrelser fra Danmark. Følg med her for ytterligere oppdateringer.Kommentarer fra brukere

heidi 28/01/2003 - 12:15

ompa e det seigaste eg hørre... feita boogie!
glær meg te "evig pint eg"...jippi...

Helena 26/01/2003 - 13:22

hmfr. kaizers er best. ingen protest. de som er imot, kan smøre seg inn med sot.

kristine 25/01/2003 - 13:36

ja. vi får regne med at trancefålka vet hva de driver med og vet at de er de største musikktaperene i verden. hvis ikke skal jeg med glede fortelle de det.
og rikke. ingen over, ingen ved siden av. ALLE under! moah.

Rikke 25/01/2003 - 13:32

Joda, kaizers Rocker verden! ingen over, ingen ved siden og knapt nok noen under. men alle dere trance elskere, ha ett godt, enkelt, variasjonsløst liv! litt dårlig "argument" å si at øst europeisk musikk høres helt likt ut som kaizers, for tranc kan man jo høre forskjell på? det er uansett rart at alle kaizerhetsere driver med så mye research rundt de. kan sangene og vet hva slags musikk det er, jaja, STÅ PÅ FOLK:)

kristine 25/01/2003 - 13:26

som om jeg skulle sagt det selv rikke. alle andre er bare tapere uten noen form for musikksmak. vedder på de liker trance!!

kristine 25/01/2003 - 13:23

er det noe galent med bønder da? bønder er tøffe. og jeg kan ikke si det samme om deg. kaizers er best. rock on.

molfience 11/06/2002 - 21:37

kaizer sucks , viss man hører litt på øst europeisk musikk vil man finne musikk som er helt forbanna lik.. kaizers kopierer bra...så bra at DU liker det... historien gjentar seg... musikk har ingenting med bandet kaizers å gjøre. Alle kan mekke en fet remix av feks. edit piaf,,men det er fortsatt edit.. uansett hvor mye du endrer..gutta i kaizers er faktisk bare bønder , det er vi alle

Ishi 02/04/2002 - 10:32

"som at en gift ble sprøytet rett inn i hjertet...". der sa du det vel egentlig ganske illustrerende. kaizers er nettopp gift, som forgifter folk med troen at det er fett så fort de synger på vrældialekt og slår på noen imbecile oljefat. pretty please, hvor lettlurte går det an å være?! fordi noe norsk musikk om dagen er bra, så kan man ikke omfavne og mene at det er bra bare fordi det HØRES norsk og bondsk ut.

Ina 01/04/2002 - 22:02

Kaizers er det beste fra Norge på flere tiår! Hadde for lengst gitt opp troa på norsk musikk, men da jeg hørte dem første gangen var det akkurat som at en gift ble sprøytet rett inn i hjertet mitt, og siden har denne nydelige musikken levd inni meg! Ja dem fylte bokstavelig talt et tomrom jeg ikke visste at jeg hadde! :) Denne ompa-rocken med hamring på oljefat og bilfelger finnes det ikke maken til. æresord. KAIZERS HAR VIRKELIG TATT KONTROLL PÅ KONTINENTET. ønsker dem lykke til videre!

Hmmmm 06/03/2002 - 11:14

Støsret som har skjedd? De spilte da der i '97. Ikke var det spesielt bra heller...

Irene 06/03/2002 - 11:14

Det er ikke at Kaizers kommer til Roskilde som skulle stått her, det er at Rammstein kommer! Det er det stårste som har hendt Roskilde på flere år! nemlig

Jorunn 02/03/2002 - 11:56

Jeg simpelten eeeeelsker "Kontroll på kontinentet". Ønsker Kaizers lykke til med å overta verden.

Katrine 28/02/2002 - 20:06

Kaizers Orchestra er det beste Norge har hatt på lenge, og de andre artistene som også kommer kan glede seg til å høre de:)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish