Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Rollins Band
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Forts.)Wayne Kramer er også en av Henrys favoritt-gitarister, og det var ikke vanskelig å be ham om å bidra. ¿LA Money Train¿ ble tatt opp live på ett take, og deretter hadde Kramer lyst til å komponere. Ti minutter etter var ¿Hotter and hotter¿ ferdig skrevet og innspilt.

- Wayne er naboen min, og vi har kjent hverandre i nitten år. Jeg ringte han opp fra studioet og sa ¿Wayne, du må komme ned og jamme med oss¿. ¿Selvsagt må jeg det¿, sa han, og kom ned dagen etter. Slik fungerte egentlig hele studio-prosessen. Hørtes det bra ut, så lot vi det være.Henrys form for disiplin har hatt smitteeffekt på de tre andre. Låter blir til på veien, og spilt inn i studio hjemme når sjansen byr seg. Til ¿Get some go again¿ hadde de 24 låter, 13 kom med på albumet, og det er fortsatt musikk igjen til en ny plate.

- Vi vil gjerne gi ut de resterende låtene på internett, deretter gi ut en ny langspiller med nytt materiale neste år, og så en ny internett-cd med restlåtene derfra. Vi har skrevet mye musikk i det siste. I fjor sommer spilte vi inn noen saker i Sun Studios i Memphis, og vi gjorde masse med George Clinton på hans nye plate som ikke har kommet ut ennå. Musikalsk er vi utrolig opptatte.

Napster har blitt et eget fy-ord i platebransjen, der grinete selskaper og bortskjemte artister er opptatte med å motkjempe tilgjengelig musikk på internett. Henry Rollins har derimot en klar beskjed til Metallica, som er en av gruppene som vil forby gratis nedlasting av sine produkter.


- Hvis jeg hadde vært Lars Ulrich, med omtrent tjue millioner dollar i banken, så hadde jeg hatt nok penger til å leve komfortabelt resten av livet. Hvem bryr seg om noen laster ned hans musikk gratis fra nettet? Han gjør det, plateselskapet hans gjør det nok, jeg gjør det ikke. Hvis noen laster ned vår musikk, og det utgjør forskjellen på om de får hørt musikken vår eller ikke, så gjør det!


Henry Rollins sier at han ikke bryr seg om hvor mange plater han selger. Han blåser også lang marsj i om folk liker det nye albumet eller ikke. Gjennomsnittlig har han 104 konserter i året, og reisetiden er beregnet på ca. 9-11 måneder.

- Jeg er hjemme for halvannen uke av gangen, og når jeg går til butikken for andre gang, begynner det å bli en rutine. Da er det på tide å gjøre noe annet igjen. Bøkene mine er det eneste jeg virkelig savner når jeg er borte. Jeg er inne i mitt tjuende år nå, og dette er fortsatt det jeg liker aller best. Men jeg kommer aldri mer til å spille ¿Liar¿. Den tok meg fem minutter å skrive, og er en kjedsommelig låt. Folk skriker etter den hver jævla kveld, men den får de aldri mer.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish