Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
To plater for helgen
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
For å hjelpe deg å spare litt tid, anbefaler vi deg igjen to vidt forskjellige plater det kan være bra å anskaffe seg til helgen. Dimension Zeros brutale metal og Norah Jones' visejazz er de to utvalgte.Etter en bitteliten tur i tenkeboksen fant vi ut at dette kan fungere som en ganske hyggelig spalte. Meningen er at du skal slippe å lese like mye som i en vanlig anmeldelse, og dermed spare tid. Rådet som er satt ned for å velge ut hvilke plater som skal få passere under To plater for helgen-banneret, er dessuten så innsiktsfulle og kvalitative i sine syn og sin smak, at garantien for at du finner noe verdifult er ganske åpenbar.

Dette er selvsagt forutsatt at du leser hva de enkelte platene representerer, rent musikalsk. Det er neppe slik at flertallet av leserne er fornøyd med å gå til anskaffelse av begge albumene som blir presentert denne gangen. Selv om det ikke er noen motsetninger i utgangspunktet.

Dimension Zero har akkurat sluppet et kort, men ikke mindre godt album titulert "Silent Night Fever" [Regain/MNW]. Med to av de sentrale medlemmene fra In Flames (Jesper Strömblad og Glenn Ljungström) med på kalaset, skulle enhver med smak for rask, brutal metal vite sin besøkelsestid. Neppe noe for sarte sjeler, men med øre for et annet suverent, svensk band som The Haunted, skulle dette være pensum.

Noget ganske annet kommer fra den billed- og stemmeskjønne jazzplussvokalisten Norah Jones. Med tanke på at "Come Away With Me" [Universal] er utgitt på det legendariske selskapet Blue Note, er i hvert fall indikasjonen på kvalitetstoner solid på plass. Ved siden av sin egne, fantastiske stemme og en og annen tangentmanøver, spiller også flinke folk som Bill Frisell, Jesse Harris, Lee Alexander og Dan Rieser på denne debuten. Bare tolkningen av Hank Williams "Cold Cold Heart" er verdt sin del av oppmerksomhet alene, men store deler av hennes eget og andre skribenters stoff er også til å grine av. Eventuelt ha det koseligste nachspielet på veldig lenge. Fryktelig fin på søndag morgen også, eventuelt etter å ha ristet hodet med Dimension Zero hele kvelden før.

God helg, og finfin lytt uansett.


Les også
- To plater for helgen
- The Haunted - Made Me Do It
- Oj Trio - Breaks Even


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish