Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
... og de aller værste
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Om det var en vanskelig sak å rangere de beste utgivelsene, så var det å finne de værste rett og slett en lek. Men hvor begynner man?1 Maria Mena - Another Phase. En forjævlig sutrpave som til tross for at hun bare er 13 eller noe sånt høres ut som om hun har opplevd både krig, død og elendighet. Far sponser plate? Nei takk.

2 Las Ketchup - Hija Del Tomate. Trenger vel ingen kommentar utover at vi ønsker at de går over veien og blir kjørt over av en bil.

3 Shakira - Laundry Service. Hun suger latino-pikk.

4 Justin Timberlake - Justified. Det hjelper ikke hvor mye Nrk og Natt & Dag har tatt den triste boyband-tufsen til sitt bryst. Det er en enerverende og tåpelig plate og vi hater den.

5 Avril Lavigne - Let Go. Slitsom Alanis-wannabe som egentlig minner mer om Britney og de tøytene der.

6 Robbie Williams - Escapology. Kjøpesenterpop for voksne mennesker blottet for musikksmak.

7 Christina Aguilera - Stripped. Det er ikke bare klær og musikalsk kvalitet denne kvinnen er strippet for. Minner litt om vår egen Tanya Hansen egentlig.

8 Atomic Kitten - Feels So Good. Steffen, æ e skuffa, hilsen Marte.

9 Bon Jovi - Bounce. Møkkaplate fra et band som burde ha trukket ut pluggen for lenge siden.

10 Ace Of Base - Da Capo. Herved er det bevist at det ikke trengs mer enn bortimot 25 i IQ for å lage en plate som selger. Dessverre.


Les også
- Propaganda kårer årets plater


Kommentarer fra brukere

stian 25/02/2004 - 23:15

fy faen ass!!!! få dg et liv!!! britney er ikke sexy hun er bare en styg blondine som prøver å være noe hun ikke er!! dn mest sexy jenta er dama mi......live.....du betyr bare alt for meg!!!! når eg traff dg blei livet mitt totalt forandra....eg har aldri følt sånn før..at eg bler nervøsen når eg snakke md dg vise bare kor masse følelser du sette i gang inne i dn lille kroppen min ! hbe du føle d sama elske dg live husk d

britney lover 25/02/2004 - 23:11

men eg digge dg britney du e bare helt fantastisk rå sexy!!!!!!!;) elsker dg over alt på jord!!!! glede meg t konserten 10mai ska ta så jævli av!!!!! alle så snakke dritt om dg spess jenter e bare så sjalu for at di ikkje kan ver sånn så dg!!! di misunne dg fra tå til topp!!!!ingen så e så perfekte som dg jenå mi:) (hehe sko ønskt jah)

preben 25/02/2004 - 23:08

åååååååååååå eg hate justin timberlakehan e så jævla homo!!!!!!!!!!!!!!!!!! danse faen som ei jenta eg bler gal!!!!!!!! får vondt i øyrene av å høre han synge!!!!!!!! off så dumpet han britney går d an å bli mer dust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbara 21/02/2003 - 14:54

Denna drita samlinga er bare møkka, skal du setta på i kjerra mi skal du få høra musikk! Nå må jeg komma og eta...

*oppgitt* 17/02/2003 - 14:45

Dere gjør jo ikke engang noe nevnerverdig bra forsøk på å IMITERE kritikere engang! Skjerpings for alle penga.

MTJ 09/02/2003 - 16:09

Kim: I agree! altså, FF kan ikke bedømmes kun av den ene hitliste-sangen All My Life, men FF har så mange bedre sanger; Learn To Fly,Everlong,My Hero,Monkey Wrench,Next Year osv..!
Avril- gå å legg deg! Hun kommer ut som den pønka baben, som liksom har peil på musikk, men "he was a sk8rboi,she said: see you later boy" er IKKE pønk. Musikken hennes blir garanter skrevet av andre enn henne,og hun er ikke SÅ kul når hun står å hopper på en bil med en el-gitar med Anarkist tegn i bakrunnen.
Og for de som vet hvordan ekte musikk høres ut:
Guano Apes,Muse,Incubus,Stained,The Juliana Theory,The Get Up Kids,At The Drive-In,Foo Figthers,System of A Down,The Ataris,The Hives,Nirvana,American Hi-Fi,Feeder,Dandy Warhols,Jimmy Eat World,Lit,Me First And The Gimme Gimmes..osv..anyone?
og ja,jeg er faktisk en JENTE!

Per Magnus 04/02/2003 - 20:49

Jeg sier bare en ting: Nightwish herjer vilt!! Sjekk ut Wishmaster albumet. Det er STOR musikk det. De er 1000 ganger mer talentfulle enn de faens pop idiotene noen gang kommer til å bli. Greit at folk liker forskjellige ting. Det har jeg forståelse for. Men noe jeg ikke har forståelse for er artister som ikke skriver sine egne sanger. Det er idiotisk. Det er det samme som å kalle seg forfatter uten å ha skrevet en eneste bok det!! Og de artistene som ligger på topp 20 lista er bare produkter hele gjengen. INGEN av de har slitt og strevd for sukseen sin i det hele tatt!!! DET er det plateselskapene som står for. Beklager å måtte skuffe dere fjortiser. Idolene deres er ikke verdt fem øre. Nuff said

-Kim- 03/02/2003 - 22:01

Foo Fighters - One by One er en silkestrøken skive som jeg unner selv mine verste fiender. Slike kulinariske godbiter som Low, Times like these og ikke minst All my life kan få pigmentene i huden til å dirre bare av ren fryd. Dessverre er det mange fjortissfitter som liker Foo Fighters bare pga All my life og tror de er skikkelig fan bare avden grunn. Til dem vil jeg bare si "en vakker dag kommer jeg og tar dere". Til slutt vil jeg bare si at dette er en av de sterkeste platene til Foo Fighters, men the Colour and theShape som kom ut i 97 (som inneholder SUPERLÅTER som Monkey Wrench, My Hero of Seff Everlong) er nok hakket bedre. 5/6 mulige syns jeg One by One skal få... Det er tross alt den godbit som svært få andre band kan levere selv med Tollpost Globe

Shamulla 22/01/2003 - 19:49

Å didkutere musikk er som noen andre har sagt dødfødt!
Smaken er som baken!!

Bandeco 20/01/2003 - 20:16

noone: Svært modent av deg. Jeg er imponert.

Bandeco 06/01/2003 - 16:47

Etter å ha lest gjennom lista ser jeg at det er mange som har ganske gode poeng. Propaganda er ikke herskerne innen musikkanmeldelse, men hvem er vel det? Jeg synes det er genialt at Maria Mena blir slaktet, og kommentaren til plata hennes er som om jeg skulle sagt det selv. Resten av musikken er (stort sett) dritt, det kan jeg si meg enig i, og personlig synes jeg at Propaganda har laget en ganske grei anmeldelse her. Likevel kan hverken Propaganda eller "folket" bestemme at det ene eller det andre er bra eller dårlig. Det hele er et spørsmål om smak, og hvis listepoptilhengerne vil høre på musikk som kun er laget for å selge(og det gjør den, merkelig nok!), la dem gjøre det! Når folk digger artister som tar navn etter tomatsaus og det som verre er - la dem gjøre det også! Og hvorfor? Fordi da kan vi andre lene oss tilbake og føle oss stolte over at vi kan gjenkjenne god musikk som er laget av mennesker med talent, og vi kan føle oss enda mer stolte over at vi ikke tilhører den enorme gruppen som sender sangene til Christina Aguilera og Atomic Kitten til himmels på hitlistene. Vi bryr oss ikke om hitlistene, vi vil ha musikk med sjel.

Morgoth 05/01/2003 - 03:40

Avril er jeg driiiiiitlei av.

takk for oppmerksomheten.

Daniel 31/12/2002 - 15:54

Fy propaganda! Dette var en skikkelig dårlig gutteromsanmeldelse av typen "alt annet enn akkurat det vi liker kan bare brennes i store bål på torget, slik som de gjorde med bøker i nazityskland"

Elrohir 19/12/2002 - 16:34

http://www.panorama.no. For dere som savner flere genre.

Tina 17/12/2002 - 13:22

Heia!!! dette e meg.. ikkje någen andre..
har någen msn??

Mariann 16/12/2002 - 21:59

Ærlig talt... Gutter og jenter, tvekjønnede.. Dette er og blir en dødfødt diskusjon. Jeg skal innrømme at det var provoserende å lese anmeldelsene til Propaganda, jeg har aldri sett en sjanger så objektiv blitt utført så subjektiv.. Om det er for å fyre leserne, eller om det bare er fordi anmelderne ikke kan "faget" sitt kan være det samme.
pip er helt enig med deg, folk skal være mye mer overbærende for andres musikksmak. Det finnes ikke noe mer individuelt og udiskutabelt enn personers musikksmak (les http://snakk.nrk.no/debatt/showthread.php?s=050bfb4b77- 534528bd374fffad4a77f7&threadid=5333&goto=nextoldest) Det kan ikke sies bedre.. Til dere som hisser dere opp: La det ligge, det er en ting å diskutere plater, utgivelser, band, sjangre, pr-kulturen osv... Men dere kan ikke tvinge deres meninger på andre.. Å ja knut, Robbie Williams er dødsrå ;D

knut 15/12/2002 - 15:01

Er sterkt uenig med propaganda her, men stort sett endig.. alle platene ovenfor er soft pop, men shakira sitt ruler, så med avril, og hvorfor slenge drit om robbie williams, har er jo faen meg den råeste briten ever!! -knut-

Steffen 12/12/2002 - 11:51

ka har eg gjort deg marte?

pip 11/12/2002 - 22:39

dømmer ingen.sånn imotsetning til deg. vil bare at folk skal være litt mer overbærende for andres musikksmak.

Tinnitus 11/12/2002 - 09:55

Pip! Get a grip. Det var en gång en vis man som sa "Judge yourself before judging others" När det kommer till musiksmak så anser jag att du skall göra precis det.. Norsk-indie?! Proppis kan ju inte skriva om all skitmusik som finns där ute.

pip 10/12/2002 - 17:25

for meg virker det som om dere slakter justin bare fordi nattogdag liker han. Hva er da forskjellen på dere og listepop-slavene? begge blir styrt av andres musikksmak. Og det er viktig for dere det derre med at dere har god smak..er det bare meg eller skriker det: "STREBERE!!!" i lufta?

Charlotte 10/12/2002 - 11:58

De har et par bra sanger, men det er alt asså... En gruppe jeg kunne klart meg uten igrunn

Redaksjonen 09/12/2002 - 13:45

Kjære Pip-pipen! Hadde vi vært Audun Vinger-wannabes så hadde vi tvert i mot trykket Justin til vårt bryst. Audun var som kjent en av de første som omfavnet eksen til Britney. Vi anmelder kun musikk vi liker, vi, men vi har i motsetning til deg god smak. Og norsk-indie...!?

Pip 09/12/2002 - 13:13

for meg virker som om PROPAGANDA strever veldig mye..(les: nattogdag-wannabe...aundun winger-wannabe osv osv).Dere har vel verdens beste musikksmak...og alle andre som ikke har den samme musikksmak burde nesten vært død...hvorfor ikke ta av skylappene og komme dere ut av hulene deres og innse at det er mange forskjellige musikksjanger. Nytter liksom ikke bare å anmelde dem dere liker/misliker..hvor er de andre sjangerne? hvor er norsk-indie f.eks? Face it! verden er litt større enn dere tror...så ikke vær altfor bastant!

kakejan 06/12/2002 - 23:46

nå har jo ikke IQ noe med komposisjonsevnene dine å gjøre, så den sluttreplikken din var unødvendig. jeg spiller musikk, og han som lager sangene i bandet mitt er ikke akkurat den gkupeste jævelen på jordens overflate for å si det sånn, men sangene han lager rocker noe helt extremt...

JV 06/12/2002 - 15:41

Dette er da ikke personhets eller verbale utskeielser. Jeg spør helt enkelt om du har hørt plata og ytrer en teori om hvordan du ligger ann i det musikalske landskapet. Tålte du ikke det? Fornærma? Truffet? NÅ var jeg spydig ikke tidligere. At jeg er overfladisk og glatt er langt unna sannheten og er derimot et personangrep. Pass deg nå Bingo. Eller var det Mingo? Eller var det Mongo? Som Justin?

Bingo-Boris 06/12/2002 - 12:43

Går du ikke litt langt med personhetsinga di nå JV? Kan ikke en stakkar få ytre seg i fred for slike verbale utskeielser fra deg? Jeg liker i Justin, du liker ham. Og jeg må få si hvorfor uten at du skal kaste deg over meg som en sulteforet sel i et akvarium. Det er det jeg alltid har sagt: Glatte, overfladiske mennesker er mer onde enn oss kompliserte og spektakulære hverdagshelter.

JV 06/12/2002 - 12:27

er du ikke i stand til å høre forskjell på Justified og et vanlig boyband har du et hørselsproblem. Har du uansett hørt hele skiva eller bare avfeier du fordi det er en tidligere boybandmongo som synger? Seolvsagt kan det være hardt å svelge men det gjør likevel ikke musikken dårlig. At si at det er lettbeint er det samme som å avfeie det meste av hip hop, r&b og pop det siste året. Samme med lettbeint. Da er liksom du plassert og vi driter i hva BingoBoris synes. At du finner det sjelløst er opp til deg å definere. Ikke slit deg ut med å hate nå. Hør etter og hold deg for deg selv.

Boris 06/12/2002 - 10:04

Justins venn, sier seg selv i grunnen. Det er lettbent, billig og sjelløs pop som fortjener en skjebne værre enn heavy rotasjon på P4. Har liksom boyband-klisse-popen blitt stueren nå? Bare fordi det er en boy i stedet for fire eller fem?

Justins venn 05/12/2002 - 22:52

At dere syns Justified er enerverende er en ting, det er deres personlige oppfatning. At dere syns den er tåpelig skjønner jeg ikke. Det høres fett ut og det er bare en plate, det er altså musikk, det er bra produksjon og brae sanger. Syns dere bør utdype hva som er tåpelig med den. Ikke hvorfor du syns du den er tåpelig men hva som gjør den tåpelig. Hat den så mye dere vil men fortell meg hva som er tåpelig med den. Skjønner? Jeg syns den er superflott akkurat som mange andre som er bra folk. Ikke dere men det er greit.
Hilsen Justins venn;-)

skitsystem 05/12/2002 - 18:50

tror ikke heavy metal-folk liker deg hvis du skriver "bullshitten" og "rulz" som en annen fjortis-hiphoper.

Max 05/12/2002 - 18:04

Helt enig, vekk med alt detta pop bullshitten!
Heavy Metal rulz!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish