Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Radiohead - fortsatt II
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Ubekymret over kritikk
Radiohead slo igjennom med låta "Creep" i 1991, og siden har de vokst opp i skyene. Da ¿The Bends¿ kom i 1995 var de aller fleste enige i at bandet hadde vokst opp i skyene. De samme kritikerne som slaktet debutalbumet "Pablo Honey" later i dag som ingenting, utvilsomt skamfulle over at de ikke så bandets storhet som eksploderte med ¿OK Computer¿. Men Radiohead bærer ikke nag.
- Kanskje hadde de all rett til å gi oss dårlige kritikker da. Kanskje har de like feil nå. Det er ikke akkurat vår største bekymring. Man kan ikke gå rundt å ta til seg alt det positive som skrives, og det samme gjelder selvfølgelig negativ omtale, mener Jonny.

Ryktene om at Radiohead er så store at Alanis Morisette herself har varmet opp for dem, kan han sette en effektiv stopper for.
- Det er vel ikke helt sant. Vi var oppvarmingsband for Alanis i USA før vi spilte inn "OK Computer". Det var gøy for oss, og Alanis var veldig hyggelig. Men det var vel ikke noen stor suksess med tanke på at vi skremte alle barna som var der og fikk dem til å gråte med vår 13- minutters versjon av "Paranoid Android", smiler Colin.
Men at bandet blir brukt som referanse av en haug nye band, og at det er mange som nærmer seg stilen deres musikalsk, er det vel liten tvil om.
- Jeg så noen band man kanskje kan si har likhetstrekk med Radiohead på TV i går, sier Colin. - Vi lytter ikke til dem så vi kan liksom ikke uttale oss, men det er veldig flatterende for oss, uten tvil. Likevel, det siste man ønsker er å gå hjem for å lytte til musikk som minner om den man arbeider med. Det er ikke mange som innreder stuen sin slik at den minner mest mulig om arbeidsplassen sin.
- Men det bekymrer meg ikke. Det er litt morsomt, for vi vet ikke hvordan vi høres ut selv. Vi er ikke gode nok til å skape vår egen sound. Jeg tror ikke vi ville fått noen spillejobber hvis vi gikk til et konsertsted og sa at vi minnet om Radiohead. Sannsynligvis ville de si at vi overhodet ikke høres ut som Radiohead og at vi burde stikke av.

Primitiv teknologi
Til tross for Radioheads motvilje mot at Kid A blir lagt ut på nettet, innrømmer de at de surfer endel. Colin har til og med sin egen hjemmeside.
- Jeg må innrømme at jeg ikke er særlig flink, jeg har ikke oppdatert siden min siden desember. Men jeg skal komme over det, og skal begynne å legge ut tips om kule plater og slikt. Ikke helt ulikt Oprah Winfrey, men helt alvorlig så liker jeg å få tips om hva jeg burde høre på, og håper at mine tips også blir av interesse. Fordelen med Internett er at teknologien er så primitiv foreløpig at man kan komme unna med det selv om ting stinker, men det er enkelt å bruke og forholde seg til, avslutter han.

Propaganda forlater Jonny og Colin litt klokere og ønsker dem lykke til med nytt album og ny turne.

Noen bra links!!!
se og hør radiohead!!

sjekk ut denne ogsåKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish