Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Madonna - kulest i verden
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Forts.Hva med dansescenen i filmen?
- Vi måtte øve masse, Rupert har nemlig to venstreføtter som han brukte til å tråkke på mine føtter hele tiden. Vi måtte lære selskapsdans, som ikke akkurat var min stil - men det var gøy. Rupert gjorde det bra. Det var en av mine favorittøyeblikk i filmen fordi jeg endelig fikk ha på meg noe annet enn de shabby klærne jeg går rundt i. Det var den eneste sjansen for oss til å dolle oss opp og se glamorøse ut!


Du jobber for tiden med et nytt album, kommer det til å være veldig forskjellig fra "Ray of Light"?

- Ja, det tror jeg. Jeg jobber sammen med William Orbitt på noe av musikken, men jeg jobber også sammen med en annen fyr som heter Merwes (staving )Han er fransk afghaner og han er stor på den elektroniske musikkscenen i Frankrike. Det kommer til å bli annerledes. Det er dance. Elektronisk, futuristisk......ikke New age, tror jeg.

Du ser datteren din vokse opp og personligheten hennes utvikle seg. Hvordan er hun?
- Hun har en veldig sterk vilje. Hun er ekshibisjonist og har humor, av og til er hun litt dramatisk. Hun har en flott stemme¿ Hun er veldig opptatt av mote. Jeg tror ikke jeg var sånn da jeg var liten, men så hadde ikke jeg så mye klær heller. Hun mener noe om alt jeg tar på meg, stort sett er hun veldig misfornøyd med stilen min. ¿Det var fint, mamma. Men jeg liker ikke de skoene!¿ Hun har en mening om alt! Hun vet alltid at det er meg når de
spiller meg på radioen, selv om det er en gammel sang. Det er mamma, sier hun. Men hun elsker musikk. Hun har ganske eklektisk smak. Hun hører på Charlotte Church og Mary J. Blige. Men hun får alt inn, vi hører på alt.

Hvordan var det å sette sammen soundtracket til "Det nest beste"?
- Det var masse jobb. Jeg trodde aldri det kom til å være så vanskelig. Jeg måtte finne musikk som jeg likte selv, som virket i filmen, som John Schlesinger likte og som alle kom til å digge. Det var det vanskelige. Jeg tror jeg har en ganske avant garde smak når det kommer til musikk. Jeg liker egentlig ikke mainstream musikk. De fleste artistene på plata er engelske eller europeiske, det er bare meg og Christaina Aguillera som er amerikanske.

Hvordan føles det å være en rollemodell?
- Det har jeg ikke noe problem med. Hvis folk ser på meg så et forbilde er det fint, jeg mener hvis jeg kan være til inspirasjon for noen. Faktisk er det kult å både kunne være frekk og en rollemodell, fordi egentlig tror jeg ikke de to kvalitetene kan ko-eksistere.

Filmen utforsker vennskap. Det virker som om du selv har en nybestevenn hvert år - et år er det Rupert Everett, et annet er det Rosie eller noen andre. Hvor viktig er vennskap for deg?
- Jeg tror vennskap er utrolig viktig. Jeg bruker mye tid på å dyrke vennskapene mine, og jeg har en håndfull kjære venner. Og jeg er veldig god venn av de menneskene du nevnte¿ Vel, jeg har hatt endel erfaringer med vennskap som alle må igjennom. Jeg har hatt stunder der jeg ikke har vært på talefot med noen av vennene mine. Det er sånn det er. Men ekte vennskap tar seg alltid opp igjen, og de styrkes av det.

Det var en periode da du virket mer interessert i å spille inn filmer - velger du rollene med mer med omhu nå?
- Ja. Det er fordi jeg har bedre smak nå!

Klikk her for Madonna-factsKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish