Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
(Hed) PE og Papa Roach, Rockefeller 21/1
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Den "alternative metal"-bølgen fosser videre over oss fra California, og denne kvelden var det nylig Grammy-nominerte Papa Roach sin tur til å vise oss sine surfeegenskaper. Med seg hadde de sine gode venner bandet med det merkelige navnet.(Hed) Pe var først ut, med bråsinte Jahred i spissen. Mannen er i USA kjent for å ha blitt tatt i det han mottok marijuana med Federal Express og for ha uttalt at "George Bush is a redneck". Selvsagtheter dersom du skal fortjene livets rett i en musikksjanger som for lengst har ofret egenart og nytenkning til fordel for show og streker. Hvilket i og for seg er relativt greit i og med at bandene er så like i utrykket. (Hed) PE var Incubus med litt Rage Against the Machine og litt Bad Brains i seg. De greide i og for seg å få litt liv i forsamlingen, ved blant annet å prate en del om fitte, men det manglet etter hvert litt på spillegleden deres, eventuelt -evnen. Etter hele 50 minutter var det imidlertid over, uten at det ble gjort noen større feil.
Publikum, som var kommet i et relativt stort antall, var godt fornøyd, og til slutt greide de da også å rope på bandet. Takfast og på sin helt spesielle norsk-naivistiske måte; "Hed Pee, Hed Pee, Hed Pee" ("Hode piss, hode piss, hode piss" om du vil). "It´s Hed Pe Ee!" forsøkte Jahred uten at det hjalp noe særlig. 6/10

Papa Roach har visst spil over 600 gigs i løpet av de siste tre årene, og det merktes. For her var det genuin spilleglede og et så tett sett at man skulle tro instrumentene var limt sammen. Vokalist Coby "You know what I´m saying" Dick var uhyre amerikansk, og nesten irriterende pågående, kastet seg stadig ut over menneskehavet og lirte av seg kommentarer om bitches and ho´s. Sagt med den legendariske Ali G "You gotta respect them bitches man!".
At dette selger som hakka møkk i USA, sier egentlig ingenting annet enn at amerikansk ungdom fortsatt idoliserer collegegutta enten de er sportsidioter, skuespillere eller de reiser omkring og raper og sier "fuck man" på en scene foran noen hundre nordmenn.
Papa Roach, etter Cobys bestefar med etternavn Roach, er mer gitarbasert enn sine rapende venner i (hed) PE. De er også hundre ganger mer kommersialisert i sitt uttrykk. Dette gjør at det er mindre fallhøyde, men det åpner da heller ikke for den store variasjonen. Selv ser de på Faith No More som sine forbilder, et band som virkelig visste å kunne forandre seg fra konsert til konsert, plate til plate, dag til dag. Papa Roach holder seg til kjøreplanen uansett. Har du sett Papa Roach en gang så har du sett dem. 6/10Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish