Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jubel, snørr og tårer under Rock In Rio
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Arrestasjoner, puppe-flashing, anmeldelser, krokodilletårer og idiotiske uttalelser. Propaganda har som eneste norske nettside dekket verdens største musikkfestival, her følger vår subjektive oppsummering:
Beste sitat
Rock In Rios suverent dummeste
Rock In Rios frekkeste
Avsolutte høydepunkt (not)
Britney "Chuck Norris" Spears og brasilianerne
Mest far out
Snilleste jente
Politisk standpunkt
Falske forhåpninger
Med buksene nede

Les også om Britney, N´Sync og Five
Og Queens of the Stone Age, Sepultura og Neil YoungEller hør Britney Spears banne litt. Hun visste ikke at mikrofonen var slått på... (Ref. Dagbladet).Beste sitat:
¿Jeg liker lettkledde brasilianske damer som drikker og spiller musikk¿ Noel Gallagher i Oasis svarer på spørsmål om hva han liker best av Brasiliansk drikke, musikk eller damer. Dessverre viser det seg at broren Liam foretrekker flyvertinner fra British Airways, og er nå anmeldt for å ha kløpet en i baken på vei til Rio.

Rock In Rios suverent dummeste:
¿For å være helt ærlig er vi så fokusert på det vi skal gjøre at vi tenker ikke så mye på tekstene. Dessuten spiller vi så høyt at det er vanskelig å høre teksten.¿ Chris (bass) og Ben (trommer) i det australske rockebandet Silverchair forsøker å forklare hvorfor de ikke vet noe om hva bandets tekster handler om. Chris kan dog huske at en av låtene handler noe om Hollywood. Låten han snakker om heter ¿Hollywood¿ og er fra bandets siste album. Silverchairs konsert falt heller ikke i smak hos de kritiske journalistene. ¿Having cancelled their vacation to play Rock In Rio, the Australian boys from Silverchair prove they actually needed the rest and we might have all benefited if they´d stayed at home.¿ (Sitat NME)


Rock In Rios frekkeste:
¿Guttene gjorde soundcheck til sent i natt, og er for slitne til å gjøre intervjuer.¿ Guttebandet Fives manager avlyser alle avtalte intervjuer, mens guttene i Five leker i bassenget rett foran ansiktet på journalistene de skulle møte. Senere på kvelden sto bandet på scenen¿ med playback.

Absolutte høydepunkt:
Axl Rose, mange kilo tyngre og enda styggere enn før, hadde med seg sitt nye Guns N¿ Roses til Brasil. Konserten han holdt var i beste fall middelmådig. Men mot slutten av konserten benyttet han anledningen til å slenge dritt om så mange av hans tidligere venner og bandmedlemmer som mulig, og fortelle hvor vanskelig det hadde vært for ham. Ingen tok dette særlig alvorlig, bortsett fra den kvinnelige oversetteren som ble så rørt av Axls følelser at hun begynte å gråte. Omfavnelsen de to mellom må være verdenshistoriens nest kvalmeste øyeblikk. (Kun slått av den amerikanske presidentens (Bill Pullman) tale til hele verdens befolkning i filmen Independance Day.)

Britney var Un-Lucky:
Britney Spears holdt en god konsert i Rio, men hadde tydeligvis glemt å forandre på kulissene fra sine konserter i USA. Under låten ¿Lucky¿ ble et stort amerikansk flagg vist blafrende i vinden, til svært liten begeistring fra publikum. 200 000 holdt unison pipekonsert i flere minutter, helt til en flau Britney avsluttet låten. Det til tross avslutte hun konserten i kjent stil. ¿I am so happy for all your love and support.¿

Mest Far-Out:
En av de kvinnelige brasilianske artistene sto for Rock In Rios mest oppsiktsvekkende opptredener. Mot slutten av konserten gikk hun frem til scenekanten og flashet puppene, og kom med følgende forklaring over høytalerne: ¿Jeg skal gjennomgå en kjønnsskifte-operasjon i nær fremtid. Derfor vil jeg gjerne vise puppene mine, for dette er siste gang. Neste gang er de byttet ut mot noe lengre ned.¿

Snilleste jente:
Sheryl Crow viste ingen forståelse for at hun ofte blir satt i bås med artister som er ¿bad girls¿. ¿Jeg bruker verken f-ordet eller synger om blow jobs.¿

Politisk standpunkt:
¿Han er ikke vår president, og han kommer aldri til å bli det.¿ Michael Stipe (REM) er svært lite begeistret over George W. Bush som ny amerikansk president.

Falske forhåpninger:
N¿ Sync åpnet konserten sin hengende fra taket. Dessverre viste det seg at det var en del av showet, og de hadde ikke tatt kollektivt selvmord.

Med buksene nede:
Nick Oliveri fra Queens of The Stoneage ble som tidligere nevnt arrestert etter at han spilte naken foran 150 000 tilskuere. ¿ Jeg trodde ikke det var ulovlig, jeg har da spilt naken mange ganger før.¿ Etter en halvveis opptredenen burde nok bekymrede foreldre heller konsentrere seg mer om å hindre barna å høre bandet enn å se dem naken.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish