Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Poor Rich Ones - So What! 13. mars, 01
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Bergensere er vel mer kjente for å rangle stup fulle rundt i Oslo's gater hver gang Brann er i cup-finale, enn for å spille bra melodisk rock. Men Poor Rich Ones har etterhvert befestet et navn i Norge, etter opptredener på Norwegian Wood og små turnéer rundt i landet. 5/10Da de kom til So What og Oslo denne tirsdags-kvelden var det stinn brakke, og folk var klare for fest. Men litt skuffet ble vi nok.

Jeg har hele tiden synes Poor Rich Ones har vært et brukbart band. De har noen melodier som treffer nerver, og de trakterer sine instrumenter med stor kompetanse. Men i konsert-sammenheng blir det desverre litt kjedelig.

Lyden var for en gangs skyld veldig bra på So What, bortsett fra en smule lave gitarer, og Poor Rich Ones fremførte låtene plettfritt.


De kan det de driver med. Det som trekker konserten ned er et stagnerende scene-show, om man i det hele tatt kan kalle det et show. Hvert medlem står rett opp og ned med sine respektive instrumenter, uten at man kan registrere den store entusiasmen og innlevelsen fra bandets side. Det blir rett og slett statisk og ganske så kjedelig, uansett hvor bra selve musikken måtte være.

Vokalist William har en særegen og bra stemme, men jeg mener den blir i meste laget jo flere låter man kommer igjennom. Den er skrudd fast i de høyere spekter av stemme-båndet, noen som kan bli monotont og pompøst etterhvert. Primadonna-Thom Yorke-komplekset og skremmende lite publikums-frieri trekker ned en del, og det blir mer upersonlig enn spennende og rørende.

Med tanke på musikalske referanser kan man trekke frem band som Jimmy Eat World, som er et relativt stort amerikansk emo/pop/rock-band, og desverre litt Radiohead (Ok Computer-era). Desverre, fordi akk så mange kan assosieres med dem i disse dager.

Poor Rich Ones holdt et kort sett denne kvelden, og en del mennesker følte seg snytt over å ha brukt sine siste 100 kroner på dem. Men de gjorde i bunn og grunn bare jobben sin, spilte sine mest kjente låter, og takket pent for seg.Les også
- Poor Rich Ones - Joe Maynard´s Favourites
- Poor Rich Ones, John Dee


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish