Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Ricochets + Camaros
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Oslo, John Dee, 24. mars) Lørdagens konsert går nok ikke inn i bøkene som Ricochettes beste, men publikum så ut til å kose seg. Da er vel noe av hensikten oppnådd.


Mye har skjedd for Ricochets den siste tiden. Det går lenge mellom hver gang et garasjeband fra en norsk småby får såpass mye spalteplass i avisene og spilletid på radio. Mye av det skyldes nok, foruten et knippe solide låter, en energibunt av en vokalist og et støtt orkester.

Det noe mer anonyme bandet Camaros hadde fått jobben med å holde oss varme og øldrikkende mens vi ventet på Ricochets.
Og varme det ble vi.

Etter at nervene hadde lagt seg og et par tekniske problemer var overstått leverte Camaros en konsert som burde gi dem lisens til å spille utenfor hjembyen Halden langt oftere enn de gjør i dag.

Musikkalsk sett ligger Camaros et sted mellom blues, rockabilly og 70-talls tungrock. Bandet Clutch kan være en god referanse. Å si at Camaros stjal showet vil være å gå for langt, men jeg tror de fleste fikk seg en god trøkk i trynet, og at forventningene til Ricochettes ble skrudd enda noen hakk opp.

Da hovedattraksjonen Ricochets kom på scenen hadde enda noen titalls publikummere funnet veien til John Dee og det virket som en god del av de fremmøtte var svorne fans. Forholdene var sånn sett lagt til rette for en konsertopplevelse nær det optimale. En konsert med et Ricochets i storform foran at gira publikum er noe selv den mest garva konsertgjenger ser frem til med skrekkblandet fryd.

At The Ricochets kun leverer en middels bra konsert denne gangen, skyldes ikke et Oslo-publikum, som til tider beskyldes for å være blaserte, kjedelige og jeg vet ikke hva. Her var nok engasjement bandet kunne utnyttet til det maksimale. Ricochets virket rett og slett en smule slitne. Vokalist Trond Andreassen hadde mistet tamburin og maracas, savnet fyr og noe å drikke på. Dette senket sikkert trivselsfaktoren på scenen for hans del.

Musikalsk sitter det meste som ei kule, men bandet skaper aldri den kontakten med publikum som kunne løftet stemningen fra god til magisk.

I sannhetens navn må det nå likevel understrekes at lørdagens konsert absolutt var en fornøyelig affære. De fem som utgjør Ricochets imponerer individuelt, samtidig som låtene sitter som støpt. Bandet kombinerte kjappe rockabillylåter med deres mer rolige materiale, og det fungerte som det skulle. Kanskje aller mest spennende var det at de spilte en del nye låter, som så ut til å nå rett hjem hos publikum.

Som seg hør og bør ble bandet klappet inn på scenen igjen etter siste låt. Og Ricochets kom tilbake. Først en gang. Så en gang til. Ingen skal si at Ricochets ikke gir fansen det de vil ha!Les også
- Camaros - Crank 7
- Orange Goblin, Grand Magus, Roadsaw - So What
- Zoom 2002, So What
- Camaros – Romantique


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish