Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
PEACHES, So What! +
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Jeans Team + Don Juan Dracula [Oslo 1. april] I utgangspunktet så det merkelig ut at So What! hadde valgt å legge dette arrangementet til en søndag. Tenker man litt over det, så er det kanskje like gjerne en genistrek. De typer sjangre som respektive grupper representerer (om de i det hele tatt kan plasseres i noen sjanger), har riktignok ikke den største fan-skaren, men den er desto mer sulteforet på happenings.


Oppmøtet var derfor ikke så verst, og av enkelte publikummeres klesvalg eller ¿stil, ante man at den harde kjerne var der for å høre Peaches.

Først ut var derimot norske Don Juan Dracula, en forholdsvis ukjent norsk duo, med sin helt særegne stil. Det meste av lydbildet var medbragt på boks (playback, for å bruke et mindre flatterende uttrykk), duoen selv sto for vokal og keyboard. Det er vanskelig å si noe om guttas prestasjoner, noen få låter med elendig lyd på So What! er et tynt grunnlag å uttale seg på. Likevel er det morsomt å plassere Don Juan¿ i kategorien "morsom", noe både musikken og spesielt tekstene bygger opp under. Det er ikke hver dag man opplever en vokalist som på litt Morrisey-aktig manér forteller at "I wanna squeeze your butt!". Som sagt, dette er ikke musikk man bedømmer etter en slik kort oppvisning, men vi hadde det gøy. Mer om Don Juan Dracula seinere en gang.


Neste band ut var tyske Jeans Team, som deler label med Peaches (Kitty-Yo). Også de har en litt sær vri på musikken sin, uten at det på noen måte er negativt ment. Publikum så i det minste ut til å være fornøyd, der tyskerne vekslet mellom rolige stemningslåter som fikk deg til å vugge, og litt mer fartsfylte ting. Det rykket i foten, og vi må nok regne med at navnet Jeans Team kommer til å dukke opp oftere i tiden fremover. Ikke oss i mot.

Hovedattraksjonen Peaches kan virke som bandet alle andre har hørt. Det er mange som snakker om de, men heller få som kan navnet på én eller flere av skivene deres. Den lille tilhengerskaren de har her til lands er desto mer trofast, og det var nok ikke bare nysgjerrige mennesker uten kjennskap til Peaches som møtte opp på So What denne søndagen. Forventningene om ballesparkende punk-rock-pop ble oppfylt, men settet var også overraskende groovy. Det er rett og slett få som greier å få så hard og kompromissløs musikk til å bli funky, men det tør vi påstå at det var. Sleng på en ekstra karismatisk scenepersonlighet som Merill Nisker, som hun egentlig heter, og du har formelen for en god konsert.

Summen av dette blir en annerledes, men svært så hyggelig kveld med variert pling-plong rock. Likevel kunne man kanskje gitt hvert band mer spilletid, enten ved å ha ett navn mindre på plakaten, eller ved å starte tidligere.


-Jacknife Lee-albumKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish