Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
EC8OR / Next Life
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[So What!/Oslo, 22. april] Tyske EC8OR har fått kredibilitet fra diverse store selskaper og artister innenfor moderne teknologisk støy og punk. De skulle for første gang stå på norsk jord denne søndagen, og toppen 50 mennesker tok turen for å sjekke det ut. Av disse gikk mange hjem skuffet. 5/10Next Life var nok en gang å se på en scene i Oslo, noe som ikke er så altfor sjeldent. Frontfigur og låtskriver Hai Nguyen har lenge jobbet målrettet med bandet, og spilt på snart alle klubber i Oslo med tomanns-bandet sitt Next Life. Mitt syn er forøvrig at de har spilt for mye, noe som gjør at mindre folk kommer på konsertene deres. Jeg mener de hadde hatt godt av å vente litt mellom spillejobbene her i byen, og fokusere mer på konserter i andre byer, såvel som i andre land. For Next Life er spennende, gjennomført, men også for mange sikkert total galskap.


Programmerte trommer/bass (gjort på Amiga 64), over-vrengt gitar, enkel og skranglete synth, krydret med litt over-vrengt vokal utgjør lydbildet. Next Life har et spekter fra den mest intense death-metallen/grindcoren til roligere og mer harmoniske amiga-programmerte melodier. Alt gjort på deres egne måte, og i live-versjon funker det faktisk bedre enn på skive. Hai og Tormod gir hele veien alt, og Hai har en intens og utrolig underholdende måte å fremføre låtene på. Han mener det han driver med, og det er noe som må sees. Så hvis Next Life er litt mer strategiske med tanke på når og hvor de spiller, kan det hjelpe med å få folks øyne opp for prosjektet. Det er smalt, men smalt er ofte godt.

Så var det tid for EC8OR, fra landet der små mengder bra musikk har kommet fra; Tyskland. Også her består besetningen av bare to personer, men i dette tilfelle fordelt over begge kjønn. Musikalsk minner det om ganske kjapp og hard techno som har gått igjennom 251 fuzz-bokser.

I det hele og lange fikk jeg ikke noe positivt intrykk av disse visstnok så elskede tyskerne. Det ble mest slitsomt, men også for enkelt. Det virker som om de setter seg fast i det faktum at man kan slenge fuzz på alt som heter rytmer og melodier, samt legge på jattende og ropende vokal fra gutt og jente, så er det plutselig bra. Dette er ikke tilfelle, for når det musikalsk aldri når større høyder enn halv-groovy beats og techno-klisjéer, treffer det iallefall ikke mitt hjerte. Selv ikke med vrengen.

Bandets utstråling ligger vel i det kvinnelige innslaget, der hun tusler og danser frem og tilbake på scenen i sitt korte røde skjørt og sin lett merkbare brystkasse. Men hva hjelper det å se på en søt jente når det hun gnåler om ikke interesserer? Nemlig.

Bortsett fra 1 låt som lå i et mer avslappet og innestengt lydbilde, som jeg satte mer pris på, gikk jeg hjem uten å ha blitt videre truffet. Nei, å dra hjem til New Order-platene mine appelerte mer.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish