Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Palace of Pleasure
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Jazid, Oslo, 25. april] Bandet var Palace of Pleasure, stedet var Jazid, kvelden var god. 8/10Denne konserten var en del av Oslo Threebute Festival, som de fleste sikkert vet er samarbeidsprosjekt mellom Jazid, SoWhat! og Last Train. Man kan si at det var en helt vanlig Palace of Pleasure-konsert, men synes du det høres negativt ut, har du tydeligvis aldri sett de live.

POP må være en av de norske bandene det er morsomst å se på scenen. Makan til engasjert gjeng skal man lete lenge etter, det blir nesten så publikum må slite for å henge med på dansinga. På forhånd ga lokalene grunnlag for litt bekymring på det lydmessige planet, men heldigvis viste frykten seg å være ubegrunnet. Faktisk kledde POP det lille lokalet, det hele ble mer intimt og koselig. Antall publikummere var ikke overveldende, men med et såpass kompakt dansegulv gjorde det ingen verdens ting.


Konserten startet i forholdsvis rolig tempo, med noe av det mer chill materialet til POP. En stund så det ut til at et gjesp kunne tvinge seg frem før kvelden var omme, men det tok seg raskt opp. Ikke dermed sagt at de rolige låtene er dårlige eller kjedelige, men stemningen steg merkbart etterhvert som rytmene ble hardere og rytmene kjappere. Snart var størstedelen av gjengen foran scenen i bevegelse, og smil bredte seg over alles fjes. Glemt var det sure regnværet utenfor, og sol og sommerstemning inntok Jazids mørke lokaler. Som mange ganger før hadde POP med seg Pen Jakkes Dj Sjel-Jonas, som absolutt var et positivt tilskudd med sine fiks-fakserier på platespillerne. Også han så ut til å stortrives på scenen (bedre enn med Pen Jakke?), og hans og bandets humør smittet raskt over på publikum.

Størstedelen av konserten var et forrykende show av gla´-musikk, med unntak av den litt trege begynnelsen, som likevel var en helt kurant stemningssetter. I tillegg var de to ekstranumrene litt skuffende, da de lå mer på nivå med nevnte førstedel av kvelden. Litt merkelig er det å skru ned intensiteten såpass på de avsluttende låtene, når man har fått publikum i en tilstand tilnærmet ekstase.

Takk til POP for en herlig kveld. Vi gleder oss til neste gang!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish