Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Sophia
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[So What!, Oslo, 2. mai] Alt lå til rette for en lun aften, da Sophia onsdag kveld entret scenen på So What! 7/10Og lunt ble det. Robin Proper-Shepard er mann, og selv om jeg er usikker på om han er stolt av det, er han definitivt ikke redd for å vise følelser. Det er lite ironi her i gården. I motsetning til fjorårets konsert, da Robin alene fremførte låtene kun ved hjelp av en kassegitar, hadde han denne gangen stor assistanse av både pianist og fiolinist. Og spesielt sistnevnte, Calina De La Mare, tryllet fram nydelige stemninger, og bidro absolutt til at publikum kunne gå hjem, i vissheten om at enkelte er tristere enn andre.

Jeg må innrømme jeg hadde store forventninger til denne konserten, for til tross for at jeg oppdaget melankolikeren relativt sent, fikk jeg med meg den forrige, og Robin var i bedre humør i år. De gangen han ba publikum om å "fække off" lå det humor bak denne gangen, men lytter man til tekstene, forstår man at han kan ha en tendens til å være humørsyk.

Kun fire nye låter ble presentert for et ganske fullt lokale, noe som vel tyder på at Sophia ikke har vært altfor produktive i den siste tiden, noe som også skinner i gjennom når de gir ut et livealbum i disse dager. Men så har da mannen vært ganske opptatt med sitt mer hardtslående band, The May Queens, de siste årene. Likevel er det litt betenkelig at han fremdeles fremfører fem år (Fixed Water)gammelt materiale.

Hyggelig må det uansett være at så mange kjenner låtene hans nå, og et lettelsens sukk gikk gjennom deler av forsamlingen da han på slutten fremførte "Directionless", med en tekst som vissstnok skal være fra hans eget liv. Ganske trist i grunn, siden han forlater både venner, mor og barn, og seiler sin egen sjø.
"Here''s another song about a relationship I fucked up", sier han, og vi smiler sårt og klapper. Så triste kan vi være.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish