Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jr Ewing
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[So What, Oslo, 26. April] Ingen terningkast denne gangen.
Det skal være sagt at jeg spiller i bandet, og det skal da sies at dette er den første live-anmeldelsen i propaganda's historie som blir skrevet på denne måten. Jeg skal nå legge ut om mitt synspunkt på konserten, hvordan det hele gikk, så synes du kanskje det er interessant også...Det ble selvfølgelig en stressa dag. Det er mye som skal gjøres når man spiller konsert. Av og til drømmer jeg meg bort til tiden da jeg trodde bandene bare gikk på scenen og slengte på seg gitaren, så var showet igang. Slik er det ikke. Det skal kjøres og hentes, stresses og diskuteres, og ting skjer aldri etter planen.

Etter et kort intervju med Radio Nova på mobil-telefonen, mens jeg forøvrig jobbet med min ganske så uinteressante jobb samtidig, løp jeg avgårde til So What, hvor konserten om noen gode timer skulle ta plass. Der møtte jeg Andreas, vokalist i bandet mitt, såvel som Knut og Jørgen som er våre gode venner i bandet The Suburban Kids. Etter en sur kaffe arrangerte man slik at man fikk hentet trommesettet på Grünerløkka, bass-forsterkeren på Ullern, og resten av tingene på Bryn. En liten rundtur i Oslo setter man alltid pris på. Alt kom med, takket vår kjære venn Håkon, som kjørte for et par pils han skulle få senere på kvelden.


Da utstyret var på plass, var også alle medlemmer av de 2 respektive bandene på plass. Vi soundchecka, noe som kanskje er det kjedeligste i verden. Heldigvis fikk jeg breska meg med sure soloer på vanlig vis, og det var til slutt tid for å slappe av. Men strenger måtte skiftes, harry mat komsumeres, og øl drikkes. Det var en time til dørene skulle åpnes, og jeg hadde sommerfugler i magen da jeg ikke visste om det ville komme noe særlig folk, og hvis det gjorde det var jeg nervøs som en følge av det. Noe jeg forøvrig aldri er, men det var lenge siden vi hadde spilt i denne byen.

Dørene åpnes, og folk begynte å komme. Vi hang ut på backstage-rommet, som er en lite pønka rom med 1276 bandnavn hvor en del av navnet alltid er byttet ut med ordet "anus". My Bloody Anus, Jimmy Eat Anus, Iron Anus, Guns 'n Anus, Small Brown Anus. Du tar poenget. Vi hadde bestemt oss for å ta det rolig på flaska før konserten denne gangen, da vi rotet oss bort i tulle-prat og sløvhet forrige gang. Men neida, prinsipper ble brutt og 3 kasser øl på 2 band var borte i løpet av kvelden.

The Suburban Kids, felles venner og drankere, gikk på scenen ca. 2245. Dette skulle bli bandets første konsert noensinne, og vi var alle spente på så se hva dette handlet om. Og ja, vi ble alle veldig positivt overrasket. Her snakker vi kjapp og sint hardcorepunk, med et lydbilde som er både metallisk og melodiøst. De hadde bare 5 låter å fremføre, men dette holdt virkelig mål. Med en trommis full av kyssesyke og feber var jeg forbauset over at de gjennomførte ting så bra som de faktisk gjorde. Hold øynene åpne for disse gutta.

Vi gikk på scenen rundt 2330, og da hadde ca 200 mennesker kommet inn døra. Gjestelisten var presset til det maksimale, så totalt kan det ha vært rundt 250 mennesker tilstede. Forrige gang vi spilte So What tok det totalt av, noe jeg faktisk ikke forventet at det skulle gjøre denne kvelden. Kall det et godt instinkt, men folk holdt seg rolige og nikket heller med. Med unntak av et par låter, der det vanlige livet tok plass. Vi spilte relativt tight, og klarte de finurlige overgangene vi hadde øvd på hele 2 ganger. Jr Ewing's gamle trommis Jonas steppet inn for kvelden, og gjorde en super innsats. All respekt til denne gutten. Publikum var litt slappe, men det var egentlig helt greit. Dette forklares med at det var mest nye ansikter tilstede, og det liker vi. Det ble 8 låter fra vår fullengder "Calling In Dead", og disse har vi spilt så mye at det aldri er noe videre problem. Med 3 nye låter, som kommer på en 7-spors CD/10" kalt "The Perfect Drama", fikk vi prøvd ut dette. Det funka bedre enn forventet, og vi koste oss stort. En eller to feil skjer alltid, men sånn er det bare. Grunnet et defekt lufte-anlegg på So What, var det sikkert 40 grader på scenen, og det var like før vi knakk sammen der oppe. Derfor beveget vi oss litt mindre enn normalt, men vi får ta det igjen ved neste sjanse.

Vi avsluttet kvelden med låta "Graduation Day", og la til et lengre mellomparti. Dette funka også bedre enn forventet, og vi skal vel benytte oss av det i fremtiden.

Drenert i svette og varme i hodet gikk vi av scenen. Vi følte alle at det hadde gått fint. Noen mente det var en av våre beste konserter, noen mente andre ting. Vi hadde det iallefall veldig, veldig gøy, og etterpå fikk vi drukket oss fra all sans og mening, og jeg kom sliten hjem 8 neste morgen. Da hadde jeg sett mye rart, og ledd nok til å få såre magemuskler i noen gode dager etterpå.

Takk til folket som kom. Over og ut, og sees neste gang?


Les også
- Jr Ewing, Single Unit og Lukestar på Blå


Kommentarer fra brukere

Redaksjonen 09/11/2001 - 15:45

Dette suverene bandet spiller i kveld på John Dee sammen med Amulet. Dørene åpner kl. 21:00, og prisen er kr 90,-. To av landets aller beste rockband, sjangere uavhengig, vil garantert blåse deg over ende. Vær der!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish