Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Få På Kompaniet-fest
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Betong, oslo, 5. mai] Det var duket for en god hip-hop kveld på Betong denne lørdagen. Mange av frontpersonene i miljøet er medlemmer i Få-På Kompaniet, dermed var forventningene i forkant ikke så lite høye.


Selve lokalet virket greit i utgangspunktet, men det viste seg snart at lyden ikke var av beste kvalitet. Holdt man seg i bakgrunnen låt det greit nok, men nede i pit´en skurret det fælt. Dette er jo dessverre ikke en sjeldenhet på konsertscenene her til lands, men på Betong var det til tider ille. Vi bestemte oss for å slå leir litt bakenfor pit´en, da både lyd og utsikt var bedre der. Sånn sett var det ikke rart at det aldri ble ordentlig fullt av engasjerte, hoppende hoder foran scena, noe som trekker ned følelsen av en knallkonsert.

Få-På Kompaniet består av folk som Jørg-1 fra Tungtvann, Skranglebein og Ubåt fra Pen Jakke, F.em One og flere. De kan jo alle sine ting, men settingen var jo en annen denne gang. Gutta så ikke ut til å ha øvd inn så veldig mye på forhånd, og det var jo forsåvidt greit nok. Sånt kan føre til mye bra improvisasjon og lek med mik´en, men dessverre ble det isteden mer rotete og løst. Joda, vi fikk både freestyling og vinylsjonglering, men det skulle gjerne vært litt stødigere.


Blandingen av rapping på norsk og engelsk var kult nok, og det var som sagt noen av de flinkere folka her til lands som sto for underholdninga. Kanskje burde alkoholinntaket blant folka på scenen vært litt begrenset, det virket som om noen tok kvelden mer som enn fest enn en konsert. Littt betegnende er det at en av hovedpersonene (ingen navn nevnes, men noen kan vel tenke seg til hvem) ikke husket det spøtt av kvelden, og det sier jo litt i og med at han var på scena en betydelig stund.

Nå er det slettes ikke slik at kvelden bare var noe dritt, men den sto ikke til forventningene. Den annonserte breakinga ble det aldri noe av, og piecene som ble laget for anledningen var fete, men sto ferdig når vi kom dit.

Vi hadde det hyggelig nok, det var jo en helt grei kveld. Men likevel, gutta kan bedre enn dette. Forhåpentligvis blir det flere kvelder med Få-På Kompaniet, for det kan bli VELDIG bra med litt finpussing her og der. Blant annet hører vi gjerne mer av Jørg-1s dancehall-toasting på nordnorsk, som var vittig, men også litt rotete.

Arrangørene får ta litt av skylda for at kvelden ble litt "halvveis". Dårlig lyssetting, lydproblemer og så videre gjør jo ikke ting bedre.

Likevel, "Få-På! Få-På!" Vi sees neste gang.

Apropos et og annet;
*Tungtvann - Fire Elementa (remix)
*Tungtvann + Latin Kings, live
*Uro-release party
*Uro - Uroelementer (sgl)
*Tungtvann-hjemmesideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish